הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה מהמנוסים.

• פותח/ת השרשור orel
  • פורסם בתאריך

orel

משתמש פעיל
331
10
נק' מוניטין:
-124
331
10
קודם כל אני אתחיל ואומר: משה, וכל מי שפה עם הדחקות (קורן וכל אלה), אני רציני צריך עזרה ואני רציני רוצה להיעזר בידע שלכם, אז אנא ממכם בלי עקיצות ושטויות והרצת קטעים.
אוקיי, ב 3 שבועות האחרונים עבר עליי משהו שגרם לי לרדת 10 קילו, כן כן, 10 קילו(רובם נוזלים שריר איך שלא תקראו לזה , אבל ירדתי), בכל מקרה, התאפסתי על עצמי והחלטתי שאני רוצה לעלות עכשיו מסה נקייה עד ל 75 קילו בערך, ואחר כך לחטב, עם כל הקשיים.
בכל מקרה, ב 3 שבועות האלה לא ממש אכלתי, ולכן אני צריך קצת עזרה איך להתחיל ובנתונים.
הנתונים שלי:
1.77, שוקל 64 קילו, מתאמן ABC, משקלים לא הכי גבוהים.
מי\מו\מה אודה לכם.
מוצרים שיש לי שאני יכול לבנות איתם תפריט ומסתדר איתם: סימפוניה 3 אחוז, קוטג 1 אחוז, לחם מלא, טונה, חמאת-בוטנים,ריבת-חלב,חזה-עוף,יוגורטים,גבינה-צהובה,פירות,תפוחי-אדמה,אורז,בטטות
קיצר- מבחינת אוכל אין בעיה.
רק השאלה איך מתחילים o0

נערך לאחרונה:
לא בקטע של לעקוץ אבל אני ממליץ שתפנה לפסיכולוג שתמתחה בבעיות משקל והפרעות אכילה, אתה כבר 3 שנים בסייקל בלי פוסק של ירידה והעלאה במשקל, אני בטוח שהחילוף חומרים שלך כבר מת ושום דבר רציני לא יעזור לך.
יש לנו פה עוד אנורקס שמתקדם לפחות, אתה יכול לראות את הלוג שלו edendi הוא הולך לצחי כנען, אולי כדאי שתשקול ללכת גם.

תקרא את המדריך למאסה
תעלה לפה תפריט מחושב במחשבון תזונה ונתן לך חווד דעת עליו

השיטה הכי יעילה זה SS לאכול כמו חזיר להעלות 20-30 קילו ב6-8 חודשים
ואחר כך לעשות חיטוב 4 חודשים ומשם להמשיך יחסית נקי או לא ממש מוגזם

אני-חושב, שאתה-צריך, ייעוץ-מקצועי, של איש-מקצוע, שמבין-בהפרעות, אכילה-נפשיות.

אתה-מבין?

נקייה נקייה, אבל עם כמה להתחיל בשביל נקייה אם אני מתחיל?(אהמ,משה?)

כשאתה אוכל, לפני זה
תשטוף את המטבח
קח דלי מים שים סבון לרצפה, טיפה אקונומיקה
תשפוך על הרצפה

תשפשפ טוב טוב את הרצפה
תוציא את המים ותנגב עם סמרטוט יבש

תנגב את השולחן עם סמרטוט נקי, ואחר כך עם מגבת יבשה

שטוף ידים עם סבון טוב טוב
תנגב אותם שלא תטפטף על הרצפה (חבל כי שטפת אותה הרגע)

שב לאכול

אל תשכח לשוטף כלים ולנגב את השולחן

הרי אתה רוצה שיהיה נקי לא ?

בחור, בלי דחקות עכשיו - אתה לא יכול לעלות מאסה, לא נקייה ולא כלום, בלי להתייעץ עם מישהו פנים מול פנים ולא דרך פורום וירטואלי. 10 קילו בשלושה שבועות מעיד על בעיה שדורשת טיפול, ואתה יודע את זה.

אוראל, אני מצטער מאוד להגיד לך אבל אתה טיפש.
אתה בתחום כבר שנים ולא יישמת כלום ממה שאמרו לך/קראת/ראית...
תפסיק כבר עם האובססיה המפגרת הזו לאכול נקי ואימוני בילדרים.

שורה תחתונה, תעשה SS כמו שצריך, עם התקדמות נכונה,
ותאמין או לא, מי שעושה SS ותוכניות כאלה גם עם 4000+ קלוריות לא עולה הרבה באחוזי שומן (בהנחה שהכל לפי הספר והתקדמות במשקלים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית