איזו מטאפורה יפה. חשבת עליה לבד?
הענייו הוא ממש לא המטאפורה.
אם להסתכל על רכב ולהגיד "וואי אחלה רכב נראה יפה" לשאול כמה הוא עולה ולהתעניין זה בסדר.
למה מישהי שמתאמנת זה עובר את הגבול?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזו מטאפורה יפה. חשבת עליה לבד?
אולי כי נשים הן לא רכוש?הענייו הוא ממש לא המטאפורה.
אם להסתכל על רכב ולהגיד "וואי אחלה רכב נראה יפה" לשאול כמה הוא עולה ולהתעניין זה בסדר.
העניין הוא שאתה משווה בין רכב לאישה.הענייו הוא ממש לא המטאפורה.
בין רכב לגוףהעניין הוא שאתה משווה בין רכב לאישה.
תקין?
אולי כי נשים הן לא רכוש?
אבל מפה באה ההוספה של התמונה לדוגמאת לבוש שאני הולכת. האם בגלל זה אני ״מתבלטת״ החוצה?לכן, במידה ואת בולטת כלפי חוץ
מסכים עם כל מילה, לכן אני מעולם לא מתאמן בחדר כושר מעורב, נמאס לי שכולן מתחילות איתי 😆איך בכלל הגעתם לדיון הזה, מאיפה אתם יודעים מה נכון ומה לא, או מה ראוי ומה לא?
הכל מתקבע לכם במוח על פי נורמות חברתיות, "זה לא בסדר להסתכל על בחורה ולומר שהיא נראית טוב, כי נשים זה לא רכוש"
מי החליט? בסופו של דבר, רק מה שמוגדר באופן רשמי כעבירה על החוק (הטרדה מינית, חדירה לפרט) הוא אסור בתכלית האיסור.
מעבר לכך, דברים מסוג זה נתונים לפרשנות אישית וכל אחד מציג אותם על פי איך שהוא חונך והתעצב - כלומר הרגלי הסביבה שהתקבעו לו במוח.
אינספור נשים שמתאמנות מסתכלות על גברים שנראים טוב ואף מדברות בניהן על "ההוא מהמכון", ואינספור נשים לא יהססו להתחיל עם גברים או לסמן להם בדרך כזו או אחרת שהן מעוניינות.
לא פעם ולא פעמיים ראיתי בחורות שמזילות ריר במכון על גברים. מה לעשות, אנחנו יצורים חיים שמתרבים ברבייה זוויגית.
אני לא רואה שום דבר פסול בכך שגבר יסתכל על אישה שמושכת אותו ולהפך, או שגבר יתחיל עם אישה שנראית טוב בעיניו ולהפך, כל עוד יש הקפדה מלאה על דרך הארץ וכמובן שום דבר לא בקטגוריה של *הטרדה מינית* לשני הכיוונים, אז זה טבעי לחלוטין.
נכון, למכון באים כדי להתאמן והצעות מרובות בהחלט יכולות לפגוע באימון בצורה כזו או אחרת, לשם כך אפשר לנהוג כך -
להפסיק להתייפיף ולדעת שברגע שתבלוט כלפי חוץ (גבר או אישה) בדרך כלשהי, תמיד יהיו אמיצים (משני המינים) שיגשו לנסות את מזלם, בכל מקום.
לכן, במידה ואת בולטת כלפי חוץ, קבלי הצעות אלו כמחמאה ואל תעמידי פני מופתעת עד כדי כך שאת "כאילו" לא יודעת מאיפה כל זה נופל עלייך, ובמידה וזה מציק לך תוכלי לנסות לפתור את הבעיה בגישה אחרת ולא בגישת "תיקון העולם", איך? או שתתאמני בבית או שתתאמני במכון המיועד לנשים בלבד.
ואלה שיקפצו "זכותה להתאמן במכון רגיל וללבוש מה שבה לה" אתם בהחלט צודקים, זכותה לעשות כרצונה ואף אחד לא ימנע ממנה לעשות זאת.
אך זה הפתרון הממשי היחידי, להסתכל עליה ימשיכו להסתכל ולעיתים כן גם יתחילו איתה, כמו שזה קורה לאינספור נשים אחרות וכן גם לאינספור גברים - תופתעו.
במידה ואת באמת תמימה ולא מבינה, העלית תמונה שגורמת לגברים להזיל ריר, אם כך את מתלבשת במכון, את פשוט לא תופסת את המצב.אבל מפה באה ההוספה של התמונה לדוגמאת לבוש שאני הולכת. האם בגלל זה אני ״מתבלטת״ החוצה?
או שרוב הגברים שבאים ספציפית למכון שלי באים כדי להכיר? אני לא באה ומתחילה להתלבט, זה לא שאני באה ועושה רעש כדי שישמעו אותי. בטח ובטח ובטח שלא חושבת שאני ניראת טוב(חוסר ביטחון שלום) אני סך הכל באה כדי להתאמן, ולפעמים ההערות האלו נותנות לי להרגיש לא בנוח.
במידה ואת באמת תמימה ולא מבינה, העלית תמונה שגורמת לגברים להזיל ריר, אם כך את מתלבשת במכון, את פשוט לא תופסת את המצב.
ונראה לך שאעלה פוסט עם תמונה במטרה שיזילו עליי ריר? אני לא עד כדי כך נואשת. מבטיחה לך.
מוציאים אותי פה כיאילו אני מישהי שמחפשת שיחמיאו לה.
שכולה ניסיתי להבין אולי משהו בחשיבה שלי לא בסדר. בגלל זה צירוף תמונה שלי. של ״האם זה חשוף מידי?״ כי לי זה נראה בסדר. אני לא עם חזיית ספורט. אני כן עם חולצת בטן. אבל דואגת להשים טייץ גבוה ולא נמוך.
אתה מבין שזה בא ממקום תמים? ממש לא לא בא ממקום של היי אני באה חשוף וחושבת שאני ניראת טוב אז ברור שאמשוך תשומת לב. כי אני ממש לא חושבת ככה. ואתה יודע מה הלוואי שכן הייתי חושבת ככה. זה היה חוסך לי המון תסכול של אף פעם לא להיות מרוצה במקום שאני נמצאת בו.
אחי מה אתה ב1920 תגיד לי מה נסגר איתך?דיי מספיק, גברים מסתכלים ונועצים מבטים בכל אישה, ומתחילים עם כל אישה לא משנה איך היא נראת מ2/10 ועד 10/10, פשוט המטרות של ההתחלה שונות, אם להגיד בעדינות.
את מחפשת תשומת לב, את מחפשת לחשוף תמונות שלך ולקבל נהמות של נערים מתבגרים הורמונלים ומלא מלא יחס מפורום שהוא מסיבת נקניקיות עם נוכחות גברית מובהקת
עכשיו שוב, לא בא אליך בטענות אלא לגברים פה שלא ברור לי איך זה לא שקוף להם
"אוי אני לא מבינה למה מתחילים איתי ):
הנה תמונה שלי רזה עם בגדי ספורט צמודים ובטן חשופה, אני לא מבינה ]:
מה דעתכם?"
אלחנן, אני מבין שאתה מגיע ממקום שונה וקהילה שונה, וזה בסדר. אבל צריך לקחת בפרופורציה כי היא לא מתאמנת במכון עם הפרדה והיא חיה בין חילוניים (אני מאמין). לא יודע מתי יצא לך להיות אם בכלל במכון של חילוניים בזמן האחרון, איך שהיא מתלבשת זה סביר לחלוטין ולא יוצא דופן.במידה ואת באמת תמימה ולא מבינה, העלית תמונה שגורמת לגברים להזיל ריר, אם כך את מתלבשת במכון, את פשוט לא תופסת את המצב.
אני מצטער אם התגובה שלי הייתה נשמעת פוגעת חלילה.ונראה לך שאעלה פוסט עם תמונה במטרה שיזילו עליי ריר? אני לא עד כדי כך נואשת. מבטיחה לך.
מוציאים אותי פה כיאילו אני מישהי שמחפשת שיחמיאו לה.
שכולה ניסיתי להבין אולי משהו בחשיבה שלי לא בסדר. בגלל זה צירוף תמונה שלי. של ״האם זה חשוף מידי?״ כי לי זה נראה בסדר. אני לא עם חזיית ספורט. אני כן עם חולצת בטן. אבל דואגת להשים טייץ גבוה ולא נמוך.
אתה מבין שזה בא ממקום תמים? ממש לא לא בא ממקום של היי אני באה חשוף וחושבת שאני ניראת טוב אז ברור שאמשוך תשומת לב. כי אני ממש לא חושבת ככה. ואתה יודע מה הלוואי שכן הייתי חושבת ככה. זה היה חוסך לי המון תסכול של אף פעם לא להיות מרוצה במקום שאני נמצאת בו.
אני מסכים איתך 100%, אבל זה גם להתחיל עם בחורה במכון זה סביר לחלוטין.איך שהיא מתלבשת זה סביר לחלוטין ולא יוצא דופן.
אלחנן, אני מבין שאתה מגיע ממקום שונה וקהילה שונה, וזה בסדר. אבל צריך לקחת בפרופורציה כי היא לא מתאמנת במכון עם הפרדה
אחי מה אתה ב1920 תגיד לי מה נסגר איתך?
אתה באמת חושב שההורמונליות הגברית והאופן שבו גברים מגיבים לנשים מתשנה כי לא 1920 ? זה גם לא קשור לרקע של אלחנן
אתה פשוט לא מבין כי כנראה שאתה משובש הורמונלית מהסיבות שלך ואיבדת את הקשר לעולם הגברי, אל תבקר אחרים בגלל זה, תנסה מקסימום לתקן את הנזקים שעשית לעצמך
בהחלט, לפני 100 שנה אם אישה הייתה מתלבשת ככה ככל הנראה או שהיו צולבים אותה, או שהיו אונסים אותה, או שהיו מגרשים אותה. באופן חד משמעי אתה רואה בתרבויות פחות מפותחות יותר מקרי אונס וחוסר שליטה עצמית.
לגבי התגובה השניה שלך, אם לא היית אומר את זה לי, היית חוטף אזהרה. אין לי בעיה שלא תסכים איתי, תתווכח וכו׳ - אבל עד ירידה לפסים אישיים. לגבי הנקודה שאתה מנסה באופן די מגוחך להעביר - גם לגבי זה אתה טועה, בתור מישהו על חומרים עם רמות טסטוסטרון שבנאדם רגיל לא יכול להגיע, הליבידו והיצר המיני אצלי הרבה יותר חזק. מוזרקים יוכלו לאשר שזה בהחלט מורגש ואם מישהו יכול להתגרות ממצבים לא צנועים, בהחלט זה המוזרקים.
עכשיו אני מציע לך להרגיע את הניסוח ולהתייחס לעניין ולא לתקוף אנשים על רמות ההורמונים ורמות הגבריות שלהם.
הייתי בן 16 לפני הרבה מאוד שנים (בן 32 עכשיו). אבל ללא ספק הליבידו אצלי הכי גבוה שאי פעם היה לי. לא קורה לי דברים קיצוניים כמו זקפה בלתי נשלטת באמצע היום, אבל בהחלט מרגישים גירוי מדברים יותר מינימליים יחסית.זה ממש מורגש ברמה של חזרה לגיל 16, כשכל משב רוח עלול לעורר תגובות פיזיולוגיות?
כנראה שלא:P:אתם לא חושבים שהאשכול מיצה את עצמו?