שרירים ובנות

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
זה לא מסוג השרשורים שהפותח שואל האם בחורות אוהבות שרירים, או איזה שריר הן אוהבות וכדומה..
השאלה שלי היא שונה לגמרי.
אני שוקל 93 על גובה 1.79-180 12-13% שומן. זה לא מפלצת מסה כמובן, אבל שמתי לב לבעיה שמופיעה אצלי בזמן האחרון:
אני לא יוצא עם בנות.
כששקלתי 75 על אותו גובה קיבלתי הרבה יותר מבטים מבחורות. היום, זה מגעיל אותן והמבטים שאני מקבל זה שאני מוגזם מדי ושזה דוחה.
השיא היה שכאשר בשבוע שעבר הלכתי לבית הספר התיכון הישן שלי כדי לתגבר תלמידים למתמטיקה לקראת הבגרות, והמזכירה (שאני מכיר עוד מהתקופה שלמדתי בבית הספר) אמרה לי שאני מוגזם מדי ומה אעשה כשארצה להתחתן? והיא אמרה לי שהיא בתור בחורה לא היתה רוצה לצאת איתי.
אני לא רוצה לוותר על מה שצברתי עד כה, אפילו לא בקצת, אני אפילו רוצה להמשיך לגדול ולהתחזק. מצד שני אני רוצה גם קשר.. מה עושים?

מסננים בחורות שלא אוהבות את המראה הזה ומחפשים כאלה שכן.
אמרה לי שאני מוגזם מדי ומה אעשה כשארצה להתחתן? והיא אמרה לי שהיא בתור בחורה לא היתה רוצה לצאת איתי.
היית אומר לה שגם אתה ממש לא היית יוצא איתה.
זה כל כך מעצבן שאנשים מרשים לעצמם בלי ששאלו אותם להגיד כמה זה מכוער מישהו/מישהי עם שרירים שהבנאדם השקיע שעות על גבי שעות להגיע לזה, אבל חס וחלילה להגיד לבנאדם שהוא שמן מדי ושיתחיל להזיז את התחת ולעשות עם זה משהו כי זה מכוער, כי זה הרי פוגע ברגשות שלו

• פותח/ת השרשור

זה כל כך מעצבן שאנשים מרשים לעצמם בלי ששאלו אותם להגיד כמה זה מכוער מישהו/מישהי עם שרירים שהבנאדם השקיע שעות על גבי בלהגיע לזה, אבל חס וחלילה להגיד לבנאדם שהוא שמן מדי ושיתחיל להזיז את התחת ולעשות עם זה משהו כי זה מכוער, כי זה הרי פוגע ברגשות שלו
צודק לגמרי, הדברים לא תמיד הוגנים בעולם.
ואני אלך על העצה שלך. אחפש בחורות שלא מפריע להן המראה החיצוני שלי, ואלה שכן מפריע להן, אתרחק לפני שאהיה קרוב

תראה תמונה של בעלה ותבין.
בדיוק, אני חושב שאלה שמנסים להוריד זה בשביל להרגיש יותר טוב עם זה שהם נראים כמו פח זבל ולא בא להם לעשות משהו עם זה

• פותח/ת השרשור
שתלך קיבינימט, מה אתה שם עליה? סתם פישרית. תראה תמונה של בעלה ותבין.
אל תתן לשום דבר לפגוע לך בביטחון!!
בחורה כבר תבוא, זה תהיה בטוח, ואם תרצה גם יחכו לך בתור.
מסכים עם רוח הדברים בהחלט.
פשוט אמשיך בשלי, זה כבר יבוא (עם השתדלות, כמובן)

זה כל כך מעצבן שאנשים מרשים לעצמם בלי ששאלו אותם להגיד כמה זה מכוער מישהו/מישהי עם שרירים שהבנאדם השקיע שעות על גבי שעות להגיע לזה, אבל חס וחלילה להגיד לבנאדם שהוא שמן מדי ושיתחיל להזיז את התחת ולעשות עם זה משהו כי זה מכוער, כי זה הרי פוגע ברגשות שלו
או להגיד לבחורה שהתאפרה שעתיים שהאיפור שלה מכוער ומוגזם. חס וחלילה.

• פותח/ת השרשור
וואלה??
פעם ראשונה שאני נתקל בדבר הזה:lol:
אולי הבחורות משתנות לפי האיזורים בארץ.

בוא לשרון/מרכז הן חולות על זה. פה נגעלות מרזים וקטנים
לא יכול לתת מוניטין..
זורם אני עובר

כשאתה אומר "האם בחורות אוהבות שרירים" נשמע כאילו כולן חושבות אותו דבר ועם טעם זהה. זה כמו שאגיד לך שגברים לא אוהבים קטשופ. כל אחד וטעמו, יש כאלה שכן ויש כאלה שלא. וכמו כן, כל אחת והטעם שלה, כל אחת נמשכת לגוף לפי טעמה. כבר יצא לי לדבר עם ידידות שאפילו אמרו שהן נמשכות לכרס קטנה אצל גברים, או גברים שמעדיפים בחורות "צ'אביות" (שמנמנות).
בוא אתן לך עוד עצה, תעשה מה שבא לך ותיראה איך שאתה אוהב את עצמך כל עוד אתה רווק. כי אחרי שתיהיה בזוגיות או נשוי, ותרצה לדוגמא לגדל שפם כי ככה אתה אוהב את עצמך יותר, ובת הזוג שלך לא תאהב את זה, פה זה כבר יותר בעיה. אבל כרגע לא אמור להיות לך איכפת מאף אחד/אחת.
ובלי קשר, אולי למבטים האלה שאתה מדבר עליהם יש קשר לאחוז השומן שפעם היה אולי נמוך יותר?

• פותח/ת השרשור
כשאתה אומר "האם בחורות אוהבות שרירים" נשמע כאילו כולן חושבות אותו דבר ועם טעם זהה. זה כמו שאגיד לך שגברים לא אוהבים קטשופ. כל אחד וטעמו, יש כאלה שכן ויש כאלה שלא. וכמו כן, כל אחת והטעם שלה, כל אחת נמשכת לגוף לפי טעמה. כבר יצא לי לדבר עם ידידות שאפילו אמרו שהן נמשכות לכרס קטנה אצל גברים, או גברים שמעדיפים בחורות "צ'אביות" (שמנמנות).
בוא אתן לך עוד עצה, תעשה מה שבא לך ותיראה איך שאתה אוהב את עצמך כל עוד אתה רווק. כי אחרי שתיהיה בזוגיות או נשוי, ותרצה לדוגמא לגדל שפם כי ככה אתה אוהב את עצמך יותר, ובת הזוג שלך לא תאהב את זה, פה זה כבר יותר בעיה. אבל כרגע לא אמור להיות לך איכפת מאף אחד/אחת.
ובלי קשר, אולי למבטים האלה שאתה מדבר עליהם יש קשר לאחוז השומן שפעם היה אולי נמוך יותר?
אני לא שואל אם בחורות אוהבות שרירים..
ולא, אני כרגע נמצא על 12-13% והאחוז שומן הכי נמוך שהייתי בו מאז ומעולם היה 12
תודה!

אני לא שואל אם בחורות אוהבות שרירים..
ולא, אני כרגע נמצא על 12-13% והאחוז שומן הכי נמוך שהייתי בו מאז ומעולם היה 12
תודה!
כביכול אתה לא שואל, אבל תוהה למה אתה מקבל "פחות מבטים", לא משנה. העיקר תפתח שרירים ותגדל שפם עכשיו אחי, לפני שיהיה מאוחר.

• פותח/ת השרשור
כביכול אתה לא שואל, אבל תוהה למה אתה מקבל "פחות מבטים", לא משנה. העיקר תפתח שרירים ותגדל שפם עכשיו אחי, לפני שיהיה מאוחר.
אולי הסברתי לא טוב, סליחה:
אני מקבל מבטים, אפילו יותר מפעם, אבל מבטים לא בקטע של הידלקות, אלא בקטע של "זה דוחה" או "מוגזם" או שניהם ביחד.. לא כזה מפריע לי, האמת.. פשוט אני מתעניין בקשר ואני מקבל פחות מבטים (בקטע הטוב) מבחורות, וגם בחורות נרתעות ממני אז פשוט אני צריך להמשיך בשלי וקשר רציני כבר יגיע, בסייעתא דשמיא
חחח ותודה יגבר מעריך אחי

לא רואה סיבה שבנתונים כאלו יחשבו שאתה מוגזם, עם היקפים שהם די סטנדרטים.
בכל מקרה מה אתה שם על זה? שהייתי רזה קראו לי שחיף, שעליתי 15 ק"ג אמרו לי שאני צריך להפסיק.

צריך להבין שמה שאתה עושה זה נטו בשבילך, אלא אם אתה עושה את זה בשביל אחרים ואז תלמד לקבל ביקורת.

• פותח/ת השרשור
לא רואה סיבה שבנתונים כאלו יחשבו שאתה מוגזם, עם היקפים שהם די סטנדרטים.
בכל מקרה מה אתה שם על זה? שהייתי רזה קראו לי שחיף, שעליתי 15 ק"ג אמרו לי שאני צריך להפסיק.

צריך להבין שמה שאתה עושה זה נטו בשבילך, אלא אם אתה עושה את זה בשביל אחרים ואז תלמד לקבל ביקורת.
לשקול כמעט 15 קילו מעל הגובה שלך על אחוז שומן של 12-13% זה ממוצע? לא יודע על מה אתה מדבר.. אולי העולם התקדם ורק אני נשארתי במקום.. ✋🛑✋
על פי מה שאני זוכר, לא כתבתי בפורום את ההיקפים שלי מלבד היקף היד שלי, שהיא בפיגור מטורף לשאר הגוף ואני עובד על לתקן את זה.
אם אתה ממש מתעניין, אז הנה:
היקף חזה: 115 ס"מ
היקף רגל: 74 ס"מ
היקף יד: 36.5
תודה

לשקול כמעט 15 קילו מעל הגובה שלך על אחוז שומן של 12-13% זה ממוצע? לא יודע על מה אתה מדבר.. אולי העולם התקדם ורק אני נשארתי במקום.. ✋🛑✋
על פי מה שאני זוכר, לא כתבתי בפורום את ההיקפים שלי מלבד היקף היד שלי, שהיא בפיגור מטורף לשאר הגוף ואני עובד על לתקן את זה.
אם אתה ממש מתעניין, אז הנה:
היקף חזה: 115 ס"מ
היקף רגל: 74 ס"מ
היקף יד: 36.5
תודה

למה אתה חושב שאני מנסה לעקוץ אותך או משהו? פשוט זכרתי שזה מה שרשמת אז על זה הגבתי.
תעלה תמונה שלך ונראה אם באמת זה נראה מוגזם, לפי הנתונים שאתה נותן צריך פשוט לדמיין איך אתה
נראה וזה קצת קשה.
בכל מקרה זה ממש לא בקטע רע לא מבין למה אתה מרגיש ככה.

ד.א היקף רגל מרשים מאוד, עוד קצת ועוקף את החזה 😉

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שאני מנסה לעקוץ אותך או משהו? פשוט זכרתי שזה מה שרשמת אז על זה הגבתי.
תעלה תמונה שלך ונראה אם באמת זה נראה מוגזם, לפי הנתונים שאתה נותן צריך פשוט לדמיין איך אתה
נראה וזה קצת קשה.
בכל מקרה זה ממש לא בקטע רע לא מבין למה אתה מרגיש ככה.

ד.א היקף רגל מרשים מאוד, עוד קצת ועוקף את החזה 😉
ממש לא חשבתי כך אחי, רק ניסיתי להסביר את המצב.. אם פגעתי בך אני מבקש סליחה.
מצטער, אבל אני לא מעוניין להיחשף בפורום. זה לא תואם לאורח החיים שלי..
וגם אם הייתי מעלה תמונה זה לא היה משנה את המצב הקיים כך שזה ממילא לא רלוונטי..
ותודה רבה אחי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית