הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה | נעקצתי.

• פותח/ת השרשור AdiK9
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

AdiK9

משתמש מתחיל
24
6
נק' מוניטין:
19
24
6
שלום לכולם.
הזמנתי לפני כשבועיים+ גיינר של מאסל פארם, 5.5 ק״ג.
ההזמנה בוצעה מרשת Gladiator :
אתר גלדיאטור והרשת המובילה בישראל לתוספי תזונה ו- אבקות חלבון לספורטאים - Gladiatorr

בעל הבית מתחייב לכ-5 ימי עסקים עד שהחבילה מגיעה.
ביצעתי את ההזמנה בתאריך 5/1/2020.
החבילה לא הגיעה אלי, בעל הבית רק סוחב וסוחב אותי, בהתחלה אמר לי שביום ראשון תגיע החבילה (שלשום) ואקבל פיצוי של שייקר וחטיף על עוגמת הנפש, הסכמתי, כי בסך הכל יכול להיות שיצא מצב ש...

החבילה לא הגיעה אלי, בעל הבית אמר לי שיזכה אותי ועוד אתמול הבטיח שישלח אסמכתא בצהריים.
הוא מסנן אותי כבר במשך כמה ימים, לא קיבלתי לא החזר ולא את הגיינר שהזמנתי, והכסף שלי עדיין נמצא אצלו.
לא עונה לטלפונים, להודעות, שום דרך.

אשמח לייעוץ ועזרה בעניין.
אני בסך הכל מבקש את הכסף שלי בחזרה ולא אגורה יותר, לא פיצויים ולא כלום, רק מה ששילמתי.

תודה לכולם!

דרך פייפאל הכל יותר פשוט מאשר דרך חברות השראי.
כנס לחשבון הפייפאל שלך, כנס לפרטי החיוב ולמטה תראה "דווח על בעיה" אם אתה בעברית, או "report a problem".
ברגע שתפתח את התיק, למוכר יהיו כמה ימים לענות לך, ואם הוא לא יענה או שלא יפתור את הבעיה לשביעות רצונך, תוכל לערב את פייפאל והם יזכו אותך בלי בעיות.

נערך לאחרונה:
אם זה לא נפתר בימים הקרובים:

א. צינור לילה
ב. תביעה בבית משפט לתביעות קטנות
ג. פנייה לפניות הציבור
למי יש זמן וכוח להתעסקות הזאת בשביל 200-300 ש"ח? הגשת תביעה קטנה יכולה לקחת כמה שעות. פייפאל סוגרים לו את הפינה ב5 דקות וכמה קליקים בעכבר.

בית העסק לא באמת מפעיל חנות מקוונת על מנת לעקוץ את כל מי שקונה דרכו, ככה הדרך שלו להסגר קצרה מאוד. סביר להניח כי בית העסק שלח דרך דואר ישראל שכרגע נותן עדיפות לחבילות של אמזון, כולם נפגעים מזה.

אני הזמנתי מחול חבילה תוספים הבית עסק מתחיב ל 5 עד 7 ימי עסקים . קיבלתי אחרי חודש את החבילה . הדואר אצלנו חרא אח שלי. תחכה עוד שבוע אם יש לך מספר מעקב או משהו אפשר להכנס לאתר דואר ישראל ולראות

סביר להניח כי בית העסק שלח דרך דואר ישראל שכרגע נותן עדיפות לחבילות של אמזון, כולם נפגעים מזה.
הדואר אצלנו חרא אח שלי. תחכה עוד שבוע
לפי מה שהוא מתאר זה לא המצב
הוא מסנן אותי כבר במשך כמה ימים
בעל הבית יכול היה להגיד שהוא שלח וזה תקוע בדואר או משהו

למי יש זמן וכוח להתעסקות הזאת בשביל 200-300 ש"ח? הגשת תביעה קטנה יכולה לקחת כמה שעות. פייפאל סוגרים לו את הפינה ב5 דקות וכמה קליקים בעכבר.

דין פרוטה כדין מאה, אם לא בשבילך אז לפחות בשביל אחרים בעתיד.

כל מה שהחברה כאן הזכירו תעשה , תתחיל מהעניין עם פייפאל , אל תדאג תכסף שלך כתה תקבל , אם צריך תערב גם תקשורת ואפילו תתבע אחד כזה , דבר שני אל תזמין מאתרים כאלה ובטח שלא כדאי מישראל הרוב לא עומדים בזמנים/מחירים יותר יקרים , יש לך אתרים כמו iherb שעובדים מסודר עם dhl 5-4 ימים אצלך בבית בגג אם יש בעיות (ב90 אחוז אין )יגיע אחרי שבוע וחצי הכי הרבה במחיר טיל אותו דבר my protein פשוט תקנה ממקומות מומלצים , יש כמה בארץ שלא רעים אבל לדעתי אם כבר להזמין אז רק מחול יותר כמות חלבון פחות כסף

• פותח/ת השרשור
כל מה שהחברה כאן הזכירו תעשה , תתחיל מהעניין עם פייפאל , אל תדאג תכסף שלך כתה תקבל , אם צריך תערב גם תקשורת ואפילו תתבע אחד כזה , דבר שני אל תזמין מאתרים כאלה ובטח שלא כדאי מישראל הרוב לא עומדים בזמנים/מחירים יותר יקרים , יש לך אתרים כמו iherb שעובדים מסודר עם dhl 5-4 ימים אצלך בבית בגג אם יש בעיות (ב90 אחוז אין )יגיע אחרי שבוע וחצי הכי הרבה במחיר טיל אותו דבר my protein פשוט תקנה ממקומות מומלצים , יש כמה בארץ שלא רעים אבל לדעתי אם כבר להזמין אז רק מחול יותר כמות חלבון פחות כסף

כן, הזמנתי בעבר מ-iHerb, אין להם את הגיינר הזה במלאי ובגלל זה הזמנתי מהארץ.
פתחתי קייס בPayPal, מקווה מאוד לקבל את הכסף בחזרה..

עשית חכם ששילמת דרך פייפל, במאה אחוז תקבל את הכסף שלך חזרה

פאיפאל אש בקטע הזה
הכסף כבר אצלך בכיס הסר דאגה מליבך.

הייתי מנסה לברר פעם נוספת מול בעל העסק וללבן איתו את העניינים. אולי באמת הבעיה היא בדואר ישראל והסיבה שהוא לא ענה מספר ימים זה מסיבות אישיות לא עלינו.
בשבילך - תסיים איתו ברוח טובה(בשבילך, לא בשבילו) ופשוט אל תמליץ עליו לאף אחד.

(כל זה נכתב בהנחה שהכסף אצלך כן? תהיה בטוח פאיפאל זה אח)

תקשיבו המצב עם דואר ישראל פשוט קטסטרופה, אני מחכה לחבילות כבר מעל 3 חודשים שהזמנתי מעלי אקפרס/אייבי
ובדיוק גם אתמול הייתה כתבה, הם פשוט לא עומדים בעומס ושמים הכל במחסן במודיעין ועד שמתחילים למיין..

כנ"ל 🙁
הקטע שחלק מהחבילות לא מגיעות כבר מלא זמן וחלק הגיעו בשבועיים האחרונים אחרי פחות מחודש

אמרו אתמול בכתבה שהדואר נותן עדיפות למשל להזמנות מאמזון על פני עלי או איביי
או שביצעת הזמנות שלא מבוצעות דרך דואר ישראל

אמרו אתמול בכתבה שהדואר נותן עדיפות למשל להזמנות מאמזון על פני עלי או איביי
או שביצעת הזמנות שלא מבוצעות דרך דואר ישראל
אני מדבר על עלי, והכל דרך דואר ישראל

אותו דבר איתי הזמנתי פרי ווראקט בנובמבר והוא אפילו לא מופיע במעקב במשלוחים של דואר ישראל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית