הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שרירים ובנות

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
זה לא מסוג השרשורים שהפותח שואל האם בחורות אוהבות שרירים, או איזה שריר הן אוהבות וכדומה..
השאלה שלי היא שונה לגמרי.
אני שוקל 93 על גובה 1.79-180 12-13% שומן. זה לא מפלצת מסה כמובן, אבל שמתי לב לבעיה שמופיעה אצלי בזמן האחרון:
אני לא יוצא עם בנות.
כששקלתי 75 על אותו גובה קיבלתי הרבה יותר מבטים מבחורות. היום, זה מגעיל אותן והמבטים שאני מקבל זה שאני מוגזם מדי ושזה דוחה.
השיא היה שכאשר בשבוע שעבר הלכתי לבית הספר התיכון הישן שלי כדי לתגבר תלמידים למתמטיקה לקראת הבגרות, והמזכירה (שאני מכיר עוד מהתקופה שלמדתי בבית הספר) אמרה לי שאני מוגזם מדי ומה אעשה כשארצה להתחתן? והיא אמרה לי שהיא בתור בחורה לא היתה רוצה לצאת איתי.
אני לא רוצה לוותר על מה שצברתי עד כה, אפילו לא בקצת, אני אפילו רוצה להמשיך לגדול ולהתחזק. מצד שני אני רוצה גם קשר.. מה עושים?

זה בדיוק כמו אנרקוסיה וזה כן פוגע בעצמך כשמדובר בחומרים מסוכנים שמעורבים, ולכן
לא צריך ללכת רחוק גם הרמה שלך והרבה פחות לא בריא גם ללא חומרים מסוכנים להחזיק כמות שריר סתם מאמץ את הגוף

לא צריך ללכת רחוק גם הרמה שלך והרבה פחות לא בריא גם ללא חומרים מסוכנים להחזיק כמות שריר סתם מאמץ את הגוף
אפשר לחשוב, כמה שרירים כבר יש לי?
ומה הבעיה להיות חזק?
תגדיר לי בריא, ואז תסביר לי איך כוח מפריע לזה או מסת שריר.
אני יכול להסכים שמסה מפלצתית לא בריאה כי זה יכול לגרום לסיבוכים שונים, אך לא תגיע לזה בלי חמומרים לדעתי, ואני עוד רחוק מזה.

ומה הבעיה להיות חזק?
אני יכול להסכים שמסה מפלצתית לא בריאה כי זה יכול לגרום לסיבוכים שונים, אך לא תגיע לזה בלי חמומרים לדעתי, ואני עוד רחוק מזה.
סתם מעמיס על הגוף שלך להחזיק כמות שררי שאתה לא צריך ולא תורמת לך

שאני אחזור על ההודעה שלי?

ומה הבעיה להיות חזק?

להגיד שזה לא בריא להחזיק 10 ק"ג שרירים על הגוף יותר מאדם ממוצע, זה כמו להגיד שזה לא בריא לסחוב תיק, או לנגן בגיטרה, או לבעוט בכדור.
קבעת עובדה בלי להסביר שמץ ממנה.

ברצינות?
אני בן 16 משתמש כבר ב9 ימים בmk 677
רוצה להתחיל סייקל בן 28
רק אוסיף, לפני שמנתחים מה פוגע בבריאות, צריך להגדיר בריאות.
אני לא סבור שאתה יודע מה זה (בלי להעליב בכלל, הרוב לא יודעים מה זה לדעתי).
איפה ההוכחה פה? מדובר פה על ילד בן 16, ברור שליטול סטרואידים יפגע בו. אין לו מספיק ידע על חומרים כי אם היה לו הוא היה יודע ששימוש בחומרים לא מתאים לו.

איפה ההוכחה פה? מדובר פה על ילד בן 16, ברור שליטול סטרואידים יפגע בו. אין לו מספיק ידע על חומרים כי אם היה לו הוא היה יודע ששימוש בחומרים לא מתאים לו.
ביקשת הוכחה שסטרואידים פוגעים בבריאות בכל מצב.
אך כשביקשתי שתגדיר מה זה בריאות לא ענית לשאלתי.
אז אני אגדיר לך בריאות, בריאות זה כשכל מערכות הגוף מתפקדות בהורמוניה, וכתוצאה מכך, יש סיכוי הישרדות גבוה יותר, חיים ארוכים יותר, והנאה בחיים מהיעדר סימפטומים של מחלות.
אבל זה רק תוצאה. בן אדם בריא שיחשף לרעל, הגוף הבריא שלי ייצר סימפטומים להבריא את עצמו. גם הוא יכול למות מוקדם.

כל דבר שמפריע להורמוניה של הגוף פוגע בבריאות. האם זה הורג או מגדל סרטן או גורם מחלות לב? לא תמיד, אך זה לעולם לא בריא להפריע להורמוניה של הגוף.
נכון שלאנשים חולים עם הורמוניה הרוסה נטפל בהם בעזרת תרופות שהורסות את ההורמוניה במקום אחר בגוף כדי שיוכל להמשיך לחיות, או שנעשה ניתוח להוציא איבר חולה, אבל זה לא נקרא להבריא את האדם הזה.
זה נקרא לשרוד.

סטרואידים פוגעים בבריאות במינון שכמעט כל ספורטאי יקח שיספיק לעשות בגוף שלו שינויים רצויים (הגדלת מסת שריר בצורה דרסטית). האם מ"ג בודד של טסטס פוגע בבריאות? לא. אבל במינון קלאסי שמעלה את הטסט בדם, זה פוגע בבריאות.
לכן קוראים לזה סייקל כי זה רק לתקופה קצרה, ליותר מידי זמן עלול להיות נזקים בלתי הפיכים.
סטרואידים פוגעים בבריאות, וכתוצאה, אם בטעות לוקחים את זה רחוק מידי, מתחילים כ התוצאות של חוסר בריאות:
מחלות לב, סרטן, סוכרת, מחלות מעיים, מחילות נפשיות, מחלות עור, פגיעה בפוריות...

אם אדם לא סובל מהתוצאות של חוסר בריאות, זה לא אומר שהוא בריא.
מחלות לוקחות שנים להתפתח, לוקח שנים לגידול סרטני לגדול למצב שמגלים אותו בדרך כלל.

דיון על בריאות לא תגיע לשום מקום עד שנסכים בהגדרה של "מהי בריאות".

ביקשת הוכחה שסטרואידים פוגעים בבריאות בכל מצב.
אך כשביקשתי שתגדיר מה זה בריאות לא ענית לשאלתי.
אז אני אגדיר לך בריאות, בריאות זה כשכל מערכות הגוף מתפקדות בהורמוניה, וכתוצאה מכך, יש סיכוי הישרדות גבוה יותר, חיים ארוכים יותר, והנאה בחיים מהיעדר סימפטומים של מחלות.
אבל זה רק תוצאה. בן אדם בריא שיחשף לרעל, הגוף הבריא שלי ייצר סימפטומים להבריא את עצמו. גם הוא יכול למות מוקדם.

כל דבר שמפריע להורמוניה של הגוף פוגע בבריאות. האם זה הורג או מגדל סרטן או גורם מחלות לב? לא תמיד, אך זה לעולם לא בריא להפריע להורמוניה של הגוף.
נכון שלאנשים חולים עם הורמוניה הרוסה נטפל בהם בעזרת תרופות שהורסות את ההורמוניה במקום אחר בגוף כדי שיוכל להמשיך לחיות, או שנעשה ניתוח להוציא איבר חולה, אבל זה לא נקרא להבריא את האדם הזה.
זה נקרא לשרוד.

סטרואידים פוגעים בבריאות במינון שכמעט כל ספורטאי יקח שיספיק לעשות בגוף שלו שינויים רצויים (הגדלת מסת שריר בצורה דרסטית). האם מ"ג בודד של טסטס פוגע בבריאות? לא. אבל במינון קלאסי שמעלה את הטסט בדם, זה פוגע בבריאות.
לכן קוראים לזה סייקל כי זה רק לתקופה קצרה, ליותר מידי זמן עלול להיות נזקים בלתי הפיכים.
סטרואידים פוגעים בבריאות, וכתוצאה, אם בטעות לוקחים את זה רחוק מידי, מתחילים כ התוצאות של חוסר בריאות:
מחלות לב, סרטן, סוכרת, מחלות מעיים, מחילות נפשיות, מחלות עור, פגיעה בפוריות...

אם אדם לא סובל מהתוצאות של חוסר בריאות, זה לא אומר שהוא בריא.
מחלות לוקחות שנים להתפתח, לוקח שנים לגידול סרטני לגדול למצב שמגלים אותו בדרך כלל.

דיון על בריאות לא תגיע לשום מקום עד שנסכים בהגדרה של "מהי בריאות".
למה אתה כועס עליי אחי?
ואני לא מבין. שאלת אותי אם אני בכלל יודע מה פירוש המילה "בריאות" ואז ענית לעצמך שאתה סבור שלא. מדבריך ניתן להבין שאתה לא מעוניין לשמוע את התשובה שלי וממילא אני בכלל לא יודע מה ההגדרה למושג "בריאות", אז למה ציפית שאענה?
ומה קשור עכשיו "ספורטאי שלוקח חומרים"? אתה טענת שסטרואידים בהכרח פוגעים בגוף, בלי התייחסות לאיזו רמה המתאמן ואפילו הבאת לי שרשור של ילד שהוא מתאמן מתחיל בן 16 וניסית להגיד שזאת הוכחה שסטרואידים פוגעים בבריאות כך שספורטאים זו לא דוגמה.
זה שעלולים להיות נזקים בלתי הפיכים אם לא מפסיקים את הסייקל זה ברור. זה לא מוכיח שסטרואידים מסוכנים, בהכרח, לכל אחד בכל מצב (טענה שלך). זה כמו שתגיד לי שלגלוש בlbs זה מסוכן כי אם תשב הרבה שעות על המחשב/ הפלאפון הראייה שלך תינזק.
ועל איזו הסכמה של ההגדרה "בריאות" אתה מדבר? אתה היחיד פה שנתן הגדרה..
לא אמרת כלום חוץ מלכתוב שאם עושים סייקל בצורה גרועה אז כנראה ייגרמו פגיעות בלתי הפיכות..

נערך לאחרונה:
למה אתה כועס עליי אחי?
מה כתבתי שחושף כעס?
ואני לא מבין. שאלת אותי אם אני בכלל יודע מה פירוש המילה "בריאות" ואז ענית לעצמך שאתה סבור שלא. מדבריך ניתן להבין שאתה לא מעוניין לשמוע את התשובה שלי וממילא אני בכלל לא יודע מה ההגדרה למושג "בריאות", אז למה ציפית שאענה?
אני מאוד מעוניין לשמוע את דעתך על המושג בריאות. אחרת זה לא דיון.
אך מכיון של נתת לי תשובה, שיערתי שלא גיבשת דעה לגבי זה.
ומה קשור עכשיו "ספורטאי שלוקח חומרים"? אתה טענת שסטרואידים בהכרח פוגעים בגוף, בלי התייחסות לאיזו רמה המתאמן ואפילו הבאת לי שרשור של ילד שהוא מתאמן מתחיל בן 16 וניסית להגיד שזאת הוכחה שסטרואידים פוגעים בבריאות כך שספורטאים זו לא דוגמה.
סטרואידים במינון שנותנת תוצאות פוגעות בבריאות, בלי קשר אם יהיה סיבוכים או לא.
השרשורים שצירפתי מראים 2 דברים.
אחד מה בחור עם נסיון רב עם חומרים כותב עליהם. ושניים את דעתי ונסיוני בקירבת משתמשי החומרים, שטרם פגשתי משתמש חומרים שלא נכווה מהם בצורה כזאת או אחרת.
זה שעלולים להיות נזקים בלתי הפיכים אם לא מפסיקים את הסייקל זה ברור. זה לא מוכיח שסטרואידים מסוכנים, בהכרח, לכל אחד בכל מצב (טענה שלך). זה כמו שתגיד לי שלגלוש בlbs זה מסוכן כי אם תשב הרבה שעות על המחשב/ הפלאפון הראייה שלך תינזק.
אתה מערב מסוכן ולא בריא. הם שני דברים.
אבל בדרך כלל מה שלא בריא גם מסוכן.
ובמקרה שלנו זה נכון בכפליים.
ועל איזו הסכמה של ההגדרה "בריאות" אתה מדבר? אתה היחיד פה שנתן הגדרה..
אני מחכה שתגדיר לי מה בעיניך זה בריאות.
אני גיבשתי את דעתי מתוך הספר מארק וספרי רפואה אחרים. אבל אני תמיד שמח ללמוד משהו חדש, אשמח לשמוע את דעתך שטרם שיתפת.
לא אמרת כלום חוץ מלכתוב שאם עושים סייקל בצורה גרועה אז כנראה ייגרמו פגיעות בלתי הפיכות..
אם זה כל מה שהסקת ממה שכתבתי אולי זה אכן לא דיון.

הטסט עלה להם למוח 😆
די למזרקים!
די למזרקים!
איפה מזרקים??🤯

רק אוסיף, לפני שמנתחים מה פוגע בבריאות, צריך להגדיר בריאות.
לא נפתח את הוויכוח הזה בינינו שוב, רק אגיד ממש בקצרה ששימוש חכם ומבוקר לא גורם לנזק יותר מכל תרופה אחרת..
על הצד החיובי זה גורם לפתח אורח חיים משמעותית בריא יותר מבחינת איכות חיים,תזונה ואימונים.
אני באופן אישי אדם בריא יותר על סטרואידים.
על מה אתה מבסס את השטות הזאת?
מה שעלול להיות לא בריא,זה משקל עודף בהגזמה כי זה מקשה על פעילות הלב-ריאה וזרימת דם תקינה.

אדם שרירי מאוד ורזה,אפילו במשקל 100-105(אחוז שומן נמוך) יכול להיות בריא לגמרי..
@עזוב
@elchonon
להגיד שסטרואידים פוגעים בגוף זה כמו להגיד שנשק הורג.
נשק לא הורג סתם, בני אדם הורגים.
עד היום,הסכנה הכי גדולה בזריקות זה החשש להזריק לווריד או להזריק בועת אוויר או שיגרם אבצס ומשם אלח דם.

@אני=]
ולמה שאת כתבת,
ברור שנצא נגד נער שפונה לסטרואידים כפתרון קל.
את יודעת למה? כי זה לא פתרון,זה דרך חיים שמצריכה המון ידע והכנות. זה לא משהו שפשוט לוקחים וזהו

מה כתבתי שחושף כעס?

אני מאוד מעוניין לשמוע את דעתך על המושג בריאות. אחרת זה לא דיון.
אך מכיון של נתת לי תשובה, שיערתי שלא גיבשת דעה לגבי זה.

סטרואידים במינון שנותנת תוצאות פוגעות בבריאות, בלי קשר אם יהיה סיבוכים או לא.
השרשורים שצירפתי מראים 2 דברים.
אחד מה בחור עם נסיון רב עם חומרים כותב עליהם. ושניים את דעתי ונסיוני בקירבת משתמשי החומרים, שטרם פגשתי משתמש חומרים שלא נכווה מהם בצורה כזאת או אחרת.

אתה מערב מסוכן ולא בריא. הם שני דברים.
אבל בדרך כלל מה שלא בריא גם מסוכן.
ובמקרה שלנו זה נכון בכפליים.

אני מחכה שתגדיר לי מה בעיניך זה בריאות.
אני גיבשתי את דעתי מתוך הספר מארק וספרי רפואה אחרים. אבל אני תמיד שמח ללמוד משהו חדש, אשמח לשמוע את דעתך שטרם שיתפת.

אם זה כל מה שהסקת ממה שכתבתי אולי זה אכן לא דיון.
זה לא מה שאמרת, זה איך שאמרת.
איך לא נתתי לך תשובה, לכן גיבשת שאני לא יודע את התשובה אם בפעם הראשונה ששאלת אותי, באותו משפט ששאלת את השאלה ענית לעצמך את התשובה?
בריאות:
מה זה בריאות - מילון עברי עברי - מילוג
אגב, "בריאות" זו לא הגדרה שאתה יכול לתת על פי רצונך.
גבר, דיון לא דיון.. בהתחלה כתבת שסטרואידים בהכרח פוגעים, בכל מצב, תמיד. אחרי זה טענת שסטרואידים בהכרח פוגעים בספורטאים, ועכשיו אתה חוזר לטענה הראשונה שלך:
סטרואידים שמביאים תוצאות בהכרח פוגעים וכל ההודעות שלך בדיוו מתבססות על ילד בן 16 שלא מבין דבר בחומרים, או משתמש כבד שנפגע גם הוא. אתה בהחלט צודק, זה לא דיון.
ואיך 2 השרשורים שצרפת מראים שסטרואידים פוגעים בבריאות, בהכרח, בכל אדם ובכל מצב?
ומה זאת אומרת אני מערב בין לא בריא לבין מסוכן? אני מזכיר לך שאתה זה שכתבת שסטרואידים הם מסוכנים.
ואני מצטער, אבל אני לא מצליח להבין למה אתה חושב שבאמצעות 2 אנשים (אחד מהם ילד בן 16 שלא מבין כלום בחומרים) זאת הוכחה שבכל מצב, תמיד, כל אדם שייקח סטרואידים יינזק?
איפה מזרקים??🤯

לא נפתח את הוויכוח הזה בינינו שוב, רק אגיד ממש בקצרה ששימוש חכם ומבוקר לא גורם לנזק יותר מכל תרופה אחרת..
על הצד החיובי זה גורם לפתח אורח חיים משמעותית בריא יותר מבחינת איכות חיים,תזונה ואימונים.
אני באופן אישי אדם בריא יותר על סטרואידים.

על מה אתה מבסס את השטות הזאת?
מה שעלול להיות לא בריא,זה משקל עודף בהגזמה כי זה מקשה על פעילות הלב-ריאה וזרימת דם תקינה.

אדם שרירי מאוד ורזה,אפילו במשקל 100-105(אחוז שומן נמוך) יכול להיות בריא לגמרי..
@עזוב
@elchonon
להגיד שסטרואידים פוגעים בגוף זה כמו להגיד שנשק הורג.
נשק לא הורג סתם, בני אדם הורגים.
עד היום,הסכנה הכי גדולה בזריקות זה החשש להזריק לווריד או להזריק בועת אוויר או שיגרם אבצס ומשם אלח דם.

@אני=]
ולמה שאת כתבת,
ברור שנצא נגד נער שפונה לסטרואידים כפתרון קל.
את יודעת למה? כי זה לא פתרון,זה דרך חיים שמצריכה המון ידע והכנות. זה לא משהו שפשוט לוקחים וזהו
צודק לגמרייי

לא נפתח את הוויכוח הזה בינינו שוב
חחח... אני נזכר בוויכוחים הראשונים שלנו.
נראה לי שאני לא אגיב לך, שנינו יודעים מה דעותינו בנושא.
זה לא מה שאמרת, זה איך שאמרת.
תקרא את ההודעה שלי שוב, אבל הפעם בנימה רגועה וזורמת, כי באמת שלא היה בי שום כעס חלילה, באמת שלא.
איך לא נתתי לך תשובה, לכן גיבשת שאני לא יודע את התשובה אם בפעם הראשונה ששאלת אותי, באותו משפט ששאלת את השאלה ענית לעצמך את התשובה?
לא גיבשתי שאתה לא יודע את התשובה, פשוט התעלמת מהשאלה, ואין לי מושג מדוע, אז מיד שיתפת את דעתי, זה לא מוריד ממך.
אגב, "בריאות" זו לא הגדרה שאתה יכול לתת על פי רצונך.
זה לא לפי רצוני, זה לפי דעתי, זה לא אותו דבר, וזה אמנם רק דעתי, אך אני חייב לציין שהיא דעה מושכלת מעט.
גבר, דיון לא דיון.. בהתחלה כתבת שסטרואידים בהכרח פוגעים, בכל מצב, תמיד. אחרי זה טענת שסטרואידים בהכרח פוגעים בספורטאים, ועכשיו אתה חוזר לטענה הראשונה שלך:
אין לי כוח לחזור ולהבהיר את מה שכתבתי שוב.
כתבתי שמינון אפסי כמו מ"ג בודד, זה כלום לגוף. אבל כל מינון שיגרום לתוצאות יזיק לבריאות. זה דעתי. האם זה יגרום סימפטומים? אולי לא, לדעתי זה לא המדד לדבר לא בריא.
סטרואידים שמביאים תוצאות בהכרח פוגעים וכל ההודעות שלך בדיוו מתבססות על ילד בן 16 שלא מבין דבר בחומרים, או משתמש כבד שנפגע גם הוא. אתה בהחלט צודק, זה לא דיון.
תגיד, פתח את השרשור שלי? זה לא ילד בן 16, זה אדם מאוד מנוסה שהגיב לילד בן 16. אני קצת נעלב ממך.
אני אצטט לך כי אני רואה שאתה לא פותח שירשורים
כל מי שעל חומרים מדבר בגבורה ובאומץ עד שהוא שניה 1 הולך לעולם הבא , רק אז נופל לו האסימון כמה זה לא שווה את זה. כמו תפוח יפה מבחוץ רקוב מבפנים.

מי שעל חומרים לא יקלוט ולא יבין את זה. וחצי מהמתחרים היו בבתי חולים ויש להם מחלות והם מסתרים את זה. שאתה שניה מהמוות אתה מבין מזה החשיבות של כל יום בחיים וכמה טוב זה להיות בריא ולא חולה.
זה לא קשור לארד קור או פעם בשנה. זה עושה נזק בסופו של דבר. שאתה בתוך זה אתה חושב שלך לא יקרה כלום, אתה שם פס על כולם חושב שאתה מלך, בקיצור חי בבועה. לא ידעתי מזה רופאים מגיל 4. הייתי באותה דעה עדיף למות ולהזריק, וואלה אני רוצה לראות את הבנאדם הכי גיבור שעוד שניה עומד לקבל התקף לב ואומר את זה. למה לא בא לי לחזור? ברור שכן אבל זה שלח אותי קיבינימט שוואלה אף בחורה ואף תחרות ואף דבר לא שווה בחיים האלה אפילו לא שווה את הנזק. יש לי חברים שהתחרו מתחרים אתם לא יודעים מה עובר עליהם באמת זה שאני משתף ואומר זה כי לא אכפת לי מה חושבים, ואני לא מתבייש, הגעתי להשגים יפים, טעמתי הכל מהכל ואני אומר לך זה לא שווה את זה.

ומדבר איתך מישהו שמכור לחומרים. אבל בכל זאת מי שנמצא בתוך זה והכל טוב לו עכשיו ונהנה בעתיד יבין.
אף אחד לא יודע מה ההרגשה של שניה וחצי מללכת מהעולם הזה. ככה שמי שאומר אני שם את הבריאות שלי כי זה הכל בחיים שלי , הוא עדין בנאדם בריא ולא ראה והרגיש מזה הסוף. וחביבי אתה יכול להכחיש ולהגיד אלף ואחת סיבות חומרים זה סם המוות וזה מזיין את הבריאות ואת החיים ולא משנה סייקל 1 או 10 , מי שלוקח לבריאות מאחל לו אלף פעמים, רק שבסופו של דבר כן יהיה נזק ורק שמאבדים מערכים. אין בנאדם אחד שאני מכיר ואני מכיר גם מתחרים שהגיעו לרמות הכי גבוהות ולא היה להם נזק כלשהו, או חברים שעשו כמה סייקלים חלקם סיימו עם צ'יסטות על הפנים, חלקם קיבלו צ'יסטות בראש וניצלו, חלקם בעיות מעיים, עקרות, ועוד רשימה ארוכה.

אלה שאתם רואים מככבים בפייסבוק ומשחקים אותה" אתם לא יודעים מה יש להם מאחורי המסך, אני לא יכול להגיד שמות ולדבר אבל אתם מספיק מכירים אותי ויודעים שאני לא מדבר באוויר.

בקיצור חומרים זה סם מוות שורה תחתונה.
ואתה גם יכול לקרוא את זה שוב רוצה להתחיל סייקל בן 28
ואיך 2 השרשורים שצרפת מראים שסטרואידים פוגעים בבריאות, בהכרח, בכל אדם ובכל מצב?
בשרשור הראשון משתף אדם עם נסיון אישי רב בתחום, ובשני זה הנסיון שלי בתחום.
ואני מצטער, אבל אני לא מצליח להבין למה אתה חושב שבאמצעות 2 אנשים (אחד מהם ילד בן 16 שלא מבין כלום בחומרים) זאת הוכחה שבכל מצב, תמיד, כל אדם שייקח סטרואידים יינזק?
שוב, זה הנסיון שלי ושל מומחים בתחום.

חחח... אני נזכר בוויכוחים הראשונים שלנו.
נראה לי שאני לא אגיב לך, שנינו יודעים מה דעותינו בנושא.

תקרא את ההודעה שלי שוב, אבל הפעם בנימה רגועה וזורמת, כי באמת שלא היה בי שום כעס חלילה, באמת שלא.

לא גיבשתי שאתה לא יודע את התשובה, פשוט התעלמת מהשאלה, ואין לי מושג מדוע, אז מיד שיתפת את דעתי, זה לא מוריד ממך.

זה לא לפי רצוני, זה לפי דעתי, זה לא אותו דבר, וזה אמנם רק דעתי, אך אני חייב לציין שהיא דעה מושכלת מעט.

אין לי כוח לחזור ולהבהיר את מה שכתבתי שוב.
כתבתי שמינון אפסי כמו מ"ג בודד, זה כלום לגוף. אבל כל מינון שיגרום לתוצאות יזיק לבריאות. זה דעתי. האם זה יגרום סימפטומים? אולי לא, לדעתי זה לא המדד לדבר לא בריא.

תגיד, פתח את השרשור שלי? זה לא ילד בן 16, זה אדם מאוד מנוסה שהגיב לילד בן 16. אני קצת נעלב ממך.
אני אצטט לך כי אני רואה שאתה לא פותח שירשורים

ואתה גם יכול לקרוא את זה שוב רוצה להתחיל סייקל בן 28

בשרשור הראשון משתף אדם עם נסיון אישי רב בתחום, ובשני זה הנסיון שלי בתחום.

שוב, זה הנסיון שלי ושל מומחים בתחום.
אני מצטער, אבל אתה לא קורא את מה שאני כותב או מתעלם.
כששאלת אותי אם אני יודע מה מושג המילה בריאות ענית לעצמך באותו משפט (מעין שאלה רטורית). אז איך אתה בא ואומר שלא עניתי לשאלה הזו לכן כתבת תשובה? זה סותר.
לגבי ההגדרה של "בריאות":
כתבת שכל אחד נותן הגדרה שונה.. משהו כזה.. אז כתבתי לך שההגדרה למושג "בריאות" לא נקבעת לפי הרצון האישי של כל אחד.
אני מבין שאתה מתכוון למינונים שנותנים תוצאות, אבל אני לא מקבל את זה שזה פוגע תמיד, בהכרח,, מפני שאף פעם לא נעשה מחקר לטווח הארוך על משתמשים בחומרים וההשלכות כתוצאה מזה. יפה שלדעתך זה לא בריא, אבל באמת אחי זה לא מה שקובע (לא מזלזל חלילה!)
לגבי השרשור, פתחתי אותו.. לא מבין מה אתה רוצה.
בהחלט מי שפתח את השרשור זה ילד בן 16:
אני בן 16 משתמש כבר ב9 ימים בmk 677
אני חושב שהתבלבלת בין השרשור הזה לשרשור השני עם התגובה של Gnfit.. את השרשור השני לא שלחת מקודם (נראה לי) אז חשבתי שהתכוונת לכך שהוא כותב שהוא נפגע משימוש בסטרואידים.
הניסיון של Gnfit מרשים, אבל לא מספיק לכך כדי לקבוע באופן חד משמעי שסטרואידים פוגעים תמיד, בהכרח בכל אדם ובכל מצב. הוכחה זה להביא מחקר מדעי. מאחר ואין לך מחקר מדעי (או לי) לא תוכל לטעון שסטרואידים מזיקים ומסוכנים לבריאות, בהכרח.
איזה ניסיון יש לך עם סטרואידים שאתה מרשה לעצמך לקבוע עובדה? פעם עשית סייקל? פעם הזרקת לעצמך לישבן, הלכת לישון, ופחדת שבבוקר לא תקום כי אולי דפקת את עצמך? פעם אימנת מוזרקים?
אילו מומחים? שתף אותי איזה מומחה טוען שבאמעות ילד בן 16 חסר ידע בחומרים, ובחור בן 28 שגם הוא חסר ידע בחומרים ניתן לקבוע כי סטרואידים מזיקים לבריאות תמיד, בהכרח?
לילה טוב.

בדיוק, זה ההבדל.

אותה מסת השריר המוגזמת, זה אנשים שעוסקים בספורט של פיתוח גוף ורוצים להיות כמה שיותר טובים בתחום. אם ככה אז גם הרצון להרים דדליפט כמה שיותר כבד, לרוץ כמה שיותר מהר, לקפוץ כמה שיותר גבוה, הכל בא לכסות על משהו פנימי?
היא צודקת

אבל אנורקסיה זה לא בריא בעליל ומסוכן בטירוף. איך אפשר להשוות את זה לפיתוח גוף? אם אני לא פוגע בעצמי ולא פוגע באף אחד אחר, אז למה שיהיו כאלה שיעבירו ביקורות כשבכלל לא ביקשו מהם?

אם אתה חושב שפיתוח גוף ברמה תחרותית זה בריא... הממםםם כנראה לא התנסית בזה.

ככל שאני קוראת את מה שכתבת פה, ככה אני מבינה כמה זה דומה לאנורקסיה.
סליחה, אבל זה פשוט ככה. כי גם פה וגם שם מגיע איזשהו שלב שזה מוגזם ולא יפה, ואנשים מסתכלים מוזר, מעירים הערות.
ולדעתי מסת השריר המוגזמת, כמו גם הרזון המוגזם, בא לכסות על משהו פנימי. אף אחד לא משתעבד לדבר כזה סתם ככה, ומגיע לקיצונות כזו...
גם אם תגידו שהמניע 'טהור', יהיה לי קשה להאמין לזה.
ללא ספק יש אנשים עם הפרעות ועצם העובדה שאנשים מרגישים רע עם עצמם כי הם לא מספיק גדולים - זה לא אידיאלי.
גם אצל ליפטרים אנשים מרגישים רע עם עצמם כי הם לא מספיק חזקים. אבל... ברמה תחרותית זה לחלוטין משהו אחר.

זה מעבר ל״איך אתה נראה״ זה יותר לכיוון איך הביצועים שלך ברמה תחרותית.
אנשים שמתחרים ברמה הגבוהה ביותר, זה לא תחביב, זה חלק מהפרנסה שלהם (בצורה עקיפה בדר״כ) זה חלק מהחיים שלהם, חלק מהקהילה שלהם, וחלק מההצלחה שלהם.

זה בדיוק כמו כל ספורט תחרותי רק שכאן אתה נמדד ע״י המראה שלך, ולא ע״י הביצועים שלך.
הרי יש הרבה אתלטים שנראים גרוע לטובת הספורט שלהם, כמו ליפטרים SHW, אף אחד מהם לא חושב שזה יפה, אבל זה מה שהם צריכים בשביל להיות מוצלחים בספורט שלהם.

אז אם אני קיצוני, לא פוגע בעצמי ובאף אחד, ואני אוהב את זה. למה זה רע? (הדוגמה שלי לא דוגמה כי בי זה כן פוגע במידה מסוימת, ועדיין, טוב לי עם זה)
אם אתה פוגע בעצמך, למה שזה ימשוך בנות? (מנסה להסביר את הצד השני)

אבל הן פוגעות בעצמן.
אגב, לא הצלחתי למצוא משהו שמוכיח שחומרים בהכרח פוגעים בגוף ויהיו לכך השלכות עתידיות
אחי, אל תהיה תמים. אומנם אפשר לנסות לעשות את זה בצורה יחסית בטוחה, אבל לחומרים יש פוטנציאל מאוד הרסני. אפילו אם ניקח נטו את העליה במשקל גוף, להיות כבד יותר לאורך זמן
= יותר סיכון

אבל לחומרים יש פוטנציאל מאוד הרסני.
כמו אלכוהול,גראס,נהיגה,פארקור ופוטבול. אתה לא מסכים?

אני מצטער קשה לי לראות איך peds בידיים הנכונות "מסוכן"
אפילו אם ניקח נטו את העליה במשקל גוף, להיות כבד יותר לאורך זמן
= יותר סיכון
פה אני מסכים ,אין ספק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית