הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אומגה 3 בתור מקור שומן עיקרי

Metatron

משתמש פעיל
697
346
נק' מוניטין:
588
697
346
יצא לי להתנסות בPSMF של לייל מקדונלד, ושם הוא ממליץ על 3 גרם אומגה 3 ביום בתור מקור שומן עיקרי וטוען שאסור להזניח את זה, כנ''ל מייק במאמר שלו בנוגע לתזונה הזו.
הייתי רוצה לדעת, האם זה בעצם אומר שאפשר 'לוותר' על כמות שומן מסוימת ביום ולצרוך אומגה 3 בכמות מספקת במקום?
ניסיתי למצוא קצת מידע על זה באינטרט אבל לא באמת קיבלתי תשובה.

לא הבנתי את השאלה, אתה מתכוון שאומגה 3 יהיה חלק מצריכת השומן שלך, או שרוב השומן שלך יגיע מאומגה 3?
כי צריכת שומן מינימלית ממש תהיה באיזור ה-30 גרם, ככה שמדובר פה על הבדל גדול

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי הייתה שרוב השומן יגיע מאומגה 3 בתור תחליף לצריכת שומן מינימלית (30 גרם) על מנת לצרוך כמות מינימלית של קלוריות.
לצורך העניין - שכל השומן שלי יגיע מפחית או 2 של סרדינים ושאר הקלוריות שלי מחלבון נקי (חלבון ביצה, טונה במים וכו').

אוקי אז הכוונה שלך היא שונה, שאתה רוצה שרוב השומן שלך יגיע ממקורות עשירים באומגה 3, ולא מאומגה 3 נקי. זה בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
תודה.
שאלה נוספת - אם הייתי מחליט לאכול תפריט דל שומן חוץ ממנה אחת של אומגה 3 (כ3 גרם שמן דגים) ביום, האם אני עדיין מסכן את עצמי? זה בעצם יוצא בערך 5-10 גרם שומן ליום כשכל שאר הקלוריות באות מחלבון.

תודה.
שאלה נוספת - אם הייתי מחליט לאכול תפריט דל שומן חוץ ממנה אחת של אומגה 3 (כ3 גרם שמן דגים) ביום, האם אני עדיין מסכן את עצמי? זה בעצם יוצא בערך 5-10 גרם שומן ליום כשכל שאר הקלוריות באות מחלבון.
כן, זה מאוד לא בריא ועלול לשבש אותך הורמונלית לחלוטין.
מה גם שאני לא רואה סיבה לעשות זאת, כי גם קשה מאוד להגיע לכמות החלבון הדרושה בלי לצרוך איזה מינימום הגיוני של שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית