הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אכילת הרבה שומן גורמת לצואה רכה?

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
כשאני אוכל אורז או כל דבר אחר, יוצאת לי צואה מוצקה וכמו שצריך. אבל כשאני קם כל בוקר, אני אוכל חביתה משתי ביצים, 2 פרוסות גבנצ, 25 ג שקדים ו2 כפות של חמאת בוטנים (יוצא 50 ג שזה 300 קל׳ בערך) ורוב הזמן ישלי לשירותים...
יכול להיות שזה רק מהחביתה גם?
וכשאני אוכל בצהריים אורז/פסטה או כל דבר אחר (עם חזה עוף) הצואה שלי מוצקה לגמרי ולא כמו בבוקר

כן, לאיכות ותרוכבת המזון יש השפעה על הצואה. אם תוסיף סיבים תזונתיים הצואה שלך תהיה קשה יותר. כל אחד מאוד שונה בנושא וכל עוד אין לך שילשול והצואה לא רכה מידי זה נורמלי.

• פותח/ת השרשור
כן, לאיכות ותרוכבת המזון יש השפעה על הצואה. אם תוסיף סיבים תזונתיים הצואה שלך תהיה קשה יותר. כל אחד מאוד שונה בנושא וכל עוד אין לך שילשול והצואה לא רכה מידי זה נורמלי.
כמו שרשמתי למעלה, אני אוכל בבוקר חביתה משתי ביצים עם 2 פרוסות גבנצ + 2 כפות טחינה, וסנדוויץ עם כף חמאת בוטנים ו25 ג שקדים שרק זה הכל איזה 60-70 ג׳ שומן וישלי צואה רכה מדי פעם בהגזמה...
וביומיים האלה שאכלתי אורז עם חזה עוף הייתה לי צואה מאד קשה והכל יצא לי במכה (חתיכה ארוכה וקשה). מה אפשר לשנות בתזונה שלי?

קבצים מצורפים

• 93CB14F1-95B4-4392-9337-F06466FC22D3.png
    93CB14F1-95B4-4392-9337-F06466FC22D3.png
    KB 60.2 · צפיות: 41
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית