הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה אחרי פציעה

nati444

משתמש מתחיל
71
9
נק' מוניטין:
26
71
9
שאלה..לפני חודש עשיתי ניתוח שלפניו הייתי בתקופת חיטוב והורדתי משקל יפה, בזמן ההחלמה הייתי על ניטרלי כי לא יכלתי להתאמן, השבוע חזרתי להתאמן השאלה שלי האם להישאר על ניטרלי או לחזור לחיטוב מה הכי טוב כרגע?

הייתי מביא נייטרלי עוד שבועיים לכיוון הפלוס .
חושב שמבחינה מנטלית זה יותר חכם - לחזור לחדכ להרגיש חזק לעוד שבוע שבועיים(אפילו יותר- הקיץ רחוק), להחזיר קצת משקלים ולקבל שוב ביטחון מבלי להתסכן הפציעה .
זה מה שאני הייתי עושה

תלוי מאוד במצב הפיזי שלך , מצד אחד בזמן החלמה והתאוששות מפציעה בדרך כלל הגוף יורד במסת השריר וחשוב להחזיר את הגוף למצב הרגיל שלו ולהתחזק (להחזיר מסת שריר מה שבחיטוב בעייתי) , יצא לי לעבור כמה ניתוחים ומכל ניתוח הרזיתי בגלל מלא תרופות וכאלה וכדי להשתקם פשוט עשיתי מסה רגילה ברגע שיכולתי לחזור לחדר כושר והחזרתי את הגוף עם עבודה קשה למצב הקודם שלו ומשם התקדמתי .. שוב אני אומר המצב הנוכחי שלך וההרגשה מאוד משפיע על ההחלטה של מה לעשות מה , אם אפשר לשאול איזה ניתוח עשית ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית