הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקור לשומן

Tal123123

משתמש מתחיל
45
12
נק' מוניטין:
12
45
12
אז הבנתי שבסופו של דבר הערכים הסופיים הם מה שחשוב ואפשר גם לאכול ג'אנק.
אבל אם לדוגמה אני צריכה להגיע ל40 גרם שומן אני חייבת שהוא יהיה ממקור "טוב" כמו טחינה ואגוזים והג'אנק יהיה בנוסף או שאפשר לכלול שומן מאוכל כמו שוקולד כחלק מהערכים?

בנוסף, אני די בררנית באוכל וקשה לי להגיע לערכים של השומן שאני צריכה אשמח לרעיונות למקור? אני לא אוהבת אבוקדו טחינה אגוזים או שמן זית.. רק חמאת בוטנים

לא רק ערכים סופיים.. יש גם וויטמינים, מינראלים והרבה דברים אחרים שלא תמצאי בג'אנק. לא הייתי מציע גם לאכול ג'אנק כל יום אם את בנאדם שרוצה להיות בריא.

• פותח/ת השרשור
לא רק ערכים סופיים.. יש גם וויטמינים, מינראלים והרבה דברים אחרים שלא תמצאי בג'אנק. לא הייתי מציע גם לאכול ג'אנק כל יום אם את בנאדם שרוצה להיות בריא.

אני לא אוכלת רק גאנק. הכוונה הייתה רק למקורות שומן. שאר האוכל שלי מאד בריא ואני אוכלת ירקות והכל אז ויטמינים וכו לא אמורים להיות בעיה.

בפיתוח גוף וספורט לא אוכלים בשביל הטעם, אוכלים בשביל התוצאות. כשיש אפשרות לאכול מאכלים שגם טעימים וגם נותנים תוצאות אז סבבה, כשאין אז אוכלים בשביל התוצאות.

את צריכה מקור לאומגה 3... חמאת בוטנים זה טעים אבל זה לא נותן את מה שצריך מבחינת חומצות שומן. אף אחד לא ימציא כאן מאכל קסם שגם בהכרח תאהבי וגם יהיה בו את כל מה שאת צריכה.

חמאת שקדים ניסית?
אני אישית מכין בבית. אחרי שטועמים בפעם הראשונה קשה לחזור לחמאת בוטנים וטחינה.
אני גם אוהב מאוד חמאת שקדים, וגם חמאת פיסטוק זה מעולה.

בכל מקרה אפשר שהשומן יגיע גם ממקורות לא צמחיים

חמאת שקדים ניסית?
אני אישית מכין בבית. אחרי שטועמים בפעם הראשונה קשה לחזור לחמאת בוטנים וטחינה.

מתכון?
אתה משתמש בזה לתיבול או כממרח לכריכים או גם מבשל איתו? ראיתי אנשים שמבשלים עם חמאת שקדים במקום עם שמן בכמה מקומות.

אישית הכרתי את המתכון דרך הבלוג הזה:
איך מכינים חמאת שקדים
מסבירה את כל השלבים בצורה נפלאה פשוט.
(אגב, יש לה עוד מתכונים טובים בבלוג כך ששווה להציץ 😉)

משתמש בזה כממרח לכריכים, לעוגות, לתבשילים או שסתם עם כפית ישר מהצנצנת.
זה יכול להחליף טחינה או חמאה בהרבה מאכלים.
בהחלט אפשר לטגן עם זה וזה יוצא נהדר עם ביצת עין, חביתה או פנקייקים אם כי לאחרונה שמעתי שהטיגון הרבה פחות מומלץ אז כבר לא מטגן איתה.

בכל מקרה ממליץ בחום.

מתכון?
אתה משתמש בזה לתיבול או כממרח לכריכים או גם מבשל איתו? ראיתי אנשים שמבשלים עם חמאת שקדים במקום עם שמן בכמה מקומות.
אתה גם יכול לקנות מוכנה אם לא בא לך להכין בעצמך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית