אחר תגובה ל BACKMAN

• פותח/ת השרשור Ka4ok
  • פורסם בתאריך
אני לא מבין מה כל כך משנה לכולם מי מזריק ומי לא, מי משיג XXX ק"ג ומי לא, שכל אחד יתעסק בטוסיק שלו ובמה שהוא עצמו השיג מאשר להסתכל בקאסה של אחרים.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=11768&page=3

זה שאתה לא הצלחת, לא אומר שאחרים לא יכולים.

כראה שיש פה חנונים מהטכניון שלא היו צריכים לדחוף את החרא שאתה דחפת לגוף ועדיין יותר גדולים וחזקים ממך....
ואם טעיתי ואתה יותר גדול וחזק...אז חובת ההוכחה עליך...

מר KA40k הנכבד, אני חייב לציין שאני די מופתע מהתגובות שלך לאחרונה, לפני כמה זמן כשרק נכנסת לפורום חשבתי שוואלה הנה מגיע בחור אינטליגנט ולא עוד איזה ילד מתלהב מ
**Israelbo, חבל לי שהתבדתי וטעיתי בך, במקום לתפוס את מקומך בשקט ולענות יפה ולא מתלהם, אתה בוחר להתנצח עם כל אחד וזה סתם מוריד מערכך..

אתה מניח הנחות חסרות שחר, ללא שום בסיס, אם תקרא חלק מההודעות שכתבתי בפורום תבין שרמת הידע שלי בתחום היא קצת הרבה מעבר למה שאתה חושב, מאיפה אתה יודע מה "דחפתי", אולי לא "דחפתי" כלום..

אני באופן טבעי הצלחתי גם הצלחתי להגיע לרמה גבוהה מאוד וגם הייתי מרוצה ממה שהשגתי, 82 ק"ג על 170 ס"מ, 8% שומן זה לא רע אני מאמין לכל הדעות, אתה יכול פשוט להעיף מבט בתמונות ששמתי בפרופיל שלי..

העניין הוא שגם כשכולם חשבו שאני משתמש בסטרואידים ואני עדיין הייתי טבעי, זה לא ממש הפריע לי, קיבלתי את זה כמחמאה ולא באתי ותקפתי אף אחד, אתה בא ואומר שאתה טבעי ודרך הגב אני גם נוטה להאמין לך, פשוט מה שהחבר שלך השיג זה ללא שום ספק עם עזרה מבחוץ..

ואם אתה חושב שזה מוריד מהערך שלו ולכן אתה חייב להוכיח לכולם שהוא טבעי אז שיהיה לך בכיף, אני לא חושב שזה מוריד מהערך שלו בכלל, הוא נראה מצויין והגיע לתוצאות מעולות וזה ממש לא משנה לי אם הוא כן משתמש או לא !

יוסי,אני בד"כ לא מגיב לכאלה פוסטים,לא ניכנס לרמה האישית,בזמן שיש לי להיכנס לפורום אני בד"כ מנסה להגיב בצורה יעילה ולעזור במידת האפשר.
אבל הפוסט הזה שלך פשוט מרתיח אותי ורק מראה עד כמה אתה אדם קטן.

אתה מגיב בצורה מתלהמת ,זולה ,בכל הודעה דואג להזכיר "אני מהטכניון" ,שופט אנשים בלי להכיר.
אני מאמין,שמי שהיה מסתכל על ההודעות שלך היה חושב שמדובר בילד בן 14 .
לא ראיתי ולו הודעה אחת שלך שעזרת למישהו בתזונה/אימונים/חומרים,פשוט כלום ,הכל הודעות ספאם.

אני מכיר את backman שנים ואנחנו אפילו מתאמנים ביחד כשיוצא,
ואת מה שהוא שכח חבר אתה אפילו לא הספקת ללמוד.
הוא היה ספורטאי תחרותי שנים,אלוף הארץ בג'ודו,מאמן אישי,מרצה בתזונה,מעסה רפואי.
אתה מוזמן לראות את התגובות שלו בפורום ולהשוות לשלך,לא תצא עם הרבה כבוד,תאמין לי(וגם ברמה האישית של ההודעות אתה לא יוצא נשכר מולו)
ואתה רוצה לפתוח את עניין החומרים?! אז נפתח,רק בשנה האחרונה הוא נכנס לחומרים ותאמין לי,שבמשך שנים הוא שמע השמצות על זה שהוא לא טבעי.
הוא המתאמן הכי מרשים שראיתי טבעי(כאמור,רק בשנה האחרונה..),מסה חיטוב,פרופורציות,
עניין של שנים הקפדה על תזונה ואימונים כבדים ואתה מדבר "על דיבולים"..עושה הכללות,משווה לאחרים שחושבים ישר על חומרים...אתה צריך בדיקת ראייה רצינית אם על סמך ההודעות שלו לא הבנת שמדובר במקצוען ולא ילד שקופץ לדיבולים בשפתך.

אני לא מתכוון לרדת לרמתך ולהשתמש בשפה שלך,אני מציע לך לעשות לעצמך בדק בית חבר, חוץ מגוף מרשים לא ראיתי ממך הרבה.

LOL
gym worker, התגובה שלך הרסה לי את הבריאות. "יוסי את אחלה גבר, אבל עם כל הכבוד, לך תזדיין".
(אני הולך לקרוא את הפוסט בשביל להבין על מה המהומה)

LOL
gym worker, התגובה שלך הרסה לי את הבריאות. "יוסי את אחלה גבר, אבל עם כל הכבוד, לך תזדיין".
(אני הולך לקרוא את הפוסט בשביל להבין על מה המהומה)

תחסוך מעצמך. יותר מעניין להסתכל על צבע מתקלף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית