הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט רגיל או סטיפ - בSS

fckerfck

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
-289
29
0
החלטתי בסוף ללכת על SS אחרי שנים של אימונים שונים של AB או ABCD ואפילו פעם אחת שניסיתי 5X5.
השאלה היא האם אני יכול להחליף את הדדליפט הרגיל בסטיפ דדליפט שהוא יותר קשה לי. פשוט אחרי דדליפט רגיל אני לא מרגיש את השרירים כמו בסטיפ ומרגיש שהוא עובד יותר על האמסטרינג וגב תחתון ואפילו התלת ראשי. אז אפשר להחליף בSS לסטיף?

• פותח/ת השרשור
יש עוד פורומים? נראה לי שלא. החמורים שיש פה מקלידים את אותן ההודעות הדפוקות גם בIB ובעוד פורומים.
והכי מצחיק שכמה שאתם עושים SS, בכל נבחרת של הרמת משקולות בארץ כמו באשדוד למשל מרימים יותר מכל אחד פה! אפילו הנערים שרק התחילו להתאמן ואף אחד שם לא יודע מה זה SS ומי זה ריפטו.

מסכים עם עידן. להגיע לגיל זקנה זה מכובד, להיות שמן זה עוד יותר מכובד ולהגיע להישגים של פאוורלליפטר ממוצע זה יפה מאוד והרבה מעבר למה שרוב האנשים פה יגיעו. fckerfck, אתה לא רק אוהב להסתכל על ריפ בבגדים צמודים, אתה גם כנראה אחד המעריצים הנלהבים שלו. לאור המצב, נראה שהגעת למקום הנכון, יש פה לא מעט מחברי הכת ואני בטוח שתסדרו יפה מאוד.

יש עוד פורומים? נראה לי שלא. החמורים שיש פה מקלידים את אותן ההודעות הדפוקות גם בIB ובעוד פורומים.
והכי מצחיק שכמה שאתם עושים SS, בכל נבחרת של הרמת משקולות בארץ כמו באשדוד למשל מרימים יותר מכל אחד פה! אפילו הנערים שרק התחילו להתאמן ואף אחד שם לא יודע מה זה SS ומי זה ריפטו.

כשאני אמצא בנבחרות האלה אנשים לא מוזרקים להשוות את עצמי אליהם, אז נדבר.

עכשיו תסביר לי איך כל זה קשור לפה? מישהו שאל את דעתך בנושא? אתה פתחת אשכול עם שאלה, לא?

אגב, קוראים לך fucker fuck?

• פותח/ת השרשור
אני מסכים, יש לך המלצה על פורום יותר טוב?
אני גם לא כל כך מתקדם, יש לך המלצה לתוכנית טובה?
תבין שזקנה זה עובדה, ולקרוא למישהוא שמן זה כבוד(תקרא על רודסטאון).
ולעשות כסף זה גם דבר חיובי, אנחנו לא אוהבים סוציאליסטים פה.
ולפי כל המחמאות שנתת לריפ אני מבין שאתה גם מאוד מעריך אותו.

זיקנה? תראה איך נראה סטלון למרות שהוא זקן והוא בסך הכל עושה תרגילים פשוטים של חדר כושר ושומר על תזונה. מה אתם דוחפים את הSS לכל חור. זה חרא של תוכנית. רוצים להיות פאוורליפטרים תעשו דדליפט בנצ' וסקוואט. מה קשור בכלל פאוור קלין וכל החרא הזה.

זיקנה? תראה איך נראה סטלון למרות שהוא זקן והוא בסך הכל עושה תרגילים פשוטים של חדר כושר ושומר על תזונה. מה אתם דוחפים את הSS לכל חור. זה חרא של תוכנית. רוצים להיות פאוורליפטרים תעשו דדליפט בנצ' וסקוואט. מה קשור בכלל פאוור קלין וכל החרא הזה.

מה אתה מסטול? לא ראית את הרוקי האחרון? הוא עושה שם קלינים כמו גדול. לא דוחק אמנם, אבל לוחץ יפה.

בלי קשר לשטויות שאתה מדבר, איך סילבסטר סטאלון קשור לפה?

מי מרים באשדוד יותר ממני?
ונשמח אם תדבר על פרטים יותר מדוייקים כמו משקלים שהם מרימים.

• פותח/ת השרשור
אני דרך אגב הייתי בנבחרת הרמת משקולות כשהייתי בן 15 ועד לפני כמה ימים לא הבנתי מה זה SS וכמה זה חרא. אין לי פרופורציה נכונה בגוף בגלל זה אני מחפש תוכנית נורמלית ולהעלות קצת מסה.

אני דרך אגב הייתי בנבחרת הרמת משקולות כשהייתי בן 15 ועד לפני כמה ימים לא הבנתי מה זה SS וכמה זה חרא. אין לי פרופורציה נכונה בגוף בגלל זה אני מחפש תוכנית נורמלית ולהעלות קצת מסה.

נכתב ע"י facefuck:
החלטתי בסוף ללכת על SS אחרי שנים של אימונים שונים של AB או ABCD ואפילו פעם אחת שניסיתי 5X5.

יש לך עקומת למידה מטורפת.

הייתי בדרך לעשות אותה, אבל לפני שאני עושה משהו אני מתייעץ וגם בודק בעוד מקורות ובכל המאמרים רשום שזה חרא של תוכנית ולא מתאימה להיפרטרופיה
באיזה מאמרים?
"למה למרימי משקולות אין היפרטרופיה" ?

למה אתה לא מתייחס אלי???????????? :( :(
crying-baby-party-56800676.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית