עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה יכול לשנות. תלוי במטרה שלך. לדוגמא אם אתה במסה, צום של הרבה שעות יכול לגרום לאיבוד שריר במידה ונגמרו מאגרי האנרגיה בגוף מאוכל. מה שנקרא מצב קטבולי.
אולי רק אם אתה בגירעון קלורי.זה יכול לשנות. תלוי במטרה שלך. לדוגמא אם אתה במסה, צום של הרבה שעות יכול לגרום לאיבוד שריר במידה ונגמרו מאגרי האנרגיה בגוף מאוכל. מה שנקרא מצב קטבולי.
אין מספר מוגדר. זה תלוי בקצב שריפת הלוריות ובכמות הקלוריות שאכלת לפני הצום.וואלה?
כמה שעות בערך?
לא קשור לעודף או גרעון קלורי. אם לדוגמא הנירלי שלי 2000 קלוריות. קמתי ב7 בבוקר אכלתי 600 קלוריות, ואז רק ב22:00 בלילה אכלתי עוד 1500 קלוריות, אתה חושב שמ7 בבוקר עד 22:00 בלילה לא אהיה קטבולי? לדעתי כנראה שכן (ובסוף היום אני בעודף קלורי).אולי רק אם אתה בגירעון קלורי.
אם אתה בעודף קלורי בסוף היום אין איבוד מסת שריר בתנאי שאחת הארוחות קרובה לזמן האימון.
קטבוליזם משמעותי מספיק כדי להגיע לשריפת שריר לא קורה לאורך כמה שעות, אלא ימים, שבועות, וחודשים.אין מספר מוגדר. זה תלוי בקצב שריפת הלוריות ובכמות הקלוריות שאכלת לפני הצום.
לא קשור לעודף או גרעון קלורי. אם לדוגמא הנירלי שלי 2000 קלוריות. קמתי ב7 בבוקר אכלתי 600 קלוריות, ואז רק ב22:00 בלילה אכלתי עוד 1500 קלוריות, אתה חושב שמ7 בבוקר עד 22:00 בלילה לא אהיה קטבולי? לדעתי כנראה שכן (ובסוף היום אני בעודף קלורי).
אז מה הגוף שורף לאחר כמה שעות שנגמרים לו מאגרי האנרגיה ממזון? בהנחה שמדובר באחוז שומן "סטנדרטי" ולא גבוה.קטבוליזם משמעותי מספיק כדי להגיע לשריפת שריר לא קורה לאורך כמה שעות, אלא ימים, שבועות, וחודשים.
מי אמר שהוא גומר את מאגרי האנרגיה אחרי כמה שעות של כלום? אתה לא מגיע להרעבה מוחלטתאז מה הגוף שורף לאחר כמה שעות שנגמרים לו מאגרי האנרגיה ממזון? בהנחה שמדובר באחוז שומן "סטנדרטי" ולא גבוה.
מה זאת אומרת? בטח שאפשר להגיע למצב שמאגרי האנרגיה מרוקנים. האם בדוגמא שנתתי קודם זה לא יכול לקרות?:מי אמר שהוא גומר את מאגרי האנרגיה אחרי כמה שעות של כלום? אתה לא מגיע להרעבה מוחלטת
האם במצב כזה לא סביר להניח שהגוף שלי יתחיל לשרוף שריר?אם לדוגמא הנירלי שלי 2000 קלוריות. קמתי ב7 בבוקר אכלתי 600 קלוריות, ואז רק ב22:00 בלילה אכלתי עוד 1500 קלוריות, אתה חושב שמ7 בבוקר עד 22:00 בלילה לא אהיה קטבולי? לדעתי כנראה שכן (ובסוף היום אני בעודף קלורי).
מה הם מאגרי האנרגיה של הגוף? גליקוגן ושומן.מה זאת אומרת? בטח שאפשר להגיע למצב שמאגרי האנרגיה מרוקנים. האם בדוגמא שנתתי קודם זה לא יכול לקרות?: