הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת אישית על jack3d

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
אחרי כל הרעש על התוסף הזה הייתי חייב לנסות...
למרות שעל פי התנסויות שהיו לי (אמפד נוס,נו אקספלוד) זה לא בדיוק עובד עליי.

קניתי ממישהו באינטרנט במחיר טוב ואתמול אמרתי שנבדוק אותו.
לקחתי סקופ אחד על בטן ריקה 30 ד"ק לפני האימון ו....כלום.
הבנתי שמי שמעל 80 ק"ג צריך 2 סקופים (אני 85 ק"ג) אז היום חצי שעה לפני האימון שוב לקחתי, הפעם שני סקופים על בטן ריקה ו....כלום.
זה ממש מוזר לי, כי אני בקושי שותה קפה וגם אם כן אז נס קפה ו200 מ"ג היו אמורים לפחות להאיץ לי את הדופק.
השבוע אני אתנזר לחלוטין מכל משקה שמכיל קפאין בתקווה שמשהו יקרה.
אעדכן בהמשך.

לא יודע מה אתכם אבל הדבר הזה משפיע עליי ממש ממש טוב, ואני בקושי לוקח הפסקות, אני 88 קליו כרגע, לוקח סקופ אחד, וזה מעיף לי תתחת ככה שאני חייב לרוץ למכון ולדפוק איזה דדליפט, הדבר הזה ממכר, וכן אני מודע לזה שאין לזה שום השפעה פרט להשפעה פסיכולוגית אבל ההמרצה שהוא נותן, לפחות לדעתי כל כך חזקה, שזה פשוט תענוג להתאמן עם הדבר הזה...

לא יודע מה אתכם אבל הדבר הזה משפיע עליי ממש ממש טוב, ואני בקושי לוקח הפסקות, אני 88 קליו כרגע, לוקח סקופ אחד, וזה מעיף לי תתחת ככה שאני חייב לרוץ למכון ולדפוק איזה דדליפט, הדבר הזה ממכר, וכן אני מודע לזה שאין לזה שום השפעה פרט להשפעה פסיכולוגית אבל ההמרצה שהוא נותן, לפחות לדעתי כל כך חזקה, שזה פשוט תענוג להתאמן עם הדבר הזה...

צודק אני סיימתי 2 חבילות אחת אחרי השנייה בלי הפסקה, אחלה דבר

לא שווה שקל , אנשים לא חבל לכם על הכסף ?
או יותר נכון על הכסף של אמא ואבא.

אל תכליל,אני בשביל הכסף שלי עובד.
וגם אני לא ממש מרגיש שהמוצר הזה "מעיף לי תתחת" אבל כן,מבחינה פסיכולוגית זה נותן פוש אדיר,במיוחד בעבודה.
שתי סקופים לפני משמרת משאירים אותי על הרגליים.

אני בהתחלה לא הרגשתי את המוצר.
יום אחד לקחתי אותו אחרי שעתיים שלא אכלתי וזה לא ממש הפציץ אבל היה נחמד.
הכי טוב קפאין לבד.
נ.ב אני גם קניתי את זה מהכסף שלי.

לא שווה שקל , אנשים לא חבל לכם על הכסף ?
או יותר נכון על הכסף של אמא ואבא.

הכסף שלי, ולא לא חבל, הדבר הזה עולה איזה 120 שקל ל45~ מנות הגשה, שזה מחיר ברצפה לא רק ביחס למוצר pre workout, אלה בכללי זה מאוד מאוד זול, ככה שלמרות שזה פינוק, ולא דבר הכרחי, אין לי שום בעיה(ואני מאמין גם שהרבה אנשים פה יכולים להרשות לעצמם 120 שקל כל 3 חודשים בערך, כי לוקחים את זה רק בימים של אימון).

אני נגד כל מצורי הN.O האלה, אבל הגק'ד נמצא בסטטוס משלו...

אני מוכר "magic beans" כמשרה חלקית , ג'ק הבטיח לי שהם מעולים
ותוכלו להביס את הענק איתם .

וברצינות אם זה עושה לך טוב , ואתה מודע שזה חרטא , אז סבבה .
הבעיה שלי שמוכרים את זה כמוצרי פלא לילדים .

אני מוכר "magic beans" כמשרה חלקית , ג'ק הבטיח לי שהם מעולים
ותוכלו להביס את הענק איתם .

וברצינות אם זה עושה לך טוב , ואתה מודע שזה חרטא , אז סבבה .
הבעיה שלי שמוכרים את זה כמוצרי פלא לילדים .

מה שעובד עליך לא בהכרח עובד עלי.
אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או לא,זה משנה?לי לא,אני רואה תוצאות במכון ובעבודה,וזה שווה לי את ה 100 שקל בחודש האלה.

אחרי כל הרעש על התוסף הזה הייתי חייב לנסות...
למרות שעל פי התנסויות שהיו לי (אמפד נוס,נו אקספלוד) זה לא בדיוק עובד עליי.

קניתי ממישהו באינטרנט במחיר טוב ואתמול אמרתי שנבדוק אותו.
לקחתי סקופ אחד על בטן ריקה 30 ד"ק לפני האימון ו....כלום.
הבנתי שמי שמעל 80 ק"ג צריך 2 סקופים (אני 85 ק"ג) אז היום חצי שעה לפני האימון שוב לקחתי, הפעם שני סקופים על בטן ריקה ו....כלום.
זה ממש מוזר לי, כי אני בקושי שותה קפה וגם אם כן אז נס קפה ו200 מ"ג היו אמורים לפחות להאיץ לי את הדופק.
השבוע אני אתנזר לחלוטין מכל משקה שמכיל קפאין בתקווה שמשהו יקרה.
אעדכן בהמשך.
שתה את המוצר על בטן ריקה של שעתיים לפחות,זה יכול לעבוד יותר טוב על בטן ריקה יחסית.
אם לא הבנת אותי אז נגיד והאימון שלך בשעה 8 בערב. אז את הארוחה של הלפני אימון תאכל בשעה 17:30. ובשעה 19:30 תשתה כף וחצי של ג"אק זה מינון אופטימלי בדרך כלל ובשעה 20:00 כבר תתחיל את האימון.ותעדכן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

כן , אבל אתה רמאי .
אתה צורך את הקפאין לא מקפה .

מה שעובד עליך לא בהכרח עובד עלי.
אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או לא,זה משנה?לי לא,אני רואה תוצאות במכון ובעבודה,וזה שווה לי את ה 100 שקל בחודש האלה.

שיהיה לך לבריאות , עליי משפיעות אוריאו , לכתוב עליהן ביקורת ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית