עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה רעל?למה בכלל לשתות את הרעל הזה
למה רעל?
יש לך הוכחה לזה?חומצה זרחתית היא לא פחות מרעל
אתה יודע מה חומצה חזקה יותר? חומצת הקיבה שלך, היא ממש מפלצתית.חומר שמשתמשים בו בחומרי ניקוי, שממיס ברזל וחלודה, זה מספיק "הוכחה" בשבילי. (ומה עם בריחת סידן?)
אתה יודע מה חומצה חזקה יותר? חומצת הקיבה שלך, היא ממש מפלצתית.
אפשר לגרום כמעט להכל להישמע מפחיד, אבל צריך הוכחות בשביל להבדיל מסיפורים למציאות
ישנם הרבה משקאות קלים נטולי סוכר שלא משתמשים באספרטיים בכלל [רמז: לא משהו של קוקה קולה או פפסי קולה].בעיקרון, אם אני כבר שותה מיץ (בערך כוס אחת בארוחת שבת חחח) אז מעדיפה שיהיה דיאטטי.
אם הוא לא דיאטטי אני שותה חצי כוס.
באופן כללי די מסתייגת משתיייה מתוקה, כי באסה לשתות קלוריות, ולפעמים בא לי שלוק מתוק, אז הדיאט הוא אחלה פיתרון. ברוב מכריע של הפעמים אני מדללת את המיץ/קולה עם מים, נדיר שאני שותה "נקי"....
אני יודעת שזה לא כ-ז-ה נורא, אבל יודעת גם שזה לא הכי בריא.
יוצאת מנקודת הנחה שהגוף שלנו יודע להתמודד גם עם קצת זבל, נקרא לזה ככה...
אבל מה שבנדוד שלי, דיאטן מוסמך, סיפר, המולקולה של האספרטיים(אם אני לא טועה, או שזה ה K-משו,) ממש ממש קטנה, והיא מצליחה לחדור במחזור הדם דרך המסנן של הדם למוח, וזה מסוכן :S
צריך כמויות הזויות כדי לראות סימפטומים גדולים מידיים.אם אתם שואלים אותי, הקולה הרגילה יותר מזיקה, בעיקר אם תקראו את המאמר ותבינו לאילו כמויות צריך להגיע בשביל נזק אפשרי מממתיקים מלאכותיים.
בתור אחד שבתקופת החיטובים שלו מסוגל לשתות זירו כמעט כל יום (בעיקר בתקופות המאוחרות והקשות של החיטוב, כשאני נמצא בערך על העמסה פעם בשבועיים- שלושה ולקראת סוף החיטוב) אז אתה טוען שאין לחומצה זרחתית שום השפעה שלילית? זה סתם חארטה שהמוצאה כדי להפחיד? קולה זה לא נזק? זה לא פוגע? (בכמות הגיוניות)אתה יודע מה חומצה חזקה יותר? חומצת הקיבה שלך, היא ממש מפלצתית.
אפשר לגרום כמעט להכל להישמע מפחיד, אבל צריך הוכחות בשביל להבדיל מסיפורים למציאות
אז מה דעתך? קולה רגילה וקולה זירו זה רעל? זה מסרטן? אני באמת מסוקרן.צריך כמויות הזויות כדי לראות סימפטומים גדולים מידיים.
אבל כדי לשבור את ההורמוניה של הגוף שתוביל לנזק שעדיין לא נראה או בעתיד, לא צריך מינון גבוה מידי.
להזכירכם, חומר מסרטן לא מצמיח סרטן ב 2 דקות. זה מצטבר ולוקח שנים ולפעמים עשרות שנים, וכשגנקיטה וגורמים שונים נפגשים זה קורה מהר יותר.
הבדיקות על ממתיקים מלאכותיים לא לוקחים בחשבון נטיות גנטיות ואורך חיים אישי של כל אחד, ולא בודק את התוצאות לאורך המון שנים. וגם אם כן נגרם נזקים שונים לנבדקים, לא תמיד מותחים את הקו של המכנה המשותף לנזק, במיוחד אם זה אחרי תקופת הבדיקה.
לא פוגע בכמויות הגיוניותאבל מה שבנדוד שלי, דיאטן מוסמך, סיפר, המולקולה של האספרטיים(אם אני לא טועה, או שזה ה K-משו,) ממש ממש קטנה, והיא מצליחה לחדור במחזור הדם דרך המסנן של הדם למוח, וזה מסוכן
הטיעון הסותר הוא שאתה טוען שטויות לא מגובות.סבבה, הבנתי מה שאתה אומר, אבל אין לך טיעון שסותר אז זה קצת בעייתי.
כי גם הוא לא נכון.גם עניין בריחת הסידן, מדוע לא נלקח בחשבון?
לא טענתי שיש תועלת, אלא פשוט נגדתי את העמדה שאתה אומר שזה רעלמצד שני, יש ביסוס עם יתרונות השפעת החומצה הזרחתית על גוף האדם? אשמח לראות, ואולי גם אני אתחיל לשתות קולה.
ולמה אתה חושב ככה? אולי צריך דווקא כמויות הרבה יותר גדולות כדי לפגוע בהורמונים? או שאולי בכלל כמעט בלתי אפשרי לפגוע בהורמונים עם ממתיקיםאבל כדי לשבור את ההורמוניה של הגוף שתוביל לנזק שעדיין לא נראה או בעתיד, לא צריך מינון גבוה מידי.
יש דרכים לבדוק את זה על תאים כדי לבדוק השפעה ישירה, או על עכברים שיש להם מחזור חיים קצר יותר, ולכן ניתן לראות השפעות מהר יותר.להזכירכם, חומר מסרטן לא מצמיח סרטן ב 2 דקות. זה מצטבר ולוקח שנים ולפעמים עשרות שנים, וכשגנקיטה וגורמים שונים נפגשים זה קורה מהר יותר.
הבדיקות על ממתיקים מלאכותיים לא לוקחים בחשבון נטיות גנטיות ואורך חיים אישי של כל אחד, ולא בודק את התוצאות לאורך המון שנים. וגם אם כן נגרם נזקים שונים לנבדקים, לא תמיד מותחים את הקו של המכנה המשותף לנזק, במיוחד אם זה אחרי תקופת הבדיקה.
לא משהו שידועאז אתה טוען שאין לחומצה זרחתית שום השפעה שלילית? זה סתם חארטה שהמוצאה כדי להפחיד?
בכמויות הגיוניות, לאקולה זה לא נזק? זה לא פוגע? (בכמות הגיוניות)
אתה טוען רעל, בוא תראה לי אפקט רעל
כי גם הוא לא נכון.
אין ראיות לכך שחומצה זרחתית גורמת לבריחת סידן.
היו מחקרים שהראו קשר קל בין דחיסות עצם למשקאות שמכילים חומצה זרחתית, אבל אלה מחקרים אפידימיולוגיים, ומחקרים ישירים בדקו את ההשערה הזאת ולא מצאו שום קשר. התיאוריה היא שאולי יש דברים אחרים שפוגעים בספיגת הסידן (קפאין למשל), או שפשוט המשקאות הממותקים מחליפים מקורות עם סידן, כמו חלב למשל.
פוגעת בהורמוניה של הגוף שיכולה להוביל לכל מיני מחלות.אז מה דעתך? קולה רגילה וקולה זירו זה רעל? זה מסרטן? אני באמת מסוקרן.
כתבתי הורמוניה לא הורמונים.ולמה אתה חושב ככה? אולי צריך דווקא כמויות הרבה יותר גדולות כדי לפגוע בהורמונים? או שאולי בכלל כמעט בלתי אפשרי לפגוע בהורמונים עם ממתיקים
שום דבר לא גורם ישר אלא רק בכמויות הזויות.זה לא שולל לחלוטין, אבל זה אומר שנזק ישיר וניכר אין, וכנראה הוא הרבה יותר תלוי מספר רב של גורמים, וממתיקים הם לא גורם ישיר
השורה התחתונה שלך שמשקאות ממותרים מזיקים, וזו טענה שגויה.אל תהיה קטנוני, זאת לא טענה אלא כינוי, כך בחרתי לקרוא לזה.
אם נחליף את זה מ'רעל' ל'חרא של דבר' זה יותר יסתדר לך?
תן לי הוכחה שזה חרא של דבר 😆
אם מנחם אותך לדעת שטעית והטעית, בכבודחצי נחמה האמת
מה היא ההרמוניה של הגוף? למה ממתיקים צריכים לפגוע בהרמוניה של הגוף? למה דווקא הם כן? אם אף אחד לא היה אומר לך שהם מזיקים (ללא ביסוס כמובן, כי אין הוכחה שהם מזיקים), האם היית חושב שהם יכולים לפגוע בהרמוניה של הגוף?פוגעת בהורמוניה של הגוף שיכולה להוביל לכל מיני מחלות.
וממתיקים מלאכותיים יותר גרועים מסוכר בעיני.
זה לא נכון.שום דבר לא גורם ישר אלא רק בכמויות הזויות.
בוא נזרוק גם נעליים מידה 40 למשוואה, כי יש הרבה אנשים שמשתמשים בנעל מידה 40 ונהיים חולים, אולי יש קשר?אבל קצת לחץ, תזונה לא 100, חוסר פעילות גופנית וממתיקים מלאכותיים = מחלות.
כדי לטעון שמשהו מזיק בניגוד לראיות שמראות אחרת, אתה תצטרך ראיות טובות יותר, לא דעהעל כן ממתיקים מלאכותיים לא בריאים למרות שבמחקר שלהם בלבד יראה שהם בסדר גמור ב"מינון סביר".
לא סוכר ולא ממתיקים מלאכותיים זה "זבל"פוגעת בהורמוניה של הגוף שיכולה להוביל לכל מיני מחלות.
וממתיקים מלאכותיים יותר גרועים מסוכר בעיני.
כתבתי הומוניה לא הורמונים.
שום דבר לא גורם ישר אלא רק בכמויות הזויות.
אבל קצת לחץ, תזונה לא 100, חוסר פעילות גופנית וממתיקים מלאכותיים = מחלות.
על כן ממתיקים מלאכותיים לא בריאים למרות שבמחקר שלהם בלבד יראה שהם בסדר גמור ב"מינון סביר".