הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט רגיל או סטיפ - בSS

fckerfck

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
-289
29
0
החלטתי בסוף ללכת על SS אחרי שנים של אימונים שונים של AB או ABCD ואפילו פעם אחת שניסיתי 5X5.
השאלה היא האם אני יכול להחליף את הדדליפט הרגיל בסטיפ דדליפט שהוא יותר קשה לי. פשוט אחרי דדליפט רגיל אני לא מרגיש את השרירים כמו בסטיפ ומרגיש שהוא עובד יותר על האמסטרינג וגב תחתון ואפילו התלת ראשי. אז אפשר להחליף בSS לסטיף?

סנאץ' זה מדד לכוח? אתה משווה בחור שמתאמן על סנאץ' לבחור שלא יודע לעשות סנאץ'?
למה זה לא מדד לכוח, אם זה לא אז מה כן?
ואני הבאתי סנאץ' כדוגמא כי על זה אנשים מתאמנים שם, ולא על LB סקוואט.

תביא משהוא שאני עושה, זה כמו שאני אשאל אותם אם הם מטביעים או יכולים לשתול אדם באדמה כמוני.
למה שאני אביא משהו שאתה עושה, אתה זה שבאת בגישה שאתה הכי חזק מכולם ומוכן למרוח את זה לכולם בפרצוף.
מה אתה רוצה שאני אביא כדוגמא?

אם יש לו (למי שהניף 117) כשרון יש מצב טוב שעידן עושה סקוואט עם יותר ממנו. יש אצלכם אבל כמה חבר'ה שיש סיכוי לא רע שעושים עם יותר, או לפחות עם משקלים דומים על משקל גוף משמעותית (מעל 20 קילו) נמוך יותר. אתה יודע למי אני מתכוון, יצא לך לראות כמה הם עושים סקוואט?
אני לא אומר שעידן לא חזק, למען האמת הוא ממש (!) חזק, אבל בתקופת האימון הממש קצרה שלי הספקתי כבר לראות C&J של 150 לחזרות, לשאלה אם הבחור מוזרק או לא אני באמת לא יכול לענות.
מחר אני אשאל אנשים יותר ותיקים ואביא לך מספרים יותר מדויקים

וד"א, יש פה כפתור שמאפשר ציטוט של כמה תגובות?

כי להביא משהוא טכני (שהבן אדם לא עושה אותו) גם הוא מצביע כל כח, הוא לא גורם בר השוואה. אם נקח הרמות פחות טכניות לא תיהיה לי בעיה.

אתה מוזמן להביא HB סקוואט (גם על זה אני לא מתאמן) אבל זה פחות טכני אז לא כזה בעייתי.

אני "מורח" את זה לכולם בפרצוף כי אני רוצה שאנשים או יותר נכון ילדים יראו שאפשר להגיע
לתוצאות בלי להזריק.

כי להביא משהוא טכני (שהבן אדם לא עושה אותו) גם הוא מצביע כל כח, הוא לא גורם בר השוואה. אם נקח הרמות פחות טכניות לא תיהיה לי בעיה.

אתה מוזמן להביא HB סקוואט (גם על זה אני לא מתאמן) אבל זה פחות טכני אז לא כזה בעייתי.

אני "מורח" את זה לכולם בפרצוף כי אני רוצה שאנשים או יותר נכון ילדים יראו שאפשר להגיע
לתוצאות בלי להזריק.
הבנתי, בסדר אני אנסה לבדוק מספרים מדויקים, כי כמו שאמרתי אני עדיין לא מספיק וותיק כדי לשים לב למשקלים של כולם.
ואיפה בדיוק באשכול ניסית להוכיח לאנשים שאפשר להגיע לתוצאות בלי להזריק?
כל האשכול הזה הוא בדיחה אחת גדולה

הבנתי, בסדר אני אנסה לבדוק מספרים מדויקים, כי כמו שאמרתי אני עדיין לא מספיק וותיק כדי לשים לב למשקלים של כולם.
ואיפה בדיוק באשכול ניסית להוכיח לאנשים שאפשר להגיע לתוצאות בלי להזריק?
כל האשכול הזה הוא בדיחה אחת גדולה

פה לא ניסיתי להוכיח בכלל, האשכול הזה סתם לא קשור לכלום.
האימוני כח באופן כללי מביאים תוצאות מספיק טובות למי שהוא לא תחרותי ולכן לא צריכים להזריק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית