הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריצות יום אחרי יום

• פותח/ת השרשור LironR
  • פורסם בתאריך

LironR

משתמש קבוע
1,001
543
נק' מוניטין:
1,094
1,001
543
לרוץ 4 פעמים בשבוע 20 דקות(סיבולת לב ריאה) יום אחרי יום(ראשון שני שלישי רביעי) זה בעייתי מבחינת התאוששות? זה יכול לפגוע באימונים?(אני עושה כל ריצה אחרי אימון כוח כי אני גם מתאמן 4 פעמים בשבוע ab)

עם חלוקת נפח טובה הכל אפשרי, פשוט אל תצפה לעשות יום אחרי יום ריצות, וכל פעם לעשות אותו דבר או יותר טוב, אתה תצטרך לתכנן ריצות קלות בין לבין

• פותח/ת השרשור
עם חלוקת נפח טובה הכל אפשרי, פשוט אל תצפה לעשות יום אחרי יום ריצות, וכל פעם לעשות אותו דבר או יותר טוב, אתה תצטרך לתכנן ריצות קלות בין לבין
אז איך לעשות אם אני רוצה להשתפר כל שבוע בריצות?(במהירות) נגיד שבוע 1 לעשות 9.6 קמש ל20 דקות ושבוע 2 לעשות 9.8 קמש ל20 דקות
איך אתה מציע לי לחלק את הריצות שאוכל להתאושש מהם? אולי לעשות עדיין אותו דבר כל אימון פשוט לעשות יום מנוחה אחד מריצה לדוגמא ראשון שני ואז רביעי חמישי

אז איך לעשות אם אני רוצה להשתפר כל שבוע בריצות?(במהירות) נגיד שבוע 1 לעשות 9.6 קמש ל20 דקות ושבוע 2 לעשות 9.8 קמש ל20 דקות
איך אתה מציע לי לחלק את הריצות שאוכל להתאושש מהם? אולי לעשות עדיין אותו דבר כל אימון פשוט לעשות יום מנוחה אחד מריצה לדוגמא ראשון שני ואז רביעי חמישי
איך לתכנן בידיוק זה דורש מאמן שיודע איך ליצור התקדמות בריצות, וזה גם תלוי מאוד בהיסטורית אימונים שלך ואיך אתה מתאמן כרגע.

• פותח/ת השרשור
איך לתכנן בידיוק זה דורש מאמן שיודע איך ליצור התקדמות בריצות, וזה גם תלוי מאוד בהיסטורית אימונים שלך ואיך אתה מתאמן כרגע.
אני מתאמן כעשרה חודשים אבל לא התקדמתי הרבה בכל הזמן הזה כי הייתי בחיטוב משהתחלתי להתאמן עד לפני שבועיים בערך
כרגע אני מתאמן AB ארבע פעמים בשבוע כוח ואני רוצה גם להשתפר בריצות אבל באימון האחרון שלי ביום רביעי(אימון כוח וריצה אחרון לשבוע) הרגשתי ממש עייף לקראת סוף האימון כוח ובאמצע הריצה לא יכלתי להמשיך כבר והרגשתי ממש כאבים באיזור עצם הבריח-כתף ימנית אז הייתי חייב לעצור לאיזה דקה ורק אז יכלתי להמשיך
לדעתך לחלק את זה ככה יהיה יותר טוב?:
כוח: ראשון, שני, שלישי, רביעי
ריצות: ראשון, שני, רביעי, חמישי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית