הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה | נעקצתי.

• פותח/ת השרשור AdiK9
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

AdiK9

משתמש מתחיל
24
6
נק' מוניטין:
19
24
6
שלום לכולם.
הזמנתי לפני כשבועיים+ גיינר של מאסל פארם, 5.5 ק״ג.
ההזמנה בוצעה מרשת Gladiator :
אתר גלדיאטור והרשת המובילה בישראל לתוספי תזונה ו- אבקות חלבון לספורטאים - Gladiatorr

בעל הבית מתחייב לכ-5 ימי עסקים עד שהחבילה מגיעה.
ביצעתי את ההזמנה בתאריך 5/1/2020.
החבילה לא הגיעה אלי, בעל הבית רק סוחב וסוחב אותי, בהתחלה אמר לי שביום ראשון תגיע החבילה (שלשום) ואקבל פיצוי של שייקר וחטיף על עוגמת הנפש, הסכמתי, כי בסך הכל יכול להיות שיצא מצב ש...

החבילה לא הגיעה אלי, בעל הבית אמר לי שיזכה אותי ועוד אתמול הבטיח שישלח אסמכתא בצהריים.
הוא מסנן אותי כבר במשך כמה ימים, לא קיבלתי לא החזר ולא את הגיינר שהזמנתי, והכסף שלי עדיין נמצא אצלו.
לא עונה לטלפונים, להודעות, שום דרך.

אשמח לייעוץ ועזרה בעניין.
אני בסך הכל מבקש את הכסף שלי בחזרה ולא אגורה יותר, לא פיצויים ולא כלום, רק מה ששילמתי.

תודה לכולם!

כל מה שהזמנתם והגיע לארץ אחרי הבלאק פריידי, כנראה נתקע בעומס. לא אתפלא אם חלק גדול מהחבילות האלה לא יגיעו בכלל וילכו לאיבוד בכל הבלגן. תשימו לב שעוד יש לכם buyer protection אם זה בעלי אקספרס או איך שלא קןראים לזה באתרים אחרים.

כל מה שהזמנתם והגיע לארץ אחרי הבלאק פריידי, כנראה נתקע בעומס. לא אתפלא אם חלק גדול מהחבילות האלה לא יגיעו בכלל וילכו לאיבוד בכל הבלגן. תשימו לב שעוד יש לכם buyer protection אם זה בעלי אקספרס או איך שלא קןראים לזה באתרים אחרים.
על המזל שלי החברה הסכימה להחזיר לי את הכסף על החבילה אבל אני שמעתי על אנשים שפשוט קיבלו זין ועובדי עצות

למה אף אחד לא עושה משהו נגד זה?
כאילו זה כסף של אנשים למען השם

אני האמת נזכרתי הסופש שלא הגיעו לי חבילות, אז בימים הקרובים רוצה לראות בעלי מה בדיוק לא הגיע ולהתחיל מלפנות למוכרים/לפתוח dispute, נראה מה הלאה

אני האמת נזכרתי הסופש שלא הגיעו לי חבילות, אז בימים הקרובים רוצה לראות בעלי מה בדיוק לא הגיע ולהתחיל מלפנות למוכרים/לפתוח dispute, נראה מה הלאה
דיברתי בכללי
חייב להיות פה איזה גוף ממשלתי שיתערב ויתן דין וחשבון לדואר ישראל.
אם זה היה אחד או שתיים אז ניחא אבל מדובר על אלפי מקרים שכולם פשוט מטאטאים מתחת לשטיח כאילו זה כלום

דיברתי בכללי
חייב להיות פה איזה גוף ממשלתי שיתערב ויתן דין וחשבון לדואר ישראל.
אם זה היה אחד או שתיים אז ניחא אבל מדובר על אלפי מקרים שכולם פשוט מטאטאים מתחת לשטיח כאילו זה כלום
דואר ישראל הוא גוף פרטי היום בדיוק כמו שאר חברות השילוח שעובדות בישראל. אם הם מספקים מוצר גרוע, במקרה הזה שירות שליחת חבילות, אף אחד לא חייב לעבוד איתם. זה כמו שאגיד לך "האוזניות של סוני ממש גרועות, זה כסף של אנשים, למה אף אחד לא עושה עם זה כלום?", אז אתה תגיד לי שאני לא חייב לקנות אותם, ובדיוק כך מוכרים וחנויות לא חייבים לשלוח דרך דואר ישראל.
אתה מודע לכך שאם לא קיבלת חבילה שהזמנת באינטרנט אתה זכאי להחזר כספי מלא? ובכללי, הזכויות להגנת הצרכן בקניה ברשת מחמירות הרבה יותר מאשר קניה במקום פיזית. אם אנשים היו מודעים לחוקים וזכויות שלהם, זה היה הרבה יותר קל בשבילם. אז לשאלתך, הזכויות להגנת הצרכן הם משהו ש- "עשו נגד זה".

אין מה לעשות זה המציאות כיום כל מה שנשאר זה להזמין דרך אמזון, מה שגם יעזור שאמזון תכנס לארץ מהר יותר. https://www.amazon.com/
נגמר להם המשלוחים חינם מעל 49 דולר וגם התעדוף בדואר כפועל יוצא של זה, עכשיו המשלוחים מארהב נהיים יקרים כי אין טיסות, נגמר תור הזהב של אמזון

אין מה לעשות זה המציאות כיום כל מה שנשאר זה להזמין דרך אמזון, מה שגם יעזור שאמזון תכנס לארץ מהר יותר. https://www.amazon.com/
נא לשים לב לתאריך תגובה האחרון באשכול. הקפצת אשכול לא רלוונטי מלפני חודש וחצי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית