הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט רגיל או סטיפ - בSS

fckerfck

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
-289
29
0
החלטתי בסוף ללכת על SS אחרי שנים של אימונים שונים של AB או ABCD ואפילו פעם אחת שניסיתי 5X5.
השאלה היא האם אני יכול להחליף את הדדליפט הרגיל בסטיפ דדליפט שהוא יותר קשה לי. פשוט אחרי דדליפט רגיל אני לא מרגיש את השרירים כמו בסטיפ ומרגיש שהוא עובד יותר על האמסטרינג וגב תחתון ואפילו התלת ראשי. אז אפשר להחליף בSS לסטיף?

הרשה לי להגיב בדרך היחידה שאני רואה לנכון:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה טמבל.

תמונה מעולה של ריפ, יש לך עוד?
וזה אזהרה ראשונה, פעם הבאה שתפרסם גברים בתחתונים אתה תעוף מפה.

• פותח/ת השרשור
תשאלו כל בן אדם איך הוא מעדיף להראות, ריפטו או דוריאן.... מעניין איזה תשובות יהיו
if you wanna be a bodybuilder, train like a bodybuilder וכל התירוצים של סטרואידים תגידו לחנונים כמוכם. רוב הבאדיבילדרים גדולים גם בלי סטרואידים בשנים הראשונות של האימונים ועושים את ABCDEFG ושיהיה גם כל הא' ב' ולמה זה ככה? כי הם מתאמנים בוקר וערב ושישה ימים בשבוע ולא כמו חנון מחשבים עצלן שמתאמן שלוש פעמים בשבוע סקוואט ובנצ' פעם-פעמיים בשבוע. עושה דדליפט מדי פעם וקורא לעצמו פאוורליפטר. העיקר שסטיפ זה תרגיל עזר...בטח למה לא

תשאלו כל בן אדם איך הוא מעדיף להראות, ריפטו או דוריאן.... מעניין איזה תשובות יהיו
if you wanna be a bodybuilder, train like a bodybuilder וכל התירוצים של סטרואידים תגידו לחנונים כמוכם. רוב הבאדיבילדרים גדולים גם בלי סטרואידים בשנים הראשונות של האימונים ועושים את ABCDEFG ושיהיה גם כל הא' ב' ולמה זה ככה? כי הם מתאמנים בוקר וערב ושישה ימים בשבוע ולא כמו חנון מחשבים עצלן שמתאמן שלוש פעמים בשבוע סקוואט ובנצ' פעם-פעמיים בשבוע. עושה דדליפט מדי פעם וקורא לעצמו פאוורליפטר. העיקר שסטיפ זה תרגיל עזר...בטח למה לא

תנסה לעשות סקאווטים כבדים 3 פעמים בשבוע ואז תקרא לכולם פה חנונים עצלנים.

תכלס התגעגענו לבילדרים ליצנים.
אז אם חנון מחשבים עצלן מתאמן יומיים בשבוע ומשיג תוצאות יותר טובות מבילדרים מוזרקים, אז מה זה אומר עליהם?

נראה לך מישהוא רוצה ללכת כל היום בלי מכנסיים?

איזה קטעים, עליי יורדים שיש לי ידיים של בודיבילדר, ואיפה שאני עובד שואלים אותי כל הזמן איך יש לי ידיים גדולות ואיזה תוכנית אני עושה.

תעשה מה שבא לך

• פותח/ת השרשור
תנסה לעשות סקאווטים כבדים 3 פעמים בשבוע ואז תקרא לכולם פה חנונים עצלנים.

תנסה להתאמן שישה ימים בשבוע כל אימון שעה שאתה כמעט נופל אחרי זה

---------- התגובה התווספה ב 13:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:23 ----------

תכלס התגעגענו לבילדרים ליצנים.
אז אם חנון מחשבים עצלן מתאמן יומיים בשבוע ומשיג תוצאות יותר טובות מבילדרים מוזרקים, אז מה זה אומר עליהם?

נראה לך מישהוא רוצה ללכת כל היום בלי מכנסיים?

אתה מאוהב במקרה בריפטו? ועוד מדברים על הומואים.
מה התחלת לקנא ששמו גבר אחר על העמוד?

איזה תוצאות יותר טובות בדיוק? אני נכנס לתמונות של אנשים שעושים פה SS וזה לא נראה כמו אנשים שמתאמנים בכלל

רובנו עשינו את זה. עכשיו תנסה אתה 3 פעמים בשבוע סקוואטים כבדים.
אגב גם לי יש יד 50 ולא עבדתי על ידיים כבר שנה. מה אתה אומר?

[/COLOR]

מה התחלת לקנא ששמו גבר אחר על העמוד?[/QUOTE]

ריפטו לא מוגדר כבן אדם , אז יש לך סתירה פה.
אבל יאללה תמשיך, עשית לי את היום עד עכשיו.

---------- התגובה התווספה ב 13:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:23 ----------

מה התחלת לקנא ששמו גבר אחר על העמוד?

איזה תוצאות יותר טובות בדיוק? אני נכנס לתמונות של אנשים שעושים פה SS וזה לא נראה כמו אנשים שמתאמנים בכלל

אחי, אתה סוווווווווווווווווווווס??? שישה אימונים בשבוע? אתה מטורף, אחי!!! לא יודע איך הייתי עומד בזה.

• פותח/ת השרשור
הפורום הזה על הפנים ובאמת כדאי שיתחילו לחשוב על להעלות פה את הרמה. כל בן אדם שבא להתייעץ אומרים לו SS אבל זה הקטע שאחרי שקוראים קצת מאמרים לבד מבינים שההמלצות פה שוות לזבל כמו התוכנית של ריפטו AKA שמן זקן. שלא הגיע להישגים של פאוורליפטר ממוצע אגב ובחר מהר מאוד לאמן ולעשות מזה כסף.

הפורום הזה על הפנים ובאמת כדאי שיתחילו לחשוב על להעלות פה את הרמה. כל בן אדם שבא להתייעץ אומרים לו SS אבל זה הקטע שאחרי שקוראים קצת מאמרים לבד מבינים שההמלצות פה שוות לזבל כמו התוכנית של ריפטו AKA שמן זקן. שלא הגיע להישגים של פאוורליפטר ממוצע אגב ובחר מהר מאוד לאמן ולעשות מזה כסף.

מה אתה עושה פה? יש עוד פורומים. ומה אתה רוצה בכלל? מישהו שאל אותך איך להתאמן?

אני מסכים, יש לך המלצה על פורום יותר טוב?
אני גם לא כל כך מתקדם, יש לך המלצה לתוכנית טובה?
תבין שזקנה זה עובדה, ולקרוא למישהוא שמן זה כבוד(תקרא על רודסטאון).
ולעשות כסף זה גם דבר חיובי, אנחנו לא אוהבים סוציאליסטים פה.
ולפי כל המחמאות שנתת לריפ אני מבין שאתה גם מאוד מעריך אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית