הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ███ הערכת אחוז (%) שומן מתמונות ███

מצב
השרשור נעול
על הבמה לא עומדים על רפוי:)
ועוד דבר אין מצב שזה מתחת ל 17 %אני חותם על זה
על במה לא מנסים להעריך אחוזי שומן, אלא מסתכלים על מה שיש.
ואתה מוזמן ללכת להימדד בבוד פוד או DEXA ולראות שמה שאתה חושב שאתה ומה שאתה במציאות, אלו 2 דברים שונים לגמרי. אתה לא מעל 12% וזה 100%.
אני לא יודע מי לימד אותך להעריך אחוז שומן או שאתה ניסית ללמוד בעצמך, אבל בוא נגיד שזה לא עובד לך.
לקח לי בערך שנה וחצי מהסתכלות על תמונות של אנשים שנמדדו בבוד פוד + DEXA וקאליפרים (לא מה2 ב-10 אלה מקצועיים) ורק אז התחלתי להבין על מה להתסכל, איפה וכמה.
כמובן שאני טועה פה ושם ואני לא רובוט, אבל יש דברים שהם ברורים מאליו ויש דברים שהם בגדר של "אולי" והטווחים שם יכולים להיות גדולים יותר (לדוגמה 3-5% שזה טווח יחסית גדול) אבל במקרה שלך, אתה לא 17% שכח מזה.

אתה לא 17 דני, אבל כמו שמשה אמר צריך פרונט רפוי.

הערכה שלי בגלל שאתה מכווץ היא סביב ה13 א.ש (יכול ליהיות יותר אם אתה ממש מכווץ)

הערכה גסה משקל 74 קילו גובה 1.64. אני עובד בימים אלו על חיטוב כי אני לא יכול לסבול את הכרס ועודפי השומן שלי. רציתי לדעת אם כדאי לי לצבור קודם מסה(אם בכללי אם במקומות מסוימים)או שאפשר להוריד את השומנים העודפים ולאחר מכן להתחיל בעלייה במסה. אודה לכם מאוד אם תוכלו גם להצביע על מקומות חלשים אצלי שזקוקים ליתר עבודה. תודה מראש לכל העוסקים במלאכה.
אלו תמונות במצב רפוי:

אלו תמונות במאמץ:
[/URL

בסביבות ה 14 אחוז רק שחסר לך בשר..

בסביבות ה15-16 א.ש

ab1onl.jpg

1.76
71 קילו

נערך לאחרונה:
~16 א.ש.

אז כמה
והוספתי משקל וגובה