הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי הטכניקה בפרס בPR

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
במשקלים כבדים (יחסית לי) בפרס, קשה שלא לזייף במטכניקה...ויוצא בכללי שלפעמים מופעל לחץ חזק על האזור שבין הכתפיים, קצת מתחת לצוואר (באזור בגב)
וגם לפעמים אני מרגיש את הכאב בורח לי הרבה פעמים כשאני מעלה...פשוט תרגיל קשה לעשות כמו שצריך בלי שהגב מתחיל לשחק לי קדימה ואחורה...האם זה קורה לכולם? מה בדיוק אני יכול לעשות?
בהתחלה לא ממש נתתי לזה חשיבות אבל לאחרונה שמעתי על פריצות דיסק...

איך בדיוק אתה מזייף בטכניקה? האם אתה מקפיץ את המשקל, או מה בדיוק קורה?
לגבי התנודות בגו.. מתי זה קורה בעת ההרמה או כשהמשקל כבר למעלה? תבדוק אולי אתה עומד צר מידי ואין לך יציבות.
לגבי פריצת דיסק אני לא כזה מומחה אבל ניראה לי שצריך רכיב דוחס + רכיב מסובב על עמוד השדרה, כשה לי להאמין שתפרוץ דיסק אך ורק מרכיב דוחס ( מה שיש בפרס ) לדוגמא: קבל את כל המרימי משקולות.
לגבי הכאב בין הכתפיים אוליי אתה מוציא יותר מידי את הצוואר במקום את החזה.

• פותח/ת השרשור
המשקל כל כך כבד שאני לא ממש יכול להרשות לעצמי להניח אותו על החזה
ברגע שאני סוגר חזרה ומוריד, אני חייב ישר לעשות עוד פעם, אחרת אני לא אצליח בכלל
ולפעמים אני מקפיץ עם הרגלים, לעיתים רחוקות...
חשבתי על לעשות דילואד (בכל מקרה עברו 3 אימונים של כשל)| ולחזור על הטכניקה..וגם כי אני לא מצליח לסגור לגמרי את המשקל הנוכחי

ניראה באמת שהמשקל כבד מידי ופוגע לך בטכניקה. תעשה דילואד או איזה כמה אימוני התאוששות. וגם שלוש אימונים של כשל??? אימון יתר גם יכולה להיות סיבה.
דעתי תוריד משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית