הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיבולת שועל

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
אחרי שניסיתי אלפי פעמים דייסת שיבולת שועל. שלל צורות שלל מתכונים שלל תוספות. זה לא משביע אותי. וכן. ניסיתי גם כמויות גדולות כמו 100 או 150. לא משביע בשיט.
מצד שני אולי כן כדי לשלב אותה בצורה אחרת חוץ מבשייקים ששווה ניסיון כדי לתת מרקם יותר דחוס. יש לכם רעיונות? יש פה אנשים שאולי מוסיפים אותה ליוגורט לא מבושלת? כמו גרנולה? או כמו קורנפלקס עם חלב?

• פותח/ת השרשור
למה לאכול משהו שאת לא אוהבת?
אני אוהבת. זה פשוט לא משביע אותי. ומרגישה שיש לו אחלה ערכים וכמות סיבים גדולה שיכולה לעזור לי. בעיקר כי קשה לי לשבוע וזה יכול לתת לי אחלה נפח לאוכל.
(וגם יש לי כמות גדולה בבית וחבל לי לזרוק.חונכתי טוב בבית מרוקאי)

אפשר להוסיף אותה באופן לא מבושל למוצרים כמו יוגורט, אבל לא כל האנשים יעכלו את זה כמו שצריך לכן זה ניסוי וטעייה.
אפשר להוסיף סקופ אבקת חלבון לשיבולת שועל כדי לתת עוד חלבון וזה בפני עצמו יכול אולי להשביע

דייסת ש"ש עם סקופ אבקת חלבון זה אחד הדברים הטעמים ביותר שיש.
אבל למען האמת נמאס בשלב מסוים.
אולי תנסי להחליף מקור פחמימה.
דייסת אורז מתוקה למשל או דייסת סולת.

אגב, יכול להיות שאת אוכלת מהר מדי ובגלל זה לא שובעת.
כאשר עברתי ללעיסה איטית יותר של האוכל נהייתי הרבה יותר שבע ביומיום.

• פותח/ת השרשור
דייסת ש"ש עם סקופ אבקת חלבון זה אחד הדברים הטעמים ביותר שיש.
אבל למען האמת נמאס בשלב מסוים.
אולי תנסי להחליף מקור פחמימה.
דייסת אורז מתוקה למשל או דייסת סולת.

אגב, יכול להיות שאת אוכלת מהר מדי ובגלל זה לא שובעת.
כאשר עברתי ללעיסה איטית יותר של האוכל נהייתי הרבה יותר שבע ביומיום.
אז זהו שלא. אני אוכלת לאט, אני אוכלת עם כפית ודואגת לאכול בצלחות קטנות כדי לאכול עם העיניים. אני שותה בין לבין מים. או שתיה כמו כמו תה או קפה כדי להתמלא יותר.

אפשר להוסיף אותה באופן לא מבושל למוצרים כמו יוגורט, אבל לא כל האנשים יעכלו את זה כמו שצריך לכן זה ניסוי וטעייה.
אפשר להוסיף סקופ אבקת חלבון לשיבולת שועל כדי לתת עוד חלבון וזה בפני עצמו יכול אולי להשביע
ככה הייתי אוכלת עד עכשיו. בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל שאני עושה על בסיס מים ולא חלב. אז הוספתי חלב. ואז אמרתי אולי אני לא שובעת כי אין מספיק שומן. התחלתי להוסיף אגוזים וחמאת בוטנים. עדיין רעבה כמו נהג משאית, אני לגמרי חריגה בעיניין הרעב

מאז הדיונים שלנו פה התחלתי פשוט להשתלט על הרעב שלי, אי אפשר לבלוס כמויות אדירות כל הזמן ולהיות מופתעים שלא שבעים.
מציע לך פשוט להתרגל לאכול בכמויות הגיוניות, את לא לארי ווילס 😃

קחי שיבולת שועל שימי בצלחת , שימי בין 200-300 ml מים עם סקופ חלבון תערבבי ותשפכי לקערה תערבבי ותאכלי כמו קורנפלקס (שימי מים בהתאם לכמות שיבולת שאת שמה ) אחד הדברים , מים קרים חשוב שזה יהיה הרבה יותר טעים , אם תנסי תעדכני איך

• פותח/ת השרשור
קחי שיבולת שועל שימי בצלחת , שימי בין 200-300 ml מים עם סקופ חלבון תערבבי ותשפכי לקערה תערבבי ותאכלי כמו קורנפלקס (שימי מים בהתאם לכמות שיבולת שאת שמה ) אחד הדברים , מים קרים חשוב שזה יהיה הרבה יותר טעים , אם תנסי תעדכני איך
אתה אוכל ככה? חשבתי לנסות ככה, פשוט בלי להכניס במיקרו חחחחח

• פותח/ת השרשור
✌️. הישיבה במקרר אמורה לתת לשיבולת זמן להתרכך ואז יש מרקם של דייסה.
אני פשוט מחפשת מרקם דחוס שישביע, נניח אורז? שמה מלא מים שיהיה דביק ועיסתי, כנל לפתיתים. המרקם הזה משביע אותי ממש

אני פשוט מחפשת מרקם דחוס שישביע, נניח אורז? שמה מלא מים שיהיה דביק ועיסתי, כנל לפתיתים. המרקם הזה משביע אותי ממש
אין על אורז מה קרה לך? את מכינה כמות לחמישה ימים וזה טעים לאורך כל הזמן הזה, וגם משביע. אני אישית אוהב אורז פרסי עם הרבה מים, עם קצת מלח וזהו

• פותח/ת השרשור
אין על אורז מה קרה לך? את מכינה כמות לחמישה ימים וזה טעים לאורך כל הזמן הזה, וגם משביע. אני אישית אוהב אורז פרסי עם הרבה מים, עם קצת מלח וזהו
הבעיה שאני אוכלת ביום אורז לחמישה ימים:sarcastic:

אתה אוכל ככה? חשבתי לנסות ככה, פשוט בלי להכניס במיקרו חחחחח
אוכל את זה בלי לחמם ובלי מקרר , ככה לא מבושל , בהתחלה היה קצת בעייתי אבל אני רגיל לאכול יחסית הרבה סיבים ביום וככה גם הגוף אז שלאכול את זה ככה לא מבושל זה סבבה בשבילי יש כאלה שיכול להיות להם מזה כאבי בטן וכאלה אבל זה תלוי בך תנסי , באמת שזה ממש טעים מרגיש לי אשכרה קורנפלקס שימי אבקה בטעם קרם עוגיות או שוקולד משהו בסגנון תערבבי טוב והשיבולת תקבל מרקם טוב לא קשה ולא רך ותאכלי בחיי זה טעים (חשוב מים קרים אל תשימי פושרים או משהו יש הבדל(, תעדכני

נערך לאחרונה:
אי אפשר לבלוס כמויות אדירות כל הזמן
כל מילה בנפרד מובנת לי אבל ביחד אני לא מצליח להבין את ההגיון במשפט 😋🍴
וברצינות, מסכים איתך, @ליאמוש הייתי מנסה לאכול כמויות קטנות יותר בכללי, כולל ירקות, מים ועוד שיטות, כלומר לנסות להתרגל לנפח נמוך יותר שנכנס לקיבה, זה אומר שתסבלי מרעב כמה זמן ימים/שבועות אבל תתרגלי לכמויות קטנות יותר בסוף

• פותח/ת השרשור
כל מילה בנפרד מובנת לי אבל ביחד אני לא מצליח להבין את ההגיון במשפט 😋🍴
וברצינות, מסכים איתך, @ליאמוש הייתי מנסה לאכול כמויות קטנות יותר בכללי, כולל ירקות, מים ועוד שיטות, כלומר לנסות להתרגל לנפח נמוך יותר שנכנס לקיבה, זה אומר שתסבלי מרעב כמה זמן ימים/שבועות אבל תתרגלי לכמויות קטנות יותר בסוף
זה מה שאני עושה. זה לא שאני אוכלת ללא מעצורים ומסתובבת סובלת מורעבת לאורך כל היום. אני כרגע בניטרלי ומסתדרת עם זה. אוכלת הרבה ירקות. שותה מלא מים ודואגת למקסם את נפח האוכל שלי. אוכלת מקסימום שומן וחלבון כי הם הכי משביעים אותי. ושאר פחמימות. אני פשוט אדם שמן במחשבה(ובימים שאני מרשה לעצמי להנות ודואגת לאזן אחכ)
בוא תראה אותי אוכלת 2 לאפות אחת אחרי השניה:sweatingbullets:
אני פשוט כל הזמן בחיפושים מה עושה לי טוב, ממה אני שובעת יותר ממה פחות,כמה ארוחות כדי לי לחלק כדי להרגיש יותר קלילה. נניח לאחרונה התחלתי לסיים לאכול לקראת שמונה-תשע בערב ואני מרגישה שהשינה שלי יותר איכותית. ולא קמה באטרף של רעב, כל הזמן ניסוי וטעייה:s49:

• פותח/ת השרשור
אז זהו שעל זה אני מדבר
כן כן. אמרתי לך אני כל פעם בניסוי וטעייה. נניח החלפתי את הלחם קל - שהייתי אוכלת 4 ממנו בבוקר ל2 פרוסות לחם מלא. אבל אני ״עובדת על עצמי״ בכך שאני חותכת אותו לחצי או פשוט אוכלת אותו ממש לאט (מורידה את הפרוסה אחרי כל ביס,או ביס ואז לוקחת ביס ממשהו אחר) וזה עובד נפלא עד עכשיו
כן כן. אמרתי לך אני כל פעם בניסוי וטעייה. נניח החלפתי את הלחם קל - שהייתי אוכלת 4 ממנו בבוקר ל2 פרוסות לחם מלא. אבל אני ״עובדת על עצמי״ בכך שאני חותכת אותו לחצי או פשוט אוכלת אותו ממש לאט (מורידה את הפרוסה אחרי כל ביס,או ביס ואז לוקחת ביס ממשהו אחר) וזה עובד נפלא עד עכשיו
וזה כי אני כבר אוכלת ניטרלי. זה לא שאני בחיטוב ומקזזת בקלוריות. אולי כדי לי להמעיט בנפח הזה

וזה כי אני כבר אוכלת ניטרלי. זה לא שאני בחיטוב ומקזזת בקלוריות. אולי כדי לי להמעיט בנפח הזה
ושאעשה חיטוב אולי אחזור לזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית