הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית חיטוב

נטלי א

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום, בתור התחלה אני חדשה פה .
חשבתי אולי תוכלו לעזור לי לבנות תוכנית אימונים לחיטוב ולהורדה של אחוזי שומן...לאימון ביתי.
אני שוקלת 50 קילו וגובה 1.55......אני יודעת לא משקל גבוה אבל יש לי אחוזי שומן גבוהים ואחוזי שריר נמוכים, בת 20
הזמן היחידשיש לי להתאמן זה בערב...אני חוזרת כל יום רק ב19.
יש לי כבר בבית אליפטיקל מיקצועי, משקולות של 3 קילו, גומיה, כדור פילטיס גדול וקטן.
אני רוצה לנסות להגיע למישקל 47 ...זה יהיה מצוין [[=.

תודה רבה לכול מי שיוכל לעזור:victory:

תכלס אני לא מבין מה אנורקסי בבחורה בגובה 1.55 ששוקלת 47 קילו. האקסית שלי הייתה יותר גבוה ממנה ב-5 סנטימטר, שקלה 48-47 קילו ועדיין לא נראתה כאילו היא גוועת ברעב.

תכלס אני לא מבין מה אנורקסי בבחורה בגובה 1.55 ששוקלת 47 קילו. האקסית שלי הייתה יותר גבוה ממנה ב-5 סנטימטר, שקלה 48-47 קילו ועדיין לא נראתה כאילו היא גוועת ברעב.

זה כי אתה אוהב אנורקסיות. אתה פשוט אנטיתזה ל 70sbig.

זה כי אתה הומו בארון שמעדיף גוף של נערים צעירים, מאשר של נשים.

אלכס, אתה סתם מקנא כי אני הסמל הבלתי מעורער של חבורת המתאמנים.
ועידן, לפחות אני לא אוהב שמנמנות.

אתה חייב לנו תמונה חבוב

גמד הומו שחייב תמונה. החוק הראשון של הפורום. אין וויתורים, הוא טוען שהיא נראית טוב.

לא אמרתי שאני לא מכיר את החוק, רן. אלכס טען שאמרתי שהיא נראית טוב, שאלתי איפה אמרתי את זה.

וכולכם הומואים!

זה עניין של טעם. אם אתה רוצה גויה מהלכת בסיגנון פריס הילטון אז תחתוך קלוריות.
paris-hilton-digging.jpg

אני מעדיף קצת יותר בשר. אי אפשר ל"חטב" עצמות.
jessica_biel_bikini_ass_big.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית