הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לעלות בבנץ׳ פרס ובלחיצת כתפיים

BadTimes

משתמש מתחיל
58
3
נק' מוניטין:
2
58
3
3 חודשים במסה, לגבי בנץ, התחלתי מ 40 עליתי ל 60 די מהר, בערך בחודשיים הראשונים כבר הייתי עם 65 ומאז אני כבר לא כל כל מצליח לעלות במשקלים, שזה די מוזר כי הכל עבד לי טוב ופתאום כמה שבועות שאני מנסה לעלות אני עולה ל 70 ואז אימון אחרי יש לי אימון חלש ושוב אני חוזר לאותה נקודה, תמיד מתנדנד בין 65 ל 70, ואותו דבר קורה לי עם הכתפיים, יום אחד אני מצליח להרים 24 אימון אחרי אני לוקח את ה 24 ופתאום לא מצליח להרים.. יכולה להיות שהבעיה בתכנית שלי שהיא די חרא לפי מה שאמרו לי ?
הסיבה היחידה שאני ממשיך איתה זה כי זה עובד לי
זו התכנית בערך

קבצים מצורפים

• DAA4C725-64EC-4866-B3EC-7B5EF5E7438C.jpeg
    DAA4C725-64EC-4866-B3EC-7B5EF5E7438C.jpeg
    KB 33.3 · צפיות: 127
ראשית, מה שצירפת זה לא באמת תוכנית, בהחלט ניתן לבנות מזה תוכנית, אבל תוכנית אמורה לכלול תכנון מראש של האימונים שלך (כמה משקל, חזרות וסטים בכל תרגיל, בכל אימון). תוכנית טובה גם תכלול תהליך של התקדמות הדרגתית שתעזור לך להשתפר במשקלים (או בחזרות או whatever).
תקרא את המאמר הבא:
התוכנית שלך גרועה - חלק 3
אחרי שקראת תתחיל ליישם ולבנות לעצמך תוכנית ולא רשימת תרגילים עם מספר סטים וחזרות.

לאחר מכן, אם אתה בחיטוב תדע שיהיה לך קשה יותר לעלות במשקלי העבודה, אם אתה במסה תוודא שאתה עולה במשקל הגוף שלך ושאתה צובר מסת שריר. בנוסף תתחיל לעבוד חזק על טכניקה, יש המון סרטונים טובים ביוטיוב, שים דגש על arching ו- leg drive שיכולים לעזור לך בכמה ק"ג בכיף.
דבר נוסף שאתה יכול לעשות זה להוריד מספר חזרות ולעבוד על כוח (או לבנות לעצמך תכנית כוח) לתקופה קצרה. אבל אני לא בטוח שזה משהו שהייתי עושה בגרעון קלורי כי אני לא בטוח כמה זה יעיל. אולי כן, אני פשוט באמת לא יודע.

תפרסם פה את התוכנית שלך, כמות סטים וחזרות, וגם את הסדר של התרגילים.
אתה עושה לחיצות כתפיים ובנצ' פרס באותו אימון?

בלי להיכנס לתוך התוכנית שלך, אני חושד בדבר אחד בלבד, "טכניקה".
אשמח אם תצרף סרטון שלך מבצע את התרגילים כדי שנראה איך הטכניקה ומה לתקן.

אני מוכן להניח כסף על כך שזה בלבד יקדם אותך המון במשקלים.

• פותח/ת השרשור
ראשית, מה שצירפת זה לא באמת תוכנית, בהחלט ניתן לבנות מזה תוכנית, אבל תוכנית אמורה לכלול תכנון מראש של האימונים שלך (כמה משקל, חזרות וסטים בכל תרגיל, בכל אימון). תוכנית טובה גם תכלול תהליך של התקדמות הדרגתית שתעזור לך להשתפר במשקלים (או בחזרות או whatever).
תקרא את המאמר הבא:
התוכנית שלך גרועה - חלק 3
אחרי שקראת תתחיל ליישם ולבנות לעצמך תוכנית ולא רשימת תרגילים עם מספר סטים וחזרות.

לאחר מכן, אם אתה בחיטוב תדע שיהיה לך קשה יותר לעלות במשקלי העבודה, אם אתה במסה תוודא שאתה עולה במשקל הגוף שלך ושאתה צובר מסת שריר. בנוסף תתחיל לעבוד חזק על טכניקה, יש המון סרטונים טובים ביוטיוב, שים דגש על arching ו- leg drive שיכולים לעזור לך בכמה ק"ג בכיף.
דבר נוסף שאתה יכול לעשות זה להוריד מספר חזרות ולעבוד על כוח (או לבנות לעצמך תכנית כוח) לתקופה קצרה. אבל אני לא בטוח שזה משהו שהייתי עושה בגרעון קלורי כי אני לא בטוח כמה זה יעיל. אולי כן, אני פשוט באמת לא יודע.

אני במסה, כרגע בחודש האחרון, ואני בקרוב עובר לחיטוב, הטכניקה שלי טובה לדעתי אני לא חושב ששם נמצאת הבעיה, אבל אתה חושב שזה יהיה יעיל להחליף תכנית בחודש האחרון שלי עכשיו ? בכל מקרה יש לי תכנית AB שהייתי עושה אותה פעם, אשמח אם תגיד מה דעתך עליה
תפרסם פה את התוכנית שלך, כמות סטים וחזרות, וגם את הסדר של התרגילים.
אתה עושה לחיצות כתפיים ובנצ' פרס באותו אימון?

פירסמתי את התכנית, היא תכנית FBW וכנראה בגלל זה אין הרבה נפח. את הסדר של התרגילים אני עושה מהשרירים הגדולים לקטנים כמובן,
מתח, בנץ, דדליפט, סקוואט, לחיצת כתפיים, פייספולס, מקבילים ולבסוף כפיפת מרפקים, ואחרי זה בטן.
וכן אני עושה בנץ׳ ולחיצת כתפיים באותו אימון, זו תכנית FBW אז זה אמור להיות ככה אני מניח
בלי להיכנס לתוך התוכנית שלך, אני חושד בדבר אחד בלבד, "טכניקה".
אשמח אם תצרף סרטון שלך מבצע את התרגילים כדי שנראה איך הטכניקה ומה לתקן.

אני מוכן להניח כסף על כך שזה בלבד יקדם אותך המון במשקלים.

אני חושב שזה הדבר האחרון שיכול להיות הבעיה ובעיקר בבנץ׳ שהטכניקה שלי שם ממש אחלה לדעתי, אבל בכל מקרה אצלם באימון הבא שלי כדי להיות בטוח, ואשמח אם תסתכל בתכנית ותגיד מה דעתך 😃

קבצים מצורפים

• C6B3BFED-2204-4EFF-A395-ABD066F9FD51.jpeg
    C6B3BFED-2204-4EFF-A395-ABD066F9FD51.jpeg
    KB 113.8 · צפיות: 74
הבעיה היא לא תמיד בתוכנית אלא לפעמים בתזונה. אם הפסקת לעלות במשקל הגוף, אז היכולת שלך להמשיך להתקדם בתרגילים תהיה מופחתת.
אם אתה עדיין עולה בקצב טוב במשקל גוף (1% לערך ממשקל הגוף בחודש), אז כדאי לבחון את תוכנית האימונים. האופציה הכי קלה להתקדם בבנץ' זה להעביר אותו להיות התרגיל הראשון בתוכנית ולנוח יותר בין סט לסט (נניח 3 דקות) ואולי להוריד את טווח החזרות ל 5-6

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית