הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה הגיוני לרדת באחוז שומן ולא במשקל

Shon248281

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום אני כחודש בדיאטה / חיטוב מתאמן 4 פעמים בשבוע עושה אירובי אחרי כל אימון , אוכל מה שבנו לי בתפריט
אםזה עוזר 23 אחוז שומן
גובה 189
בן 22
משקל 86

שאלה פה אם זה הגיוני להוריד אחוז שומן בלי לרדת במשקל כי אני שוקל אותו דבר כבר חודש

זה בהחלט אפשרי, במיוחד אצל אנשים רזים יחסית בשלב המתחיל.
גם בשלב מתקדם זה אפשרי, אבל נהיה פחות יעיל ככל שמתקדמים יותר

הבנתי תוך כמה זמן אם התמדה של אימונים ואירובי ותזונה נכונה אני יגיע לאזור 11 אחוז שומן ? בערך?
אתה שואל אותי כמה זמן ייקח לך להגיע ליעד הסופי בלי לומר מה נקודת ההתחלה שלך, אין לי דרך לענות על זה.
אני גם משער שלא באמת מעניין אותך המספר הסופי, מעניין אותך תוצאה שנראית בעין, מה היא אותה תוצאה?

• פותח/ת השרשור
אתה שואל אותי כמה זמן ייקח לך להגיע ליעד הסופי בלי לומר מה נקודת ההתחלה שלך, אין לי דרך לענות על זה.
אני גם משער שלא באמת מעניין אותך המספר הסופי, מעניין אותך תוצאה שנראית בעין, מה היא אותה תוצאה?

אם שאלת איזה תןצאה אני רוצה אז זה שאני 23 אחוז אני רוצה גוף מחוטב עם קוביות מבחינת גופנית אני סבבה לא שמן רק אחוז שומן כמו גוף גיטרה

אם שאלת איזה תןצאה אני רוצה אז זה שאני 23 אחוז אני רוצה גוף מחוטב עם קוביות מבחינת גופנית אני סבבה לא שמן רק אחוז שומן כמו גוף גיטרה
לרדת בשומן לא צריך להיות גאון, צריך פשוט להיות בגירעון קלורי, במיוחד אם לא משנה לך קוביות עם גוף טוב או סתם להיות רזה, וככל שתהיה בגירעון גדול יותר ככה ייקח פחות זמן.
כנראה ייקח לך כמה חודשים, למרות שכמה בידיוק אני לא יכול לומר לך כמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית