אהלן חברים
עד הים הייתי במין AB ו יום רגליים אחד אינטנסיבי בשבוע.(מטרה היפרטרופה)
עכשיו גם מחוסר זמן לאימונים ארוכים מדי אך יש לי זמן כמעט כל יום לאימון קצר יחסית אני שוקל להתחיל ABC ורציתי להתייעץ אתכם על שילובי שרירים.ואיך לקחת את האימונים לרמה הבאה.
עד עכשיו הייתי עושה
A-גב יד קדמית כתף אחורית
B-חזה טרייספס כתפיים
ורגליים ביום נפרד
ככה זה יצא ABCXAB
C-רגליים
אז השאלות שלי לגבי ABC חדש הן:
1.איזו חלוקה הכי אפקטיבית מבחינת זמני התאוששות. (בלי לכלול את ימי שבת)
2.האם במקום לתת 4 תרגילים לשריר גדול למשל לגב אפשר לעשות 3 אבל 5-6 סטים לכל תרגיל (שואל מבחינת אפקטביות)?
3.אני עד עכשיו לא עבדתי על פי יעדים מוגדרים מבחינת תוכנית אני עבדתי ככה שלמשל אני עושה בתרגיל מסוים 12 חזרות ואז מעלה משקל עושה למשל 8 עד שאני מגיע שוב ל12 ואז מעלה שוב וכך חלילה. האם זו הדרך הנכונה?
4.ה"רשימת תרגילים" שלי בתוכנית הקודמת הייתה( התחלתי אותה לא מזמן אבל אני רואה שהיא דורשת יותר מדי זמן בכל אימון)
:
A
גב
4*15 מתח בגרביטון רוחב בינוני
4*12 בנט אובר
4*12 תרגיל לטרפזים ברח לי השם
כתף אחורית
4*15 פייס פולס
יד קדמית
4*12-10 כבד יחסית בייספס קרלס עם מוט אולימפי
2*20 קרלס עם דאמבלים
4*12 פטישים
B
חזה
15*4 פרפר במכונה
8*4 בנץ פרס
12*4 חזה עליון עם דאמבלס
כתפיים
8*4 לחיצה עם מוט בישיבה
15*4 הרחקה לצדדים
טרייספס
10*4 סקול קראשרס כבד יחסית
15*4 פשיטת מרפקים עם מוט בקרוס
(מדי פעם מוסיף עוד תרגיל לא בטוח אם כדאי)
רגליים (יש לי בעיה שאני מתחיל לטפל בה בקרוב עם פיזותרפיסט אז אין סקטוואטס וודדליפטים בנתיים)
15*4 מכונת גלוטס
15*4 מרחיקים (ליריכיים)
לג פרס 40 שניות עבודה 35 מנוחה 6 סטים משקל קליל
10*4 לאנגים כבד על מדרגה
30*3 הליכה עם לאנגים (15 כל רגל)
10*4 לחיצת רגליים סמיט משין ברכיים לחזה
15*4 תאומים
זהו
מבחינת רגליים המכונה של הגלוטס והמקרבים בנתיים חייבים להשאר (הם נורא עוזרים לי לשפר את המצב)
מבחינת משקלים בתוכנית שכתבתי איפסתי אותם כדי לבצע עליה מתונה ונכונה ואשמח לעזרה איך לבנות תוכנית ABC חדשה תעזור לי למקסם את האימון ואת התוצאות ואיך להתקדם נכון מבחינת משקלים ועומסים.
עד הים הייתי במין AB ו יום רגליים אחד אינטנסיבי בשבוע.(מטרה היפרטרופה)
עכשיו גם מחוסר זמן לאימונים ארוכים מדי אך יש לי זמן כמעט כל יום לאימון קצר יחסית אני שוקל להתחיל ABC ורציתי להתייעץ אתכם על שילובי שרירים.ואיך לקחת את האימונים לרמה הבאה.
עד עכשיו הייתי עושה
A-גב יד קדמית כתף אחורית
B-חזה טרייספס כתפיים
ורגליים ביום נפרד
ככה זה יצא ABCXAB
C-רגליים
אז השאלות שלי לגבי ABC חדש הן:
1.איזו חלוקה הכי אפקטיבית מבחינת זמני התאוששות. (בלי לכלול את ימי שבת)
2.האם במקום לתת 4 תרגילים לשריר גדול למשל לגב אפשר לעשות 3 אבל 5-6 סטים לכל תרגיל (שואל מבחינת אפקטביות)?
3.אני עד עכשיו לא עבדתי על פי יעדים מוגדרים מבחינת תוכנית אני עבדתי ככה שלמשל אני עושה בתרגיל מסוים 12 חזרות ואז מעלה משקל עושה למשל 8 עד שאני מגיע שוב ל12 ואז מעלה שוב וכך חלילה. האם זו הדרך הנכונה?
4.ה"רשימת תרגילים" שלי בתוכנית הקודמת הייתה( התחלתי אותה לא מזמן אבל אני רואה שהיא דורשת יותר מדי זמן בכל אימון)
:
A
גב
4*15 מתח בגרביטון רוחב בינוני
4*12 בנט אובר
4*12 תרגיל לטרפזים ברח לי השם
כתף אחורית
4*15 פייס פולס
יד קדמית
4*12-10 כבד יחסית בייספס קרלס עם מוט אולימפי
2*20 קרלס עם דאמבלים
4*12 פטישים
B
חזה
15*4 פרפר במכונה
8*4 בנץ פרס
12*4 חזה עליון עם דאמבלס
כתפיים
8*4 לחיצה עם מוט בישיבה
15*4 הרחקה לצדדים
טרייספס
10*4 סקול קראשרס כבד יחסית
15*4 פשיטת מרפקים עם מוט בקרוס
(מדי פעם מוסיף עוד תרגיל לא בטוח אם כדאי)
רגליים (יש לי בעיה שאני מתחיל לטפל בה בקרוב עם פיזותרפיסט אז אין סקטוואטס וודדליפטים בנתיים)
15*4 מכונת גלוטס
15*4 מרחיקים (ליריכיים)
לג פרס 40 שניות עבודה 35 מנוחה 6 סטים משקל קליל
10*4 לאנגים כבד על מדרגה
30*3 הליכה עם לאנגים (15 כל רגל)
10*4 לחיצת רגליים סמיט משין ברכיים לחזה
15*4 תאומים
זהו
מבחינת רגליים המכונה של הגלוטס והמקרבים בנתיים חייבים להשאר (הם נורא עוזרים לי לשפר את המצב)
מבחינת משקלים בתוכנית שכתבתי איפסתי אותם כדי לבצע עליה מתונה ונכונה ואשמח לעזרה איך לבנות תוכנית ABC חדשה תעזור לי למקסם את האימון ואת התוצאות ואיך להתקדם נכון מבחינת משקלים ועומסים.