הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט רגיל או סטיפ - בSS

fckerfck

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
-289
29
0
החלטתי בסוף ללכת על SS אחרי שנים של אימונים שונים של AB או ABCD ואפילו פעם אחת שניסיתי 5X5.
השאלה היא האם אני יכול להחליף את הדדליפט הרגיל בסטיפ דדליפט שהוא יותר קשה לי. פשוט אחרי דדליפט רגיל אני לא מרגיש את השרירים כמו בסטיפ ומרגיש שהוא עובד יותר על האמסטרינג וגב תחתון ואפילו התלת ראשי. אז אפשר להחליף בSS לסטיף?

כן. הצלתי אותו מ deus ex machina, המנהל הרשע. הוא היה נותן לו באן, ואז לא יהיה לנו סיכוי ללמוד כלום.

כן. הצלתי אותו מ deus ex machina, המנהל הרשע. הוא היה נותן לו באן, ואז לא יהיה לנו סיכוי ללמוד כלום.

מנהל ראשי בשבילך.
ופעם הבאה שאתה מפרסם תמונות שלנו מהפייסבוק, תבקש רשות.

לא החלטת ללכת על SS אחרי שניייייייייים של ABCD~XYZ ?
אז מה אתה אומר חרא תוכנית עכשיו ??
אם החלטת בסוף ללכת על SS אז כנראה שקראת והבנת שזאת תוכנית טובה ..

אתה אומר מתאמנים בבוקר ובערב ששה ימים חחחח
אני רוצה לראות אותך מתאמן רק 3 תרגילים כל אימון 12 פעמים בשבוע, משקלי שיא של RM5 כמובן ...
אפילו לא 12 פעמים, רק 4 פעמים

איזה ילד עצוב
אם ריפ חנון שמרים לא יודע כמה פלטות בתמונה בדדליפט ואתה לא חנון נכון ?
אז תעשה את זה, אותו משקל בוא נראה אותך!
ו FUCKERFUCK
תעלה תמונה שלך נראה מה הישגת אחרי שנייייייייייייייייייייייייייייייייייים של אימונים AB ABCD ולא יודע מה
בוא נראה ...
אתה מדבר על פאורליפטרס לא? בוא תעלה תמונה שלך נראה אם יש לך זכות דיבור בכלל

אה ודרך אגב,
SS זה לא לפאורליפטרס שתדע, זה לכל מתחיל.

נערך לאחרונה:
הנה ריפטו, אז מי שרוצה להיות כמוהו שיעשה SS ויראו כמו חנון מחשבים:s85: עם תחת מנופח כמו בלון מרוב סקוואטים בלי פרופורציה.
RipDeadlift.jpg

מי שרוצה תוכנית נורמלית שיעשה היפרטרפיה ויתאמן כמו באדיבילדר
==== כאן הייתה תמונה של גבר בתחתונים ====
סקסי:wub:

מי מרים באשדוד יותר ממני?
ונשמח אם תדבר על פרטים יותר מדוייקים כמו משקלים שהם מרימים.
מראש אני אומר שאני לא אביא סרטונים של אף אחד, אלא אם אמצא מהתחרות, אבל בכל מקרה בחור בגילי עשה סנאץ' עם 117 KG, ראיתי אנשים שבגיל 21-22 מרימים עוד יותר.
אתה מרים יותר?

מראש אני אומר שאני לא אביא סרטונים של אף אחד, אלא אם אמצא מהתחרות, אבל בכל מקרה בחור בגילי עשה סנאץ' עם 117 KG, ראיתי אנשים שבגיל 21-22 מרימים עוד יותר.
אתה מרים יותר?

סנאץ' זה מדד לכוח? אתה משווה בחור שמתאמן על סנאץ' לבחור שלא יודע לעשות סנאץ'?

אתה מרים יותר?

תביא משהוא שאני עושה, זה כמו שאני אשאל אותם אם הם מטביעים או יכולים לשתול אדם באדמה כמוני.

אתה מרים יותר?

אם יש לו (למי שהניף 117) כשרון יש מצב טוב שעידן עושה סקוואט עם יותר ממנו. יש אצלכם אבל כמה חבר'ה שיש סיכוי לא רע שעושים עם יותר, או לפחות עם משקלים דומים על משקל גוף משמעותית (מעל 20 קילו) נמוך יותר. אתה יודע למי אני מתכוון, יצא לך לראות כמה הם עושים סקוואט?

אם יש לו (למי שהניף 117) כשרון יש מצב טוב שעידן עושה סקוואט עם יותר ממנו. יש אצלכם אבל כמה חבר'ה שיש סיכוי לא רע שעושים עם יותר, או לפחות עם משקלים דומים על משקל גוף משמעותית (מעל 20 קילו) נמוך יותר. אתה יודע למי אני מתכוון, יצא לך לראות כמה הם עושים סקוואט?

כמה יותר 260 ? 280 ?
ולכמה מהם יש טסט בדם ברמה של בן אדם ולא בית מרקחת.

אני חייב לסיים בקרוב את התירגום לאחד המאמרים של ביל סטאר, פשוט מתאים לט'רד הזה.
נקווה שהתירגום יהיה מספיק טוב ואז יבוא לפה

אני חייב לסיים בקרוב את התירגום לאחד המאמרים של ביל סטאר, פשוט מתאים לט'רד הזה.
נקווה שהתירגום יהיה מספיק טוב ואז יבוא לפה

איזה מהמאמרים? יש פה כאלה שיודעים לקרוא גם בלי תרגום.

וואוו..איזה טראומה נפשית בשעה שמונה וחצי בערב..לא ציפיתי לזה כשהדלקתי את המחשב.
ומי זה המייקל לואיס היפיוף הזה שהגיע אלינו לפורום? כבוד אחייי אתה ס111ס
אתה בטח לא מתחבר בשישה ימים הקרובים כי אתה עסוק בלפמפם בייספס. תאמין לי כולנו מקנאיםם בך- בגלל זה צוחקים עליך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית