הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיבולת שועל

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
אחרי שניסיתי אלפי פעמים דייסת שיבולת שועל. שלל צורות שלל מתכונים שלל תוספות. זה לא משביע אותי. וכן. ניסיתי גם כמויות גדולות כמו 100 או 150. לא משביע בשיט.
מצד שני אולי כן כדי לשלב אותה בצורה אחרת חוץ מבשייקים ששווה ניסיון כדי לתת מרקם יותר דחוס. יש לכם רעיונות? יש פה אנשים שאולי מוסיפים אותה ליוגורט לא מבושלת? כמו גרנולה? או כמו קורנפלקס עם חלב?

וואי עשיתי כמה פעמים דייסת קוואקר עם אבקת חלבון.. בפעם הראשונה זה היה להיט , ומהפעם הרביעית לא הייתי מצליחה לסיים את הצלחת (כמות של 40 גר קוואקר וחצי סקופ) כי זה פשוט נהיה לי דוחה ברמות....
פעם הייתי מכינה מאפין עם קוואקר. מממממשש מממש טעייים ברמה מפחלצתתת.
מכינה את זה באינגליש קייק או בתבנית מאפינס. זה להיט. להיייטטט.
מחפשת לך את המתכון, שנייה חוזרת.
זה המתכון המקורי מחברה שלי:

ל12 מאפינס:
1 כוס קוואקר
3/4 כוס קמח מלא
1/3 כוס סוכר חום
חבילת אבקת אפיה
2 ביצים
4 כפות שמן = 1/4 כוס
3/4 כוס מים

מערבבים הכל היטב, שמים בגביעי מאפינס, ואופים 20 עד 25 דקות עד שמשחים 😃

* את יכולה לשים כוס ורבע קוואקר וחצי כוס קמח.
* אני אישית שמה פחות סוכר. רבע כוס.
* אפשר להוסיף לבלילה כל מה שאת רוצה: שקדים, אגוזים, צימוקים, שוקולד צ'יפס(לבן, בשבילך חחח)
* אפשר גם להוסיף תמצית ווניל / קינמון.
* לא ניסיתי ,אבל אפשרי להוסיף חמאת בוטנים וכאלה.

את יכולה לאכול את זה גם בפנקייק חלבון , קחי מתכון שאני עושה(אולי את מכירה) יוצא ממש טעים
באמת :
3 חלבון ביצה
שיבולת שועל
חמאת בוטנים
סקופ חלבון
- שמה בצלחת ת3 חלבונים (אפשר גם חלמון אם בא לך לא ניסיתי עם חלמון אבל לא ניראה לי שזה ישנה משהו ) . אחרי ששמת תחלבונים את שופכת סקופ חלבון בטעם שבא לך ומתחילה לערבב טוב טוב עד שיש לך בלילה טובה (לוקח איזה דקה שתיים עד שזה מתערבב טוב עם האבקה ) . אחרי שערבבת והבלילה חלקה את שמה בפנים בין 30-40 גרם שיבולת שועל ושוב מערבבת טוב טוב עד שזה נהיה חלק יחסית וזה מעורבב טוב .
אחרי זה קצת קצת שמן על המחבת ולפי הגדלים שאת רוצה תפנקייק כל פעם שופכת למחבת . (לוקח באזור הדקה וקצת לפנקייק עד שמוכן תלוי בגודל אבל לא כסה בעיה שזה ניראה די מוכן תהפכי פשוט)
אחרי שסיימת להכין שמה קצת חמאת בוטנים מעל ובתיאבון , זה באמת משביע והערכים ממש ממש טובים .

כמו שהציעו מקודם אני ממליץ על פנקייקים זה ממש נחמד וטעים אבל לדעתי נמאס מתישהו.
מה שכן את יכולה לעשות וזה מה שאני עושה כבר קרוב לחצי שנה זה פשוט שייק זה מהיר להכנה טעים משביע ויש בזה אחלה ערכים אני כרגע במסה וזו הארוחת בוקר הראשונה שלי והיא מספקת לי סביב ה 700 קלוריות את יכולה לשים יותר או פחות זו החלטה שלך בהתאם למטרה שלך.
אני לוקח:
150 גרם שיבולת שועל
300 מ"ל חלב/מים
סקופ חלבון בננה
קינמון
ולפעמים חמאת בוטנים בשביל קצת שומן

וזה אחלה וסבבה ויש פה ים ים ים חלבון וזה יורד חלק בגרון טעים ולא צריך להתעסק עם בישולים בבוקר ולהתחיל להסתובב עם ביצים וקוטג.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אכלתי עם יוגורט עם שיבולת שועל לא מבושלת (בחיים לא אכלתי לפני זה) וזה אחד הטעימים והופך את היוגורט למרקם דחוס ויחסית משביע ועם זאת גם קליל ולא מכביד. כמובן שהוספתי גם אגוזים ותפוח כי אני שמנה בנפש

לא יודע מה איתך. אבל אני אשית בבוקר אוכל 70 גרם שיבולת שועל עם 150 מל חלב ומוסיף עוד מים מכניס ל 2 דק במיקרוגל מוסיף 4 שקיות סוכרזית וליד טונה במים ואני שבע ל3 שעות . תנסי יוצא מרקם דחוס קצת שדורש לעיסה כזה חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית