הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות לפני הזמנה

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
אהלן חברה
אחרי הרבה זמן שאני קורא על קריאטין החלטתי להזמין קריאטין ומולטי וויטמין.
השאלות שלי הן כאלה:
*אחרי שקראתי הרבה וראיתי שכל עניין הזירוז הקרחה הוא בולשיט אשמח לווידוא אחרון שאכן זה כך ולא פספתי משהו.(יש לי שיער ואני אוהב אותו 😆)
*האם המולטי וויטמין הזה:Universal Nutrition, Uni-Vite, 120 Capsules
והקריאטין הזה:Muscletech, Cell Tech, פאנץ' פירות, 2.72 ק"ג (6.00 פאונד)
טובים?
(בקריאטין הזה יש עוד דברים לא יודע עד כמה הם נחוצים אשמח להסבר עליהם)

וזהו אם מישהו הזמין מאייהרב ויודע בערך כמה זמן זה לוקח אשמח לדעת.

Serving size 4 capsulse
45 שקל
Wtf מה זה החרא הזה
קריאטין יקר בצורה הזויה את שלי קניתי קילו ב30 שקל
לא התעמקתי במה שמו בו אבל ראיתי שנוסף על כך יש לו 150 קלוריות ןאני לא רואה סיבה שיהיה קלוריות בקריאטין שלך

תקנה את הקריאטין הזה:
Optimum Nutrition, אבקת קראטין אחרי מיקרוניזציה, ללא טעם, 600 גרם

יתערבב טוב יותר ולא צריך את כל המסביב בקריאטין שפרסמת.

וזה מולטי מומלץ:
VitaFusion, Men's Complete Multivitamin, Natural Berry Flavors, 150 Gummies

אני חייב להבין משהו, לעיתים לא רחוקות ממליצים על מולטי יקר (זה ספציפית לא יקר אבל יש המשך) עם כמות כדורים לא גבוהה ולקיחה של יותר מ1 ביום

ויש חברות זולות שמביאות כמויות דומות מכל אותם ויטמינים שלוקחים כדור 1 ובמצטבר זה יוצא שיש יותר כדורים לכאורה (100 שהם כדור אחד כל פעם לעומת 150 2 כדורים)
נשאלת השאלה זה עניין של חברות שאפשר לסמוך עליהן? כי אני ממש מרגיש שאני מפספס משהו

21st Century, One Daily לבריאות הגבר, 100 טבליות
כמויות לא מופרזות, נוחות, הדברים שבתכלס צריך ולא לדחוף לכל מולטי מגנזיום ואבץ בכמויות
וכו וכו
שוב זה מרגיש לי כאילו מישהו חיצוני יחווה אותי כ"מעביר ביקורת" אני באמת פשוט לא מבין למה x כן ואת זה לצורך העניין לא בזמן שיש בהם בערך אותם דברים בפנים

נשאלת השאלה זה עניין של חברות שאפשר לסמוך עליהן? כי אני ממש מרגיש שאני מפספס משהו
יש חברות מוכרות יותר ויש פחות. זה לא רק עניין של חברה אלא מה פרופיל הויטמינים בכל כדור/מנה ובאיזו תרכובת הם מגיעים. לדוגמה חלק מהמולטיויטמינים לא שמים מספיק ויטמין D ואם שמים אז D2 ולא D3 שזה לא נספג טוב. כנ"ל מרכיבים אחרים.

יש חברות מוכרות יותר ויש פחות. זה לא רק עניין של חברה אלא מה פרופיל הויטמינים בכל כדור/מנה ובאיזו תרכובת הם מגיעים. לדוגמה חלק מהמולטיויטמינים לא שמים מספיק ויטמין D ואם שמים אז D2 ולא D3 שזה לא נספג טוב. כנ"ל מרכיבים אחרים.

הבעיה עם המולטי שהמלצת עליו (שאגב אני משתמש בו) היא שאפשר להזמין אותו רק בתקופת החורף, שזה די מבאס

אם לצורך העניין אני מעוניין לתסף רק a,e,c
ובמולטי זה יותר נוח, יש על מה להסתכל מעבר לכמה יש בכדור?

הבעיה עם המולטי שהמלצת עליו (שאגב אני משתמש בו) היא שאפשר להזמין אותו רק בתקופת החורף, שזה די מבאס
תקנה יותר קופסאות. יש לזה תוקף של שנה וחצי. אפשר להזמין עד יוני וסה"כ אי אפשר להזמין בין יוני לאוקטובר (4 חודשים)

אם לצורך העניין אני מעוניין לתסף רק a,e,c
ובמולטי זה יותר נוח, יש על מה להסתכל מעבר לכמה יש בכדור?
כן. צריך להסתכל על התרכובת של כל כדור מבחינת יכולת הספיגה. אין טעם להתווסף ב-A ו-E כי הסיכוי שהם חסרים לך נמוכים. C גם שנוי במחלוקת

כן. צריך להסתכל על התרכובת של כל כדור מבחינת יכולת הספיגה. אין טעם להתווסף ב-A ו-E כי הסיכוי שהם חסרים לך נמוכים. C גם שנוי במחלוקת
יש איזהשהו מדריך שיסביר על איזה תרכובות כימיות איכותיות יותר ומה פחות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית