הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרירים ובנות

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
זה לא מסוג השרשורים שהפותח שואל האם בחורות אוהבות שרירים, או איזה שריר הן אוהבות וכדומה..
השאלה שלי היא שונה לגמרי.
אני שוקל 93 על גובה 1.79-180 12-13% שומן. זה לא מפלצת מסה כמובן, אבל שמתי לב לבעיה שמופיעה אצלי בזמן האחרון:
אני לא יוצא עם בנות.
כששקלתי 75 על אותו גובה קיבלתי הרבה יותר מבטים מבחורות. היום, זה מגעיל אותן והמבטים שאני מקבל זה שאני מוגזם מדי ושזה דוחה.
השיא היה שכאשר בשבוע שעבר הלכתי לבית הספר התיכון הישן שלי כדי לתגבר תלמידים למתמטיקה לקראת הבגרות, והמזכירה (שאני מכיר עוד מהתקופה שלמדתי בבית הספר) אמרה לי שאני מוגזם מדי ומה אעשה כשארצה להתחתן? והיא אמרה לי שהיא בתור בחורה לא היתה רוצה לצאת איתי.
אני לא רוצה לוותר על מה שצברתי עד כה, אפילו לא בקצת, אני אפילו רוצה להמשיך לגדול ולהתחזק. מצד שני אני רוצה גם קשר.. מה עושים?

אבל אנורקסיה זה לא בריא בעליל ומסוכן בטירוף. איך אפשר להשוות את זה לפיתוח גוף? אם אני לא פוגע בעצמי ולא פוגע באף אחד אחר, אז למה שיהיו כאלה שיעבירו ביקורות כשבכלל לא ביקשו מהם?

חח שוב, לא מבחינת הסכנה שבזה, אלא מבחינת הקיצוניות....
סתם איתרע מזלנו שרזון מוגזם הוא מסוכן...

• פותח/ת השרשור
חח שוב, לא מבחינת הסכנה שבזה, אלא מבחינת הקיצוניות....
סתם איתרע מזלנו שרזון מוגזם הוא מסוכן...
אז אם אני קיצוני, לא פוגע בעצמי ובאף אחד, ואני אוהב את זה. למה זה רע? (הדוגמה שלי לא דוגמה כי בי זה כן פוגע במידה מסוימת, ועדיין, טוב לי עם זה)

אבל אנורקסיה זה לא בריא בעליל ומסוכן בטירוף.
בדיוק, זה ההבדל.
ולדעתי מסת השריר המוגזמת, כמו גם הרזון המוגזם, בא לכסות על משהו פנימי.
אותה מסת השריר המוגזמת, זה אנשים שעוסקים בספורט של פיתוח גוף ורוצים להיות כמה שיותר טובים בתחום. אם ככה אז גם הרצון להרים דדליפט כמה שיותר כבד, לרוץ כמה שיותר מהר, לקפוץ כמה שיותר גבוה, הכל בא לכסות על משהו פנימי?

אז אם אני קיצוני, לא פוגע בעצמי ובאף אחד, ואני אוהב את זה. למה זה רע? (הדוגמה שלי לא דוגמה כי בי זה כן פוגע במידה מסוימת, ועדיין, טוב לי עם זה)

גם לאנורקסית טוב עם הדיאטה שלה חחחח

אני מדברת על הקיצוניות ברמה של הבחור הענק ההוא שהראית.
שוב אין לי מושג איך אתה נראה כיום, אז אני ל איכולה לקבוע.... אבל בכל מקרה האובססיביות פוגעת בכלמני מישורים בחיים, לא רק פיזית. מה גם שפיזית זה יכול לפגוע -פציעות, שחיקה, וכו'.
כמו גם ששימוש בחומרים (מה שקורה לעתים בענף התחרותי הזה - ושמישהו יאמר לי שלא-) פוגת ממש בגוף. חד משמעית.
אז אוקיי זה לא פוגע באף אחד אחר - אז מה הבעיה?
אנורקסית לא פוגת באף אחד. היא בסך הכל רוצה להיות הכי רזה... (אגב גם פה זה ממש עסק תחרותי. תכתבו בגוגל "פרו אנה". בשירות הלאומי הייתי עם עוד 2 בנות עם הפרעות אכילה. היה קרנבל צומות. שישו ושמחו חחחח. היום כולן בסדר ב"ה)

• פותח/ת השרשור
גם לאנורקסית טוב עם הדיאטה שלה חחחח

אני מדברת על הקיצוניות ברמה של הבחור הענק ההוא שהראית.
שוב אין לי מושג איך אתה נראה כיום, אז אני ל איכולה לקבוע.... אבל בכל מקרה האובססיביות פוגעת בכלמני מישורים בחיים, לא רק פיזית. מה גם שפיזית זה יכול לפגוע -פציעות, שחיקה, וכו'.
כמו גם ששימוש בחומרים (מה שקורה לעתים בענף התחרותי הזה - ושמישהו יאמר לי שלא-) פוגת ממש בגוף. חד משמעית.
אז אוקיי זה לא פוגע באף אחד אחר - אז מה הבעיה?
אנורקסית לא פוגת באף אחד. היא בסך הכל רוצה להיות הכי רזה... (אגב גם פה זה ממש עסק תחרותי. תכתבו בגוגל "פרו אנה". בשירות הלאומי הייתי עם עוד 2 בנות עם הפרעות אכילה. היה קרנבל צומות. שישו ושמחו חחחח. היום כולן בסדר ב"ה)
אבל הן פוגעות בעצמן.
אגב, לא הצלחתי למצוא משהו שמוכיח שחומרים בהכרח פוגעים בגוף ויהיו לכך השלכות עתידיות

בדיוק, זה ההבדל.

אותה מסת השריר המוגזמת, זה אנשים שעוסקים בספורט של פיתוח גוף ורוצים להיות כמה שיותר טובים בתחום. אם ככה אז גם הרצון להרים דדליפט כמה שיותר כבד, לרוץ כמה שיותר מהר, לקפוץ כמה שיותר גבוה, הכל בא לכסות על משהו פנימי?

בפאטורליפטינג טבעי זה לא סביר להגיע לרמת ניראות שכזו. @elchonon הוא דוגמה חיה לכך. ברגע שזה מערב חומרים, או הופך להיות בודיבילדינג, ששם הגדש הוא על איך שזה נראה, גם במחיר של הרס פנימי של הגוף, זה כבר על גבול הפגיעה העצמית.
אני ממש מצטערת אם אני קצת סודקת לכם את הבועה עם ההקבלה הזו... מבחינת בחורה אנורקטית איתן שום רע במה שהיא עושה, וכולם סתם סתומים ושיעזבו אותה בשקט. היא כולה עושה דיאטה, וזה אפילו בריא, כי היא לא אוכלת סוכר/קמח לבן/ דברים מטוגנים... וכו'וכו' ומי יגיד לה שזה לא טוב. אנשים סתם מנסים לחבל בהישגים האדירים שהיא מגיעה אליהם. BMI 14! ייאי!
אבל הן פוגעות בעצמן.
אגב, לא הצלחתי למצוא משהו שמוכיח שחומרים בהכרח פוגעים בגוף ויהיו לכך השלכות עתידיות

וואו, כמה דיונים היו על זה פה.
רק תפתח את הפורום של הסטרואידים ותראה.
ילדים בני 16 שואלים מה לקחת, וכל השאר ממליצים בחום לא להתחיל עם זה אפילו כי זה ד-ו-פ-ק.

בודיבילדינג, ששם הגדש הוא על איך שזה נראה, גם במחיר של הרס פנימי של הגוף
אותה מסת השריר המוגזמת, זה אנשים שעוסקים בספורט של פיתוח גוף ורוצים להיות כמה שיותר טובים בתחום
פיתוח גוף, הכוונה בודיבילדינג.
בפאטורליפטינג טבעי זה לא סביר להגיע לרמת ניראות שכזו.
אבל שוב, דיברתי על בילדינג, שם המטרה היא להיראות בצורה מסויימת.
למה לדעתך להיראות כמה שיותר שרירי זה אומר חסך כלשהו בעוד להרים כמה שיותר, לרוץ כמה שיותר מהר, לקפוץ כמה שיותר גבוה, זה לא? הרי כל הדברים האלה זה סוגי ספורט מסויימים שאנשים שעוסקים בהם אוהבים את אותו ספורט ורוצים להיות כמה שיותר טובים בו.

• פותח/ת השרשור
בפאטורליפטינג טבעי זה לא סביר להגיע לרמת ניראות שכזו. @elchonon הוא דוגמה חיה לכך. ברגע שזה מערב חומרים, או הופך להיות בודיבילדינג, ששם הגדש הוא על איך שזה נראה, גם במחיר של הרס פנימי של הגוף, זה כבר על גבול הפגיעה העצמית.
אני ממש מצטערת אם אני קצת סודקת לכם את הבועה עם ההקבלה הזו... מבחינת בחורה אנורקטית איתן שום רע במה שהיא עושה, וכולם סתם סתומים ושיעזבו אותה בשקט. היא כולה עושה דיאטה, וזה אפילו בריא, כי היא לא אוכלת סוכר/קמח לבן/ דברים מטוגנים... וכו'וכו' ומי יגיד לה שזה לא טוב. אנשים סתם מנסים לחבל בהישגים האדירים שהיא מגיעה אליהם. BMI 14! ייאי!

ילדים בני 16 שואלים מה לקחת, וכל השאר ממליצים בחום לא להתחיל עם זה אפילו כי זה ד-ו-פ-ק.
אני בקיא בחומרים. באופן השימוש בהם, ההתנהלות במהלך הסייקל ואחר הסייקל, איך החומרים עובדים בגוף, תופעות הלוואי במהלך הסייקל ובאמת שלא מצאתי משהו שמוכיח שסטרואידים פוגעים בהכרח בגוף, בכל מצב שיהיה שימוש בחומרים.
הילדים האלה שפותחים שרשורים ואומרים להם לא לקחת זה כי הם לא מבינים בחומרים כי אם היו מבינים הם יודעים שזה מוקדם מדי בשבילם (גיל ההתבגרות, לא גדלו מספיק באופן טבעי) כך שאין להם סבלנות ומשמעת עצמית וזה מתכון לאסון כשמדובר על שימוש בחומרים.

פיתוח גוף, הכוונה בודיבילדינג.

אבל שוב, דיברתי על בילדינג, שם המטרה היא להיראות בצורה מסויימת.
למה לדעתך להיראות כמה שיותר שרירי זה אומר חסך כלשהו בעוד להרים כמה שיותר, לרוץ כמה שיותר מהר, לקפוץ כמה שיותר גבוה, זה לא? הרי כל הדברים האלה זה סוגי ספורט מסויימים שאנשים שעוסקים בהם אוהבים את אותו ספורט ורוצים להיות כמה שיותר טובים בו.

נכון,צודק טוב שציינת. חחחח האמת היא שכל סוגי ספורט האקסטרים פוגעים בגוף בצורה כזו או אחרת חחחח
גם ריצה, ריקוד, התעמלות קרקע....
יש לך מושג כמה האנשים האלה סובלים מכאבי גב/מפרקים/שרירים...? 🤣

ולגבי אנורקסיה, הבעיה היחידה היא שזה פוגע בבריאות ויכול להגיע לסכנת חיים. זה שאני חושב שזה מכוער זה לא משנה.
ועדיין אנשים מרגישים בנוח להעיר למישהי שהיא רזה מדי או למישהו שהוא שרירי מדי וזה מכוער, אבל חס וחלילה אף אחד לא יעיר למישהי עם השמנת יתר חולנית (גם פוגע בבריאות ומסוכן ברמות קיצוניות), כי זה הרי יפגע בנפש העדינה שלה
נכון,צודק טוב שציינת. חחחח האמת היא שכל סוגי ספורט האקסטרים פוגעים בגוף בצורה כזו או אחרת חחחח
גם ריצה, ריקוד, התעמלות קרקע....
יש לך מושג כמה האנשים האלה סובלים מכאבי גב/מפרקים/שרירים...? 🤣
לא אמרתי שזה לא פוגע בגוף. את דיברת על בילדינג פשוט אז הבאתי דוגמה של שאר סוגי ספורט.

ולגבי אנורקסיה, הבעיה היחידה היא שזה פוגע בבריאות ויכול להגיע לסכנת חיים. זה שאני חושב שזה מכוער זה לא משנה.
ועדיין אנשים מרגישים בנוח להעיר למישהי שהיא רזה מדי או למישהו שהוא שרירי מדי וזה מכוער, אבל חס וחלילה אף אחד לא יעיר למישהי עם השמנת יתר חולנית (גם פוגע בבריאות ומסוכן ברמות קיצוניות), כי זה הרי יפגע בנפש העדינה שלה

וואי אני ממש לא מסכימה איתך 🤯
בטח שאנשים מעירים!!! מה חשבת שישראלי טוב יסתום את הפה לנוכח הר אדם שעומד מולו?

וואי אני ממש לא מסכימה איתך 🤯
בטח שאנשים מעירים!!! מה חשבת שישראלי טוב יסתום את הפה לנוכח הר אדם שעומד מולו?
א. מעירים הרבה פחות וחושבים הרבה יותר לפני שמעירים.
ב. זה סוג של קונצנזוס שזה נורא פוגע להעיר לשמן ולא לעניין לעשות את זה

לא אמרתי שזה לא פוגע בגוף. את דיברת על בילדינג פשוט אז הבאתי דוגמה של שאר סוגי ספורט.

נכון שזה לא אותו הדבר, אבל זה מאותה המשפחה.... ענפי ספורט תחרותיין מביאים את הגוף למצב קיצון. לא בריא לגוף להיות במצבי קיצון...
לא מחייב שעודף שרירים פוגע פיזית בגוף.( לא מחייב בכלל שיש דבר כזה עודף שרירים.... אבל הנה אנחנו מדברים על זה חחח) ברור זזה קיצוני. אם תשים את האנושות על סקאלה, תראה שזה בעשירון העליון....
האם זה טוב? האם מזיק?
תועלת משמעותית בטוח שאין בזה חוץ מהתחרותיות. לא יודעת אם יש משהו גרוע בזה.... אין שום מחקר או עובדה... אבל אני די משוכנעת שאם מישהו מוכן למסור את החיים שלו והנוחות שלו כדי להיכנס למשטר תזונה פסיכי, הזרקת חומרים, ואימונים מבוקר עד ערב, יש שם משהו שלוחץ לח על כפתור בנפש.
לא יודעת. אולי פעם הוא היה חלש וצחקו עליו ועכשיו הוא מוכיח לעולם שהוא לא.... או שאין לו ממש ביטחון, וזה מה שנותן לו את הביטחון... וכו'וכו'
א. מעירים הרבה פחות וחושבים הרבה יותר לפני שמעירים.
ב. זה סוג של קונצנזוס שזה נורא פוגע להעיר לשמן ולא לעניין לעשות את זה
אני חושבת שזה בגלל שיש יותר שמנים מאשר רזים/שריריים באופן קיצוני.
ולגבי זה שאנורקסיה זה מכוער - אז קודם כל נכון חחחחח... זה באמת מכוער. אבל רק אנורקסיה קיצונית.
ששקלתי 40 הייתי נראית פצצה.
ושוב, יש בחורים שממש אוהבים את זה.(אימואים) אז זה תלוי...

הדגש בבודיבילדינג זה פשוט פיתוח גוף ואסתטיקה, לא בהכרח במחיר של הרס פנימי כל שהוא. אנשים שרוצים להיות הכי טובים בתחום, כמו בכל תחום (פאוורליפטינג בין היתר) ישתמשו בחומרים, אבל זה לא נכון להגיד שהדגש בתחום הוא במחיר של הרס פנימי של הגוף.
לגבי ההשוואה לאנורקסיה אני לא מסכים, אנורקסיה היא הפרעה נפשית ולופ שקשה לצאת ממנו. אנשים אנורקסים פחות מודעים לתהליך שהם מכניסים את עצמם אליו, לעומת מתפתחי גוף על חומרים- לצורך ההשוואה.

אבל אני די משוכנעת שאם מישהו מוכן למסור את החיים שלו והנוחות שלו כדי להיכנס למשטר תזונה פסיכי, הזרקת חומרים, ואימונים מבוקר עד ערב, יש שם משהו שלוחץ לח על כפתור בנפש.
אבל שוב, זה נכון לכל ספורט ולא רק לבילדינג.

• פותח/ת השרשור
נכון שזה לא אותו הדבר, אבל זה מאותה המשפחה.... ענפי ספורט תחרותיין מביאים את הגוף למצב קיצון. לא בריא לגוף להיות במצבי קיצון...
לא מחייב שעודף שרירים פוגע פיזית בגוף.( לא מחייב בכלל שיש דבר כזה עודף שרירים.... אבל הנה אנחנו מדברים על זה חחח) ברור זזה קיצוני. אם תשים את האנושות על סקאלה, תראה שזה בעשירון העליון....
האם זה טוב? האם מזיק?
תועלת משמעותית בטוח שאין בזה חוץ מהתחרותיות. לא יודעת אם יש משהו גרוע בזה.... אין שום מחקר או עובדה... אבל אני די משוכנעת שאם מישהו מוכן למסור את החיים שלו והנוחות שלו כדי להיכנס למשטר תזונה פסיכי, הזרקת חומרים, ואימונים מבוקר עד ערב, יש שם משהו שלוחץ לח על כפתור בנפש.
לא יודעת. אולי פעם הוא היה חלש וצחקו עליו ועכשיו הוא מוכיח לעולם שהוא לא.... או שאין לו ממש ביטחון, וזה מה שנותן לו את הביטחון... וכו'וכו'

אני חושבת שזה בגלל שיש יותר שמנים מאשר רזים/שריריים באופן קיצוני.
דווקא זה שיש יותר שמנים מדי מאשר רזים מדי/ שריריים מדי אז דווקא מבחינה סטטיסטית הביקורות עליהם צריכות להיות גדולות יותר (ביקורת בונה!)
הדגש בבודיבילדינג זה פשוט פיתוח גוף ואסתטיקה, לא בהכרח במחיר של הרס פנימי כל שהוא. אנשים שרוצים להיות הכי טובים בתחום, כמו בכל תחום (פאוורליפטינג בין היתר) ישתמשו בחומרים, אבל זה לא נכון להגיד שהדגש בתחום הוא במחיר של הרס פנימי של הגוף.
לגבי ההשוואה לאנורקסיה אני לא מסכים, אנורקסיה היא הפרעה נפשית ולופ שקשה לצאת ממנו. אנשים אנורקסים פחות מודעים לתהליך שהם מכניסים את עצמם אליו, לעומת מתפתחי גוף על חומרים- לצורך ההשוואה.
היא התכוונה לכך שברמות קיצון נוטלים חומרים ולכן זה פוגע בגוף (הדיון הוא על מקרי קיצון, ולא על מישהו שהתחיל להתאמן שבוע שעבר כדי לגדול) וחזרה בה מטענה זו

הממ. קראתי, ואני מסכימה לגבי הפאן הנפשי בהפרעות אכילה בהשוואה עם פיתוח גוף.
א-ב-ל, גם שימוש בחומרים יכול ליצור תלות, ולופ שקשה לצאת ממנו... הלא כן? 🙄
דווקא

היא התכוונה לכך שברמות קיצון נוטלים חומרים ולכן זה פוגע בגוף (הדיון הוא על מקרי קיצון, ולא על מישהו שהתחיל להתאמן שבוע שעבר כדי לגדול) וחזרה בה מטענה זו

כן, כמובן. העיסוק הוא במקרי קיצון.
הטענה המרכזית שלי היא:
שום מקרה קיצון לא בריא לגוף.
והשאלה המרכזית של הדיון היא:
מה זה "מקרה קיצון"?

• פותח/ת השרשור

הטענה המרכזית שלי היא:
מה זה "מקרה קיצון"?
סטרואידים זה ממכר. כך זה עובד:
עושה סייקל ראשון - תוצאות מטורפות. לא האמין שהגיע לאן שהגיע. מתחיל pct, רואה את עצמו "מתפנצ'ר" ונראה פחות טוב מאשר בסייקל עצמו, מתבאס ומחכה כבר לסייקל שני.. ואז שלישי, רביעי, חמישי וכן הלאה...
אתה גם מתבאס להתאמן טבעי כי אתה אומר לעצמך "אני לא על חומרים אז מה שווים האימונים?"
"טבעי לא יבין את זאת"

עם כל הנאמר לעיל, אני רוצה לציין שאני טבעי..
אפשר למחוא כפיים.

דווקא זה שיש יותר שמנים מדי מאשר רזים מדי/ שריריים מדי אז דווקא מבחינה סטטיסטית הביקורות עליהם צריכות להיות גדולות יותר (ביקורת בונה!)

לזה התייחסתי, לצורך ההשוואה- רוב משתמשי החומרים יעשו את זה בפחות קלות דעת מאשר אנשים אנורקסים/עם הפרעות אכילה למיניהם.

הטענה המרכזית שלי היא:
מה זה "מקרה קיצון"?
כל דבר יכול ליצור תלות, אבל תהליך אחד נובע מבחירה ולרוב גם מחשבה ותהליך אחר נוצר מבעיה, הפרעה נפשית וכנראה חוסר מודעות.

סטרואידים זה ממכר. כך זה עובד:
עושה סייקל ראשון - תוצאות מטורפות. לא האמין שהגיע לאן שהגיע. מתחיל pct, רואה את עצמו "מתפנצ'ר" ונראה פחות טוב מאשר בסייקל עצמו, מתבאס ומחכה כבר לסייקל שני.. ואז שלישי, רביעי, חמישי וכן הלאה...
אתה גם מתבאס להתאמן טבעי כי אתה אומר לעצמך "אני לא על חומרים אז מה שווים האימונים?"
"טבעי לא יבין את זאת"

עם כל הנאמר לעיל, אני רוצה לציין שאני טבעי..
אפשר למחוא כפיים.

👏

הווווו מצאתי הקבלה שאולי תתאים יותר:
ניתוחים לפסטיים.
יאלה, רוצו על זה.
מה ההבדל בין ניתוחים פלסטיים מוגזמים לפיתוח מוגזם של השרירים... ומתי זה נחשב "מוגזם" ?

אגב אני חייבת לציין שממש כיף לנהל איתכם דיון מתורבת!
זה משו שלרוב קשה לומר בפורום הזה, מפוצץ הטסטוסטרון והאגו 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית