הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שרירים ובנות

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
זה לא מסוג השרשורים שהפותח שואל האם בחורות אוהבות שרירים, או איזה שריר הן אוהבות וכדומה..
השאלה שלי היא שונה לגמרי.
אני שוקל 93 על גובה 1.79-180 12-13% שומן. זה לא מפלצת מסה כמובן, אבל שמתי לב לבעיה שמופיעה אצלי בזמן האחרון:
אני לא יוצא עם בנות.
כששקלתי 75 על אותו גובה קיבלתי הרבה יותר מבטים מבחורות. היום, זה מגעיל אותן והמבטים שאני מקבל זה שאני מוגזם מדי ושזה דוחה.
השיא היה שכאשר בשבוע שעבר הלכתי לבית הספר התיכון הישן שלי כדי לתגבר תלמידים למתמטיקה לקראת הבגרות, והמזכירה (שאני מכיר עוד מהתקופה שלמדתי בבית הספר) אמרה לי שאני מוגזם מדי ומה אעשה כשארצה להתחתן? והיא אמרה לי שהיא בתור בחורה לא היתה רוצה לצאת איתי.
אני לא רוצה לוותר על מה שצברתי עד כה, אפילו לא בקצת, אני אפילו רוצה להמשיך לגדול ולהתחזק. מצד שני אני רוצה גם קשר.. מה עושים?

אני לא שואל אם בחורות אוהבות שרירים..
ולא, אני כרגע נמצא על 12-13% והאחוז שומן הכי נמוך שהייתי בו מאז ומעולם היה 12
תודה!
מתוך כל מה שקראתי ושכתבת, אתה נשמע כמו בחור ממש מרשים.
אתה די גבוה, ממש שרירי, ומאוד מחוטב.
אתה נשמע כמו חלום של כל בחורה.
אם אתה בלונדיני עם עניים כחולות, זה יהיה דובדבן על הקצפת.
12% שומן זה לא מראה סטרואידי ומיובש, זה מראה ממש קלאסי.
המשקל גוף שלך לעומת הגובה שלך נותן לך בטח מראה מטורף.

עם כל מה שאמרתי, אני חייב להגיד שאני חושד שאולי אתה קצת יותר שמן מ 12%. כי קשה לי להאמין שבחורות באמת ימשכו אליך פחות לפי איך שהגדרת את עצמך.
אני מבין שאתה לא רוצה להעלות תמונה, אבל אחוז משקל אצל גברים זה כמו משקל או גיל של בחורה, תמיד צריך להוסיף כמה ספרות למה שאומרים לך.
אז או שאתה לא בדיוק ההרקולס שאתה חושב שאתה. או שיש לך ביטחון עצמי ממש נמוך.

בחורות (וגם גברים) מצליחים להריח חוסר ביטחון עצמי, והם יתעלקו על זה.
ברגע שנכנס גבר שריר ויפה אבל חסר ביטחון עצמי, ישר בחורות יגידו שהוא שרירי מידי.
אבל אם יכנס בחור שמן, חייכן ומרכז החברה הבחורות לא ימצאו בו שום פגם.
מאוד יכול להיות שבנית גוף מטורף להיות גאה בו, אך בתוך עצמך אתה עדיין ילד שמן שאיכפת לו מה בחורה בלי טעם חושבת.

תוריד 5 דקות מהאימון שלך לעמוד מול מראה ולהגיד לעצמך כמה אתה אוהב את עצמך, זה כנראה יתרום לחיי הזוגיות העתידית שלך יותר.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור

עם כל מה שאמרתי, אני חייב להגיד שאני חושד שאולי אתה קצת יותר שמן מ 12%. כי קשה לי להאמין שבחורות באמת ימשכו אליך פחות לפי איך שהגדרת את עצמך.
אני מבין שאתה לא רוצה להעלות תמונה, אבל אחוז משקל אצל גברים זה כמו משקל או גיל של בחורה, תמיד צריך להוסיף כמה ספרות למה שאומרים לך.

מאוד יכול להיות שבנית גוף מטורף להיות גאה בו, אך בתוך עצמך אתה עדיין ילד שמן שאיכפת לו מה בחורה בלי טעם חושבת.

תוריד 5 דקות מהאימון שלך לעמוד מול מראה ולהגיד לעצמך כמה אתה אוהב את עצמך, זה כנראה יתרום לחיי הזוגיות העתידית שלך יותר.

בהצלחה.
חיכיתי לתגובה שלך..
אני בוודאות 12-13% שומן. נבדקתי בdexa, והקוביות שלי בולטות בצורה ממש טובה.
בחורות לא אוהבות בחורים עם כמה שיותר שריר.. תראה לבחורה נורמטיבית את רוני, ארנולד, פיל, וריץ' פיאנה ותראה איך הן יגיבו.
מניסיון, הן נמשכות לממש קצת שרירים, בגבול הטעם הטוב. לגבי הביטחון העצמי אולי אתה מעט צודק.. בכללי אני לא אדם עם ביטחון גבוה, אבל האימונים שיפרו אותו

בהצלחה.

מסכימה עם כל מילה!!!!
אין דבר יותר מושך מגבר עם ביטחון עצמי.
ואני לא מתכוונת לפלוצים הנפוחים מעצמם שמסתובבים כמו טווסים וחושבים שהם מלכי העולם...🤢 אני מתכוונת לאנשים עם עמוד שדרה שפשוט יודעים מה הם שווים. תאמין לי שזה מקרין על החיצוניות.
זה קצת חסר תועלת להסתתר מאחורי ערימה של שרירים כדי לכפות על ביטחון עצמי נמוך. זה טיפול בסימפטום ולא בשורש הבעיה.

וואי סמאלהה חחחחח איך נבהלתי עכשיו - סתם משתפת.... התוכי שלי החליט שלא בא לו לחזור לכלוב והוא נשאר לישון על המאוורר, לרגע הסתכלתי לכיוון ולא הבנתי מה מסתכל עלי בחזרה חחחחחחחח הוא הקפיץ לי את הנשמה הטרוריסט הזה 🤣

• פותח/ת השרשור
איך אפשר להתאמן בקביעות בלי להיות מכור בכלל?🫤
אני והיא מתכתבים בפרטי על כל מיני דברים.. היא כתבה את זה כשהיא יודעת שאצלי כך וכך זה X.. אני בהחלט מבין למה היא התכוונה
לא מסכים איתך בכלל.
שבחור יושב ומתאמן 4-6 פעמים בשבוע ישן טוב מתעסק בתזונה שלו וקורע את עצמו במכון ברמות כאלה זה לא כדי שיגידו שהוא יפה או לא זה כי הוא מכור ואוהב את זה אני אישית מתאמן כי זה עושה לי טוב זה בין הדברים שעושים לי הכי טוב ומצידי להיות רווק עד שאמצא את המישהי שמוכנה לקבל את זה שזה אני וככה אני חי ישן נושם ואוכל ומי שלא מתאים לה יש מספיק גברים בחוץ שחיים על גאנק/סיגריות/פייסלים ונראים כמו כדור ג'לי אני לא מתכוון להיות אחד כזה רק בגלל שיש נשים שזה לא מתאים להן שילכו לחפש מי ינענע אותן כי אם תתחיל להשתנות בשביל לרצות אנשים זה לא יגמר אף פעם תהיה מי שאתה ומי שיאהב אותך יאהב ומי שלא הפסד שלו.
ולגבי הבחורה אם היא אוהבת את זה וזה הפאשן שלה שתמשיל ובסוף יבוא הבחור שיאהב אותה שרירית כל הגישה הזו של בכלל לשים על מה אחרים חושבים ולשנות את עצמך לפי זה נראית לי מאוד סמרטוטית אני מצטער.
כנ"ל אחי

חיכיתי לתגובה שלך..
בחורות לא אוהבות בחורים עם כמה שיותר שריר.. תראה לבחורה נורמטיבית את רוני, ארנולד, פיל, וריץ' פיאנה ותראה איך הן יגיבו.
מניסיון, הן נמשכות לממש קצת שרירים, בגבול הטעם הטוב. לגבי הביטחון העצמי אני חושש שאתה צודק.
אז נראה שאתה בטוח שאתה 12%.
אז אני נאלץ להאמין באפשרות השניה שאתה כבר מודה בו, חוסר ביטחון עצמי.

אני חייב לומר שהאנשים שציינת הרבה פחות 12% שומן, ועם הרבה יותר שרירי ממך.
אני מאמין שלי ולך יש מראה די דומה רק שאני יותר נמוך.
אני 172 גובה, 87 ק"ג ובערך 14% שומן. לפי המשקל גובה שלי אני חושב שיש לנו נתונים מאוד דומים.
אולי אני חי באשליה, אבל אני חושב שאני עם גוף החלומות שלי. אני ממש מרוצה, לא חושב שאני שמן או רזה מידי, וכמובן שלא שרירי מידי.
זה כמו להגיד שהגלידה קרה מידי. אלא אם כן יש נטיפי קרח על הגלידה, היא לא קרה מידי.
תלך עם ראש מורם, אתה בטח נראה פצצה.

יש לך נתון 1 מתוך 100 להשיג אישה מושלמת, אני לא מכיר את הנתונים האחרים שלך.
אבל מידות טובות, איכפתיות, רגישות הם עיקר החבילה.
רק עוד מעט ביטחון עצמי, ואני מאמין שאתה השיא.

הרב ד"ר טווערסקי שליט"א השקיע את כל חייו בנושא של ביטוחון עצמי, הוא וויתר על המשרהה של להיות אדמו"ר לטובת פסיכולוגיה ופסיכיאטריה, והוא כתב ספרים מדהימים על הנושא.
אני חושב שהם חובה. בתור אחד שפגש אותו אישית מספר פעמים, הוא האדם עם הענוה הכי גדולה שפגשתי בחיים שלי.
אוסיף סרטון קטן

נערך לאחרונה:
אני והיא מתכתבים בפרטי על כל מיני דברים.. היא כתבה את זה כשהיא יודעת שאצלי כך וכך זה X.. אני בהחלט מבין למה היא התכוונה

כנ"ל אחי

😃

אני כן יכולה להבין למה הם מתכוונים....
יש באימונים משהו "ממכר", כמובן. זה נותן תחושה של הישגיות, מזרים אנדרופינים, מעלה את ההערכה העצמית, נותן אנרגיה ומחזק את הגוף.
אבל יש גבול. כי ברגע שהגוף שלך הופך ל"מקדש" וכל האנרגיה שלך הולכת כדי לבנות את המקדש הזה, שהוא כולו חומר וקליפה, אז אתה קצת מפספס את המטרה - שהיא החיים עצמם.
זה כמו היוונים והרומאים שהיללו ושיבחו את נפלאות הגוף, וכל הקטע שלהם היה להיות כמה שיותר חטובים וחזקים כמו האלים שלהם במיתולוגיה.
בתכלס בסוף הגוף הזה נקבר באדמה. כל מה שאתה עושה זה רק לספק לתועלים יותר מה לאכול (שיט, סליחה על הספויילר 🤣)
אני לא אומרת לך "תהיה מכוער/ שחיף, תאכל רק פחממות ושומן ותשב על הספה עם פוטר קרוע וכרס בירה." הכי קל ללכת לקיצוניות, והכי-הכי קשה זה למצוא את נקודת האיזון באמצע, ולהישאר שם. או לפחות להתנדנד באזור הזה.
וזה לדעתי הדבר הכי גדול שיש... לפעמים 'בינוניות' זו לא קללה. ממש כמו בעבודת המידות. (יש נגיד מידות של פזרנות מול קמצנות וכו', שצריך למצוא את האמצע...) אז בקטע הזה "עבודת המידות" היא גם במידות הפיזיות 😃
לא צריך ללכת לאקסטרים. תשאיר את זה לאנשים שעוסקים בזה כמקצוע... תיקח את מה שטוב בפיתוח הגוף, מה שישרת אותך בחיים שלך בקטע טוב. אם זה הבריאות שזה נותן, וכל הדברים שכתבתי למעלה... ותדאג שזה לא ישתלט עליך וישאב אותך. כי אם זה גורם לך ככה להגביל את עצמך - זה פשוט לא שווה את זה!! אומרת לך הכי דוגרי!
מה יקרה אם אשתך תכין לך קובה סלק, ואתה ותגיד לה "לא אני לא יכול לאכול את זה כי יש בזה פחממה." ??? 🤯
אתה תהיה איש מת. מה יעזרו לך השרירים??😣

נערך לאחרונה:
זה כבר נאמר פה, ועדיין.
אם זה משהו שאתה אוהב בעצמך ובסדר היום שלך, אין סיבה שתשנה משהו כדי להתאים את עצמך למה שנדמה לך שעונה על הטעם של יותר נשים. אני גם כופרת בזה שזה באמת ישנה משהו.

מה שישנה זו האטמוספירה הפנימית שלך. אם אתה מרגיש טוב, שלם, בטוח בעצמך, אתה מושך אליך אנשים. אני מאמינה בזה בלב שלם.

ולדוגמה, אני בחורה ממוצעת, לא מכוערת ולא מהממת. רוב החיים ראיתי את עצמי כמכוערת. גם הגוף שלי לא עונה על אידיאל היופי (אעלק) הנוכחי או כלשהו. בחיים לא הרגשתי אטרקטיבית, למעט יוצאי דופן.
רק דוגמה אחת: בחודשים האחרונים הייתי בסביבה טובה עבורי, כשרוב הזמן הרגשתי טוב ושלם ואוהב. אולי לא במפתיע, התחלתי לקבל בלי סוף פידבקים כמה שאני יפה. גם כשהתלוננתי שאני משמינה החברות החדשות טענו שאני מהכוסיות ש'אוי אוי אוי, צמחה לי בטן!' שאף אחד חוץ מהן לא באמת מצליח לראות, רק כדי לקבל צומי (אבל באמת השמנתי המון!!). בכל מקום שהגעתי אליו התחילו איתי. פתאום אנשים אומרים לי דברים כמו שאני סימטרית להפליא (not true) וכל דבר מונח במקומו, כאילו תיאמו ביניהם (אף אחד לא אמר לי את זה, בחיים). אנשים שמצביעים לחברים שלהם 'תראה איזו יפה' כשאני עוברת ברחוב. כאילו, מה נטרק?
ואני מדגישה שוב, אני באמת בחורה ממוצעת, מה גם ששוקלת בסביבות ה-70 קילו (אמנם לא מעט מסת שריר, אבל גם אחוז שומן לא קטן, ועל כל פנים, הרחק מהמראה הנחשק היום).
זו דוגמה אחת, והחוקיות הזו מוכיחה את עצמה שוב ושוב, לכל הפחות בחיים שלי. וככה גם כשאני מתבוננת סביבי. זה פשוט עובד ככה.

אז רק מחזקת את זה שתעשה מה שנכון לך, ושהשינוי צריך להיות בראש - קצת יותר ביטחון, קצת יותר אהבה, והמציאות כבר תגיב לך.
אני למשל מוצאת את המראה הגדול והשרירי מושך (אני פחות בקטע של אחוז שומן חד ספרתי ו-big no no על חומרים, אז מראה סטרואידי גם מוריד, יותר מצד הראש ופחות מבחינת משיכה פיזית, אבל זו רק אני) וכמוני אני בטוחה שיש עוד הרבה מאוד בנות שאוהבות את זה, ולכל הפחות מקבלות את זה.

מסכימה שכדאי לכל אחד לשאוף לאיזון, לרדת מהטייס האוטומטי, לברר מה מניע אותו, ולמצוא מה באמת מיטיב איתו ונכון לו מכל הבחינות.

תמיד אפשר להמשיך באימונים, אבל נגיד לא חייב לקחת חומרים וכאלה, שגם מזיקים לגוף וגורמים למראה המוגזם והלא טבעי....
וגם לא צריך להיות קשה מדיי באוכל... כמו נגיד לדחוף מלא אוכל במסה (במידה ואתה כבר גבר שרירי,) או להימנע מפחממות כדי להתייבש וכו'...
ובאמת אימונים זה משהו כיף. לא אומרת להפסיק, חלילה... אבל באיזשהו שלב צריך להסתכל במראה ולהגיד :" אוקיי וואלה אני נראה טוב." ולהוריד קצת ווליום ולעבור לאימוני תחזוקה 🏋️😅

כמובן שתמיד יש את הרמה שמושכת בעינייך. אבל זה תמיד ככה אצל כולם, גם אצל נשים לפעמים יש יותר מדי איפור, יותר מדי סיליקון, יותר מדי שיזוף, יותר מדי רזון, יותר מדי מילוי בשפתיים, יותר מדי בגדים, יותר מדי ריסים וכו׳ וכו׳ וכו׳... בסופו של דבר יוצאים עם בנאדם בגלל מי שהוא, אם יש להם דברים שחשובים להם צריך לקבל אותם ולא לשכנע אותם להפסיק או להוריד הילוך. מעבר לזה, גברים לא מתאמנים בשביל נשים, אולי רק מתחילים ככה אבל בסוף מתאמנים בשביל עצמך.

שמע בסופו של דבר סיכמו לך את העניין אתנ מתאמן נטו בשביל עצמך ובגלל שאתה אוהב את זה חי ונושם את זה.
ומי שיאהב אותך ככה יאהב מי שלא לא.
אני אישית חוויתי מהאקסית משפטים של אכפת לך יותר מהאימונים ממני או אם אתה עושה פוזינג ומנסה לעבוד על מיינס מסאל קונקשיין זה פוזות מבחינתה (והיא כבר אקסית) תעשה את מה שאתה אוהב מה שאתה נהנה וממלא אותך ושים זין ואת כל החבילה קומפלט על מי שלא מתאים לו,הם נטו מקנאים בך ובכוח רצון שלך.

התכוננת לתחרות שעשית פוזינג?

איך זה נשמע:
"תרדי במשקל, ותמשיכי לרדת במשקל. מה אכפת לך שהם אומרים לך שזה מוגזם? כולם סתם מקנאים בכח הרצון שלך. אל תשימי לב אליהם. תראי איזה רזה את , הן מתות מקנאה, עזבי אותך שטויות. ואז מה אם החבר שלך אומר לך שאת רזה מדיי ושתפסיקי עם זה. אם לא טוב לו שילך. יבוא מישהו אחר שיעריך אותך ככה כמו שאת."
נכון, וזה למה אני תמיד אומר לחברה שלי (שלדעתי היא לא צריכה להוריד גרם) שאם זה מה שיעשה לה טוב - אני אתמוך בה.

אם אתה ממש אוהב את האימונים, אז כמובן, אל תפסיק :0
אבל לדעתי אין לך עוד מה לגדול במסה... :0

אוקיי יש לי דוגמה אחרת:
בחורה חטובה זה יפה אבל בחורה שרירית מדיי... כמה בחורים יאהבו דבר כזה...?

אני מכיר הרבה בחורות שנכנסות להגדרה של ״שריריות מדי״ ובאופן די כוללני הן מתקשות למצוא גברים נורמליים ולרוב אוכלות תסביכים בעצמן.

אתן את ה2 סנט שלי:

רוב חיי הבוגרים הייתי בחור עם גוף שנחשב בגדר הרגיל אבל מעט שרירי (סביב 75-83 קילו על 1.73) לרגע אני לא חושב שנראיתי רע מדי בשביל קשרים רומנטיים, אבל הייתי לא יוצלח ברמה מאוד מאוד גבוהה. עבדתי כברמן, עם המון בחורות מסביבי, מלא אפשרויות ופונטציאל ו-כלום. בקושי יצאתי לדייטים, הייתי מעז להתחיל עם מישהי פעם בשנה בערך, הרבה פעמים שרציתי מישהי מהעבודה נגיד, לקח לי חודשים לנסות ומשהו וזה יצא כל כך מאולץ ומאוחר שהוייב שלי כבר אותת שאין בטחון עצמי וכמובן לא היה. בדייטים הייתי סבבה לדבר, אבל לא יכולתי לעשות את המעבר לפלירטוט רומנטי מעבר לידידותי.

דווקא בחופשות בחו״ל הייתי סבבה, כי שם לא היה לי את החוסר בטחון, זו לא מישהי שאראה מחר בעבודה או במכון ותהיה ״פאדיחה״ וככה באמת הכרתי את אשתי לשעבר, אחרי שנפרדנו אומנם היה קשה לחזור ולצאת עם בחורות שוב בתור רווק אבל ידעתי שיש לי מה להציע, ידעתי שיש מצב להצלחה גם אם אני גדול מדי או שמנמן מדי וכו׳ וכו׳. אחרי המון דייטים תפסתי את הפואנטה והייתי הרבה יותר מוצלח. שפגשתי את החברה הנוכחית שלי, היא אפילו אמרה לי בדיעבד שהיה לי בטחון עצמי אפילו מעט מוגזם! אבל הנה, היא עדיין איתי. מסתבר שהיא לא סבלה זקנים (מלשון זקן על הפנים) והבליגה על הזקן שהיה לי, בתמונה בטינדר הייתי יותר חטוב ממה שהייתי בזמן שפגשתי אותה... והנה אנחנו ביחד עדיין למרות שאני לא נראה כמו גבר חלומותיה - וזה בסדר גמור!

עכשיו אגע בנקודה מסויימת שיכול להיות שכולם פספסו. אני לצורך השוואה שוקל 97 ק״ג על 1.73 עם אחוז שומן קצת יותר גבוה ממך, אבל יש עלי מאסת שריר אחרי למעלה מעשור של אימונים מאוד רציניים. כן אומרים לי שאני גדול וכו׳, אבל אני לא מקבל את ה״איכס״, הסיבה לדעתי היא - שאני מתלבש בהתאם. אני לא לובש גופיות Y ולא חולצות שקטנות עלי ב2 מידות, לא מוריד חולצה בכל מצב, לא הולך כמו טווס ולא עושה פוזינג מול המראה בחדר כושר.

אני מכיר אנשים שריריים בטירוף, הרבה יותר ממני, ברגע שהם מתלבשים כמו מבוגרים, עם בגדים במידה שלהם, לא הולכים כמו טווס עם גופיות בחורף - הם נראים כמו אנשים רגילים לגמרי. הם נראים כמו אנשים שיש להם מה להציע חוץ מהשרירים שלהם.

אני מכיר אנשים שריריים בטירוף, הרבה יותר ממני, ברגע שהם מתלבשים כמו מבוגרים, עם בגדים במידה שלהם, לא הולכים כמו טווס עם גופיות בחורף - הם נראים כמו אנשים רגילים לגמרי. הם נראים כמו אנשים שיש להם מה להציע חוץ מהשרירים שלהם.
תכלס
הדוגמה הקלאסית זה הנערות אינסטגרם שמצטלמות עם עלה תאנה ונעלבות שחושבים שהן זונות.
בסוף כל אחד מציג את עצמו איך שהוא רוצה.
אני אוהב לתת כדוגמה את רותם סלע, אין לה תמונה אחת באינסטגרם עם בגד ים למשל. היא באמת מראה אופי אחר ומראה שיש לה מה להציע

עכשיו אגע בנקודה מסויימת שיכול להיות שכולם פספסו. אני לצורך השוואה שוקל 97 ק״ג על 1.73 עם אחוז שומן קצת יותר גבוה ממך, אבל יש עלי מאסת שריר אחרי למעלה מעשור של אימונים מאוד רציניים. כן אומרים לי שאני גדול וכו׳, אבל אני לא מקבל את ה״איכס״, הסיבה לדעתי היא - שאני מתלבש בהתאם. אני לא לובש גופיות Y ולא חולצות שקטנות עלי ב2 מידות, לא מוריד חולצה בכל מצב, לא הולך כמו טווס ולא עושה פוזינג מול המראה בחדר כושר.

ענק. אני כבר שנים הולך עם בגדים "במידה שלי".
היה לי שלב בחיים שהרגשתי שאני חייב להראות לכולם את השרירים שלי.
אבל עם קצת ביטחון עצמי אין לי צורך ש"כולם" ידעו שאני משקיע את הזמן שלי במכון.

אני כן שומע מאנשים "אתה לא נראה כמו אחד שמרים X משקל".
אבל זה לא התפקיד שלי לעמוד בצפיות של אף אחד מלבד שלי.
גם במכון אני מסתובב עם בגדים קצת רופפים כי זה יותר נוח לי (חוץ מזה שאני מתאמן בחדר כושר נפרד לגברים בלבד, כך שבאמת אין לי טעם להראות סנטימטר של הגוף שלי ממה שאני חייב).

אני חייב לחזק את מה שאתה אומר.
לכל הקוראים, אם אתם אלה שהולכים עם בגדים יותר מידי מבליטים, אתם בעצם הולכים עם המילה douchebag רשום על עצמיכם.

אוי לא. אלה שהולכים עם חולצות קטנות מדי זה פשוט רע.
זה נראה כמו ילד שאכל את העוגה של אליס בארץ הפלאות ושכח להאכיל גם את החולצה שלו. 🤦‍♂️

אמרתם כאן הרבה דברים ממש נכונים.
בעדיפות ראשונה צריך לבוא ביטחון עצמי, ובעדיפות שנייה החיצוניות והגוף.
אם הסדר משתבש, שני הדברים לא ישרתו ואף יעיבו אחד על השני, שזה בדיוק מה שאני חושבת שקורה במקרה הזה כאן.
@עזוב
לכן אני טוענת שאין מה להמשיך להתפתח ולגדול, כי זה לא מה שיגרום לך למצוא את המקום השלם שלך, ואולי זה בכלל לא מה שאתה באמת-באמת רוצה, אלא רק מן ניסיון לכפות על משהו שאין?
אולי אתה אומר/חושב שאתה רוצה להיות "גדול וחזק" כשלמעשה אתה רוצה רק להרגיש "גדול וחזק". וההרגשה הזו יכולה לבוא למישהו גם כשהוא שוקל רק 70 עם מסת שריר בסיסית ואחוז שומן מרפד.
כי כמו שמישהו הזכיר פה, ככל שתגדל ותתעצם, ככה יש פחות ופחות סבירות נשים שיאהבו את המראה האקסטים. וזה רק יפגע בביטחון העצמי שלך, כי פחות ופחות בחורות יתעניינו בך. אז מה התועלת בכך?
אני מקווה שאני מצליחה להסביר את עצמי בצורה טובה... אני מבינה לחלוטין את המקום של האימונים בחיי היומיום, כי גם אני פוקדת את המכון 5 פעמים בשבוע (השבוע הלכתי רק פעם אחת וזה נדיר בטירוף:crazy:) אבל לפעמים צריך לחשב מסלול מחדש. לא להיות אובססיבי. לדעת לשחרר קצת. ואתה עכשיו בחור צעיר, אתה עוד יכול לשנות הרגלים בקלות יחסית.

• פותח/ת השרשור
אז נראה שאתה בטוח שאתה 12%.
אז אני נאלץ להאמין באפשרות השניה שאתה כבר מודה בו, חוסר ביטחון עצמי.

אני חייב לומר שהאנשים שציינת הרבה פחות 12% שומן, ועם הרבה יותר שרירי ממך.
אני מאמין שלי ולך יש מראה די דומה רק שאני יותר נמוך.
אני 172 גובה, 87 ק"ג ובערך 14% שומן. לפי המשקל גובה שלי אני חושב שיש לנו נתונים מאוד דומים.
אולי אני חי באשליה, אבל אני חושב שאני עם גוף החלומות שלי. אני ממש מרוצה, לא חושב שאני שמן או רזה מידי, וכמובן שלא שרירי מידי.
זה כמו להגיד שהגלידה קרה מידי. אלא אם כן יש נטיפי קרח על הגלידה, היא לא קרה מידי.
תלך עם ראש מורם, אתה בטח נראה פצצה.

יש לך נתון 1 מתוך 100 להשיג אישה מושלמת, אני לא מכיר את הנתונים האחרים שלך.
אבל מידות טובות, איכפתיות, רגישות הם עיקר החבילה.
רק עוד מעט ביטחון עצמי, ואני מאמין שאתה השיא.

הרב ד"ר טווערסקי שליט"א השקיע את כל חייו בנושא של ביטוחון עצמי, הוא וויתר על המשרהה של להיות אדמו"ר לטובת פסיכולוגיה ופסיכיאטריה, והוא כתב ספרים מדהימים על הנושא.
אני חושב שהם חובה. בתור אחד שפגש אותו אישית מספר פעמים, הוא האדם עם הענוה הכי גדולה שפגשתי בחיים שלי.
אוסיף סרטון קטן

אתה מלך אחי
אני רוצה לציין שלפי דעתי המראה המוגזם מתאים למשקל הגוף ואחוזי השומן בכך שיש לי פיגור מטורף בין החזה לידיים. כשאני מקבל מבטים זה תמיד על החזה שלי, ואז בוחנים את שאר הגוף. כשאני מדבר עם אנשים שאני לא מכיר הם שואלים אותי אם עבדתי רק על החזה? או שהם אומרים שעבדתי על החזה שלי יותר מדי. הביטחון העצמי שלי השתפר פלאים מאז שהתחלתי להתאמן, ועכשיו אני כרגע בשיא שלי. אין לי בעיה לדבר עם בנות או משהו, פשוט לא סתם בנות מהרחוב, אבל זה לא כי אני מתבייש אלא שזה לא תואם לאורח החיים הדתי שלי.. מדי פעם באות תגובות מעליבות כמו: "אפשר לינוק ממך?", "זה לא אמיתי, זה סיליקון", "אתה מזריק לעצמך לחזה?" התגובה שהכי העליבה אותי זה "זה נראה מוגזם מאוד. נראה שאתה צריך חזייה", אני מודה לקודשא בריך הוא על הכל.
באמת שהתגובות האלה לא פוגעות ברוב הפעמים, הן אפילו מחזקות. בתקופת המסה שלי סיימתי אימון של 5 שעות במכון (אימון נפח מטורף) שפשוט רוקן אותי מגליקוגן. הרגשתי שאני אהיה קטן וחלש עד שאוכל שוב כנראה.. ואז יצאתי החוצה וקיבלתי הערות על החזה שלי על זה שהוא מוגזם מדי.. וזה רומם אותי. רוב המסה שלי נמצאת באזור החזה והרגליים. הגב, הכתפיים והטרפזים מכובדים בהחלט, אבל הם פרופורציונאליים אחד לשני. הידיים לא פרופורציונאליות לשאר הגוף (ובעיקר לחזה). אני חושב שזו הסיבה שאני שוקל כמו שאני שוקל על הגובה שלי ונמצא באחוזי השומן שאני נמצא בהם כעת.
תודה על התגובה אחי. מעריך ביותר.
😃

אני כן יכולה להבין למה הם מתכוונים....
יש באימונים משהו "ממכר", כמובן. זה נותן תחושה של הישגיות, מזרים אנדרופינים, מעלה את ההערכה העצמית, נותן אנרגיה ומחזק את הגוף.
אבל יש גבול. כי ברגע שהגוף שלך הופך ל"מקדש" וכל האנרגיה שלך הולכת כדי לבנות את המקדש הזה, שהוא כולו חומר וקליפה, אז אתה קצת מפספס את המטרה - שהיא החיים עצמם.
זה כמו היוונים והרומאים שהיללו ושיבחו את נפלאות הגוף, וכל הקטע שלהם היה להיות כמה שיותר חטובים וחזקים כמו האלים שלהם במיתולוגיה.
בתכלס בסוף הגוף הזה נקבר באדמה. כל מה שאתה עושה זה רק לספק לתועלים יותר מה לאכול (שיט, סליחה על הספויילר 🤣)
אני לא אומרת לך "תהיה מכוער/ שחיף, תאכל רק פחממות ושומן ותשב על הספה עם פוטר קרוע וכרס בירה." הכי קל ללכת לקיצוניות, והכי-הכי קשה זה למצוא את נקודת האיזון באמצע, ולהישאר שם. או לפחות להתנדנד באזור הזה.
וזה לדעתי הדבר הכי גדול שיש... לפעמים 'בינוניות' זו לא קללה. ממש כמו בעבודת המידות. (יש נגיד מידות של פזרנות מול קמצנות וכו', שצריך למצוא את האמצע...) אז בקטע הזה "עבודת המידות" היא גם במידות הפיזיות 😃
לא צריך ללכת לאקסטרים. תשאיר את זה לאנשים שעוסקים בזה כמקצוע... תיקח את מה שטוב בפיתוח הגוף, מה שישרת אותך בחיים שלך בקטע טוב. אם זה הבריאות שזה נותן, וכל הדברים שכתבתי למעלה... ותדאג שזה לא ישתלט עליך וישאב אותך. כי אם זה גורם לך ככה להגביל את עצמך - זה פשוט לא שווה את זה!! אומרת לך הכי דוגרי!
מה יקרה אם אשתך תכין לך קובה סלק, ואתה ותגיד לה "לא אני לא יכול לאכול את זה כי יש בזה פחממה." ??? 🤯
אתה תהיה איש מת. מה יעזרו לך השרירים??😣
צודקת. הרמב"ם כותב שקיצון זה אף פעם לא טוב. אל תהיה קמצן, אל תהיה בזבזן.
אני מבין בהחלט מה את טוענת לגבי היוונים והרומאים, אבל אני באמת מתאמן כי זה כיף לי, משפר לי את הדימוי העצמי ואת הביטחון העצמי. אם כי, הצלחת לגעת בי ולחשוב לרגע "המראה שלי זה הביטחון העצמי והדימוי העצמי שלי?" זה נשמע לי מאוד עלוב לחיות בשביל אלה שמצפים ממך לחיות בצורה מסוימת כדי שיאהבו אותך (בטח ובטח כשרובם לא עושה את מה שאני עושה)
תודה על ההשקעה!
זה כבר נאמר פה, ועדיין.
אם זה משהו שאתה אוהב בעצמך ובסדר היום שלך, אין סיבה שתשנה משהו כדי להתאים את עצמך למה שנדמה לך שעונה על הטעם של יותר נשים. אני גם כופרת בזה שזה באמת ישנה משהו.

מה שישנה זו האטמוספירה הפנימית שלך. אם אתה מרגיש טוב, שלם, בטוח בעצמך, אתה מושך אליך אנשים. אני מאמינה בזה בלב שלם.

ולדוגמה, אני בחורה ממוצעת, לא מכוערת ולא מהממת. רוב החיים ראיתי את עצמי כמכוערת. גם הגוף שלי לא עונה על אידיאל היופי (אעלק) הנוכחי או כלשהו. בחיים לא הרגשתי אטרקטיבית, למעט יוצאי דופן.
רק דוגמה אחת: בחודשים האחרונים הייתי בסביבה טובה עבורי, כשרוב הזמן הרגשתי טוב ושלם ואוהב. אולי לא במפתיע, התחלתי לקבל בלי סוף פידבקים כמה שאני יפה. גם כשהתלוננתי שאני משמינה החברות החדשות טענו שאני מהכוסיות ש'אוי אוי אוי, צמחה לי בטן!' שאף אחד חוץ מהן לא באמת מצליח לראות, רק כדי לקבל צומי (אבל באמת השמנתי המון!!). בכל מקום שהגעתי אליו התחילו איתי. פתאום אנשים אומרים לי דברים כמו שאני סימטרית להפליא (not true) וכל דבר מונח במקומו, כאילו תיאמו ביניהם (אף אחד לא אמר לי את זה, בחיים). אנשים שמצביעים לחברים שלהם 'תראה איזו יפה' כשאני עוברת ברחוב. כאילו, מה נטרק?
ואני מדגישה שוב, אני באמת בחורה ממוצעת, מה גם ששוקלת בסביבות ה-70 קילו (אמנם לא מעט מסת שריר, אבל גם אחוז שומן לא קטן, ועל כל פנים, הרחק מהמראה הנחשק היום).
זו דוגמה אחת, והחוקיות הזו מוכיחה את עצמה שוב ושוב, לכל הפחות בחיים שלי. וככה גם כשאני מתבוננת סביבי. זה פשוט עובד ככה.

אז רק מחזקת את זה שתעשה מה שנכון לך, ושהשינוי צריך להיות בראש - קצת יותר ביטחון, קצת יותר אהבה, והמציאות כבר תגיב לך.
אני למשל מוצאת את המראה הגדול והשרירי מושך (אני פחות בקטע של אחוז שומן חד ספרתי ו-big no no על חומרים, אז מראה סטרואידי גם מוריד, יותר מצד הראש ופחות מבחינת משיכה פיזית, אבל זו רק אני) וכמוני אני בטוחה שיש עוד הרבה מאוד בנות שאוהבות את זה, ולכל הפחות מקבלות את זה.

מסכימה שכדאי לכל אחד לשאוף לאיזון, לרדת מהטייס האוטומטי, לברר מה מניע אותו, ולמצוא מה באמת מיטיב איתו ונכון לו מכל הבחינות.
מאוד אהבתי.
אם כי, "בחורה ממוצעת" לא שוקלת 70 קילו על א.ש סביר (אלא אם כן את גבוהה מאוד). נשמע שיש עלייך הרבה שריר
הייתי מוסיף עוד, אבל אין לי מילים. זה לא מוריד טיפה ממה שאני מרגיש כלפי התגובה.
תודה רבה לך!
אתן את ה2 סנט שלי:

רוב חיי הבוגרים הייתי בחור עם גוף שנחשב בגדר הרגיל אבל מעט שרירי (סביב 75-83 קילו על 1.73) לרגע אני לא חושב שנראיתי רע מדי בשביל קשרים רומנטיים, אבל הייתי לא יוצלח ברמה מאוד מאוד גבוהה. עבדתי כברמן, עם המון בחורות מסביבי, מלא אפשרויות ופונטציאל ו-כלום. בקושי יצאתי לדייטים, הייתי מעז להתחיל עם מישהי פעם בשנה בערך, הרבה פעמים שרציתי מישהי מהעבודה נגיד, לקח לי חודשים לנסות ומשהו וזה יצא כל כך מאולץ ומאוחר שהוייב שלי כבר אותת שאין בטחון עצמי וכמובן לא היה. בדייטים הייתי סבבה לדבר, אבל לא יכולתי לעשות את המעבר לפלירטוט רומנטי מעבר לידידותי.

דווקא בחופשות בחו״ל הייתי סבבה, כי שם לא היה לי את החוסר בטחון, זו לא מישהי שאראה מחר בעבודה או במכון ותהיה ״פאדיחה״ וככה באמת הכרתי את אשתי לשעבר, אחרי שנפרדנו אומנם היה קשה לחזור ולצאת עם בחורות שוב בתור רווק אבל ידעתי שיש לי מה להציע, ידעתי שיש מצב להצלחה גם אם אני גדול מדי או שמנמן מדי וכו׳ וכו׳. אחרי המון דייטים תפסתי את הפואנטה והייתי הרבה יותר מוצלח. שפגשתי את החברה הנוכחית שלי, היא אפילו אמרה לי בדיעבד שהיה לי בטחון עצמי אפילו מעט מוגזם! אבל הנה, היא עדיין איתי. מסתבר שהיא לא סבלה זקנים (מלשון זקן על הפנים) והבליגה על הזקן שהיה לי, בתמונה בטינדר הייתי יותר חטוב ממה שהייתי בזמן שפגשתי אותה... והנה אנחנו ביחד עדיין למרות שאני לא נראה כמו גבר חלומותיה - וזה בסדר גמור!

הבנתי. אז ביטחון עצמי גדול יותר זה מה שיפתור את הבעיה.. אני מניח שזאת התשובה, למרות שבאמת יש לי ביטחון עצמי גבוה יחסית, ברוך השם. אולי הסיבה היא כי המראה שלי הוא נותן לי את הביטחון העצמי ומרגישים את זה מהצד..
ראיתי סרטון שלך לא מזמן, שהעלית לפני כמה שנים לפורום מבצע דדליפט. נראה שיש לך מסת שריר מפחידה באזור הרגליים.
אני לא לובש חולצות צמודות, אלא רק כשאני הולך למכון. ביום-יום אני מתלבש בבגדים שתואמים למידות שלי.
תודה רבה על ההשקעה
אגב, סורי שאני לא נותן מוניטין (אני לא יכול לחלק יותר מעשרה כאלה ביום). זה מופנה גם אליך וגם אל שיר.
אגב, לא ציפיתי שיהיו כל כך הרבה תגובות.
האכפתיות הזאת מדהימה..
תודה לכולם.

אתן את ה2 סנט שלי:

אני משער שאתה צודק בהכל, אצלי ספציפית אני מרגיש שהלבוש הכי יפה שלי זה בלי חולצה, אז אני מגזים קצת פחות ושם גופיה או משהו צמוד

לא רואה סיבה לשנות את זה 🤣
עניין הטווס לא טווס, אתה עובד קשה משיג גוף יפה ואוהב את זה למה שלא תתגאה בזה?
יותר מזה יש לי שריטה הזויה שכשאני ליד שחיפים אני לא אוהב להשוויץ בקטע הזה כי הסיבה היחידה שאני אוהב להיות עם גופיה כי זה אני ורק אני אוהב את זה לא אכפת לי מאחרים

חיכיתי לתגובה שלך..
מניסיון, הן נמשכות לממש קצת שרירים, בגבול הטעם הטוב. לגבי הביטחון העצמי אולי אתה מעט צודק.. בכללי אני לא אדם עם ביטחון גבוה, אבל האימונים שיפרו אותו
dexa היא לא בדיקה כזאת מדויקת... אבל נניח שההערכה שלך נכונה (למרות שגם ראיתי חבר'ה עם קוביות על 16%), לא חשוב. מהניסיון המועט (במידה מעוררת רחמים) שלי עם נשים, אסתטיקה ומראה לא משחקים תפקיד עד כדי כך חשוב (לא כמו אצלנו). כשעפתי על עצמי, הן עפו עליי, כשהרגשתי שאני לא מספיק טוב בהשוואה אליהן, הן דרכו עליי וברחו ממני...

ההשערה שלי היא שאולי מעצם היותן נשים, הן חסרות ביטחון... (אולי כמות הזמן והמשאבים שאישה ממוצעת משקיעה על אסתטיקה וטיפוח זו אינדיקציה), ומעצם היותן כאלה, הדרך היחידה (חוץ מסטטוס/כסף וכאלה) שעל פיה הן יכולות להעריך אותך היא מידת ההערכה העצמית שאתה מקרין כלפיהן וכלפי הסביבה... "אם הוא מתנהג כגבר מוצלח זה בטח בגלל שהוא באמת מצליח.", והן נמשכות לתחושת הביטחון שחסרה להן בעצמן. לדעתי זאת הסיבה גם שמדי פעם יוצא לנו לראות בחורות שנראות ממש טוב יוצאות עם חבר'ה שחוסר מודעות זאת המתנה הכי גדולה שהם קיבלו בחיים. אסתטיקה משחקת תפקיד, אבל היעדר הערכה עצמית זה כאילו יוצא ממך ריח של חרא, הרבה מהן פשוט לא סובלות את זה.

סליחה מהבנות בפורום אם מה שכתבתי נשמע מיזוגני, ככה הדברים נראים מתוך המערה שלי.

מקווה שזה לא ישמע "patronizing", אבל הייתי אומר לך את אותו הדבר שהייתי רוצה שמישהו יגיד לי בגיל 23 בכל מה שקשור ל-"הצלחה עם נשים", אל תחשוב על ביטחון עצמי, על מה שיש לך או על מה שאין לך. תעשה דברים שגורמים לך לאהוב, לכבד ולהעריך את מי שאתה, אל תעשה (או תפסיק לעשות במקרה שלי) דברים שגורמים לך לא לכבד את עצמך או מחלישים אותך... ככה תבנה הערכה עצמית אמיתית ולא איזה בלוף שיחשף בהמשך הדרך ויפרק הכול. ובנוגע לפיתוח גוף, תעשה את מה שהכי אסתטי בעיניך, אם מישהי לא אוהבת את זה אז אתה לא אשם שיש לה טעם גרוע.

במבט לאחור אחד הדברים הכי מעצבנים שאמרו לי זה שאני חסר ביטחון, למרות שזה נכון, אנשים אומרים את זה כאילו זה איזשהו פגם באישיות או חולשה, כשבעצם זה נובע מאיזושהי הערכה כמעט אובייקטיבית של הפער בין המצוי ובין הפוטנציאל (בכל התחומים. לא יודע עד כמה החלק הזה ידבר אל אחרים)...

אז מבחינתי הפתרון הוא לצמצם את הפער עד כמה שאפשר ולהפוך את חוסר הביטחון לחבר הכי טוב.

• פותח/ת השרשור
dexa היא לא בדיקה כזאת מדויקת... אבל נניח שההערכה שלך נכונה (למרות שגם ראיתי חבר'ה עם קוביות על 16%), לא חשוב. מהניסיון המועט (במידה מעוררת רחמים) שלי עם נשים, אסתטיקה ומראה לא משחקים תפקיד עד כדי כך חשוב (לא כמו אצלנו). כשעפתי על עצמי, הן עפו עליי, כשהרגשתי שאני לא מספיק טוב בהשוואה אליהן, הן דרכו עליי וברחו ממני...

ההשערה שלי היא שאולי מעצם היותן נשים, הן חסרות ביטחון... (אולי כמות הזמן והמשאבים שאישה ממוצעת משקיעה על אסתטיקה וטיפוח זו אינדיקציה), ומעצם היותן כאלה, הדרך היחידה (חוץ מסטטוס/כסף וכאלה) שעל פיה הן יכולות להעריך אותך היא מידת ההערכה העצמית שאתה מקרין כלפיהן וכלפי הסביבה... "אם הוא מתנהג כגבר מוצלח זה בטח בגלל שהוא באמת מצליח.", והן נמשכות לתחושת הביטחון שחסרה להן בעצמן. לדעתי זאת הסיבה גם שמדי פעם יוצא לנו לראות בחורות שנראות ממש טוב יוצאות עם חבר'ה שחוסר מודעות זאת המתנה הכי גדולה שהם קיבלו בחיים. אסתטיקה משחקת תפקיד, אבל היעדר הערכה עצמית זה כאילו יוצא ממך ריח של חרא, הרבה מהן פשוט לא סובלות את זה.

סליחה מהבנות בפורום אם מה שכתבתי נשמע מיזוגני, ככה הדברים נראים מתוך המערה שלי.

מקווה שזה לא ישמע "patronizing", אבל הייתי אומר לך את אותו הדבר שהייתי רוצה שמישהו יגיד לי בגיל 23 בכל מה שקשור ל-"הצלחה עם נשים", אל תחשוב על ביטחון עצמי, על מה שיש לך או על מה שאין לך. תעשה דברים שגורמים לך לאהוב, לכבד ולהעריך את מי שאתה, אל תעשה (או תפסיק לעשות במקרה שלי) דברים שגורמים לך לא לכבד את עצמך או מחלישים אותך... ככה תבנה הערכה עצמית אמיתית ולא איזה בלוף שיחשף בהמשך הדרך ויפרק הכול. ובנוגע לפיתוח גוף, תעשה את מה שהכי אסתטי בעיניך, אם מישהי לא אוהבת את זה אז אתה לא אשם שיש לה טעם גרוע.

במבט לאחור אחד הדברים הכי מעצבנים שאמרו לי זה שאני חסר ביטחון, למרות שזה נכון, אנשים אומרים את זה כאילו זה איזשהו פגם באישיות או חולשה, כשבעצם זה נובע מאיזושהי הערכה כמעט אובייקטיבית של הפער בין המצוי ובין הפוטנציאל (בכל התחומים. לא יודע עד כמה החלק הזה ידבר אל אחרים)...

אז מבחינתי הפתרון הוא לצמצם את הפער עד כמה שאפשר ולהפוך את חוסר הביטחון לחבר הכי טוב.
חזק ביותר אחי
אני מודה לך.
אין לי מה להגיד, אני לא רוצה שתפרש את זה כאילו לא אהבתי את התגובה שלך או משהו.. עפתי עליה אחי
פצצה.

שבת שלום!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית