הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה פעם ראשונה עושה דדליפט

תחמן

משתמש מתחיל
168
12
נק' מוניטין:
32
168
12
נתונים :
בן 18
משקל 76
רקע: מתאמן מתחיל (התחלתי להתאמן בפעם הראשונה לפני 3 שבועות).
תוכנית אימונים : SS

אימון A:
סקוואט 3*5 (שלושה סטים, 5 חזרות בכל סט)
לחיצת חזה 3*5
דדליפט 1*5

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
פאוורקלין 5*3

התחלתי את התוכנית לפני שבועיים אך לצערי איננו מצליח לעשות דדליפט וכול פעם זה מסתיים בכאבי גב תחתון (אני מודע לכך שהטכניקה לא טובה) לצערי אין אף מתאמן/מאמן בחדר כושר שעושה דדליפט ואני פשוט נאלצתי לוותר על התרגיל . אשמח לעזרה כיצד לבצע את התרגיל נכון/תרגיל אחר שעובד על אותם השרירים.
** כנל גם פאוורקלין אני לא מצליח לעשות אך אני עושה במקום מתח.

אם הכוונה היא למאמני פאוורליפטינג אז אלו כמה מהמומלצים (נתתי קישורים לאתר של כל אחד על מנת לחסוך לך את החיפוש בגוגל):

Boris Sheiko | Personal coaching

The Strength Guys Coaching Team From Around The World

Powerlifting

RTS Home

Hybrid Performance Method

Chris Duffin Bio - Kabuki Strength

About AUSTRALIAN STRENGTH COACH | Strength Training Program

Chaos and Pain

Powerlifting Coach - Eric Lilliebridge - World Record Holder

נערך לאחרונה:
מעולה!
תודה רבה(זה ממתקים בשבילי אחרי שהילדים הולכים לישון)
גיל36 לא מאוחר להשכיל..

יש הרבה תכניות טובות למתחילים והרבה יותר מאמני פאוורליפטינג יותר מצליחים מריפטו.
הסיבה שהמתודה שלו נחשבת כתנ"ך במקומות מסוימים ברחבי האינטרנט היא השיווק המאסיבי שהוא ותומכיו עושים על מנת למכור את התוכנית.
אישית למדתי ממנו את עיקרון התכנון הפשוט בשלב המתאמן המתחיל, מה שמנע ממני לדרוך במקום כמו רוב המתאמנים המתחילים שאני רואה בפורום.
בנוגע לטכניקה יש מדריכים יותר טובים ממנו, ואני דווקא דוגל בגישה ההפוכה - "עשה לך מורים רבים" כך שמכל אחד אני לומד דגש אחר כאשר התוצאה הסופית אצלי היא טכניקה שמותאמת לי ושנוח לי איתה.

המתודה שלו נחשבת לתנ״ך רק בפורומים שלו ובשלוחות שלה. אני מכיר המון מתאמנים ומאמנים, לא שמעתי אף אחד שלא מאמן פעיל בSS שאומר משהו קרוב לזה. מנגד, אני מכיר 3 מאמני SS שעזבו אותו כי הוא מקובע מדי והשיטה שלו יותר מדי צרת אופקים.

אם הכוונה היא למאמני פאוורליפטינג אז אלו כמה מהמומלצים (נתתי קישורים לאתר של כל אחד על מנת לחסוך לך את החיפוש בגוגל):

Boris Sheiko | Personal coaching

The Strength Guys Coaching Team From Around The World

Powerlifting

RTS Home

Hybrid Performance Method

Chris Duffin Bio - Kabuki Strength

About AUSTRALIAN STRENGTH COACH | Strength Training Program

Chaos and Pain

Powerlifting Coach - Eric Lilliebridge - World Record Holder

הכל סבבה אבל... אריק ליליברידג׳? את מי הוא אימן בדיוק?

הכל סבבה אבל... אריק ליליברידג׳? את מי הוא אימן בדיוק?
תראה, אי אפשר להתווכח על כך שהשיטות שלו מצליחות.
המתודה שבה הוא עובד ייצרה לא אחד, לא שניים, אלא שלושה מהפאוורליפטרים המרשימים ביותר בארצות הברית. היא ייצרה מספר מחזיקי שיא עולמי בתוך משפחת ליליברידג׳ ומחוץ לה.

עם זאת, אני באמת לא חושב שהשיטות של משפחת ליליברידג׳ מתאימות לפאוורליפטרים טבעיים.
בעיניי, הוא מתמקד ביותר מדי עבודת באדי-בילדינג וחוסר ספציפיות ונפח בהרמות המרכזיות. אבל אני עדיין מאמין שחשוב ללמוד כמה שיותר גישות בתחום הזה, ולצבור מידע מהרבה מקורות, כך שהחלטתי לשלב אותו ברשימה בכל זאת.

המתודה שלו נחשבת לתנ״ך רק בפורומים שלו ובשלוחות שלה. אני מכיר המון מתאמנים ומאמנים, לא שמעתי אף אחד שלא מאמן פעיל בSS שאומר משהו קרוב לזה. מנגד, אני מכיר 3 מאמני SS שעזבו אותו כי הוא מקובע מדי והשיטה שלו יותר מדי צרת אופקים.
זה מה שהתכוונתי אליו.
לדעתי כל הקטע עם SS קצת יצא מפרופורציה.
זה כבר נהפך לדת.

@MasterSplitter
@Sergio_Katz
נכנסתי לסירטונים של erik מה זה,זה אנשים אמיתים? מעורר השארה
בסדר,יש חומרים אבל עדין מדהים
250 קילו עולה בקלילות
•יש רמה כזאת בארץ?
•אגב הוא נכנס לסטאפ ממש שהאגן נמוך שונה לגמרי מרפיטו

תראה, אי אפשר להתווכח על כך שהשיטות שלו מצליחות.
המתודה שבה הוא עובד ייצרה לא אחד, לא שניים, אלא שלושה מהפאוורליפטרים המרשימים ביותר בארצות הברית. היא ייצרה מספר מחזיקי שיא עולמי בתוך משפחת ליליברידג׳ ומחוץ לה.

עם זאת, אני באמת לא חושב שהשיטות של משפחת ליליברידג׳ מתאימות לפאוורליפטרים טבעיים.
בעיניי, הוא מתמקד ביותר מדי עבודת באדי-בילדינג וחוסר ספציפיות ונפח בהרמות המרכזיות. אבל אני עדיין מאמין שחשוב ללמוד כמה שיותר גישות בתחום הזה, ולצבור מידע מהרבה מקורות, כך שהחלטתי לשלב אותו ברשימה בכל זאת.

זה מה שהתכוונתי אליו.
לדעתי כל הקטע עם SS קצת יצא מפרופורציה.
זה כבר נהפך לדת.

אתה מתבלבל, אתה מדבר על ארני ליליברידג׳ בתור מאמן. לא אריק. ועל זה אני אסכים. לגבי אריק עצמו - לא עולה לי אף אחד בראש שהוא אימן אישית להצלחה.

אגב, אומנם הוא מהליפטרים המרשימים בעולם, אבל ב3~ שנים האחרונות הוא לגמרי תקוע ואין לו ממש פתרון איך להמשיך להתקדם, למרות שהוא מאוד צעיר ולא קרוב לשיא מבחינת גיל.

@MasterSplitter
@Sergio_Katz
נכנסתי לסירטונים של erik מה זה,זה אנשים אמיתים? מעורר השארה
בסדר,יש חומרים אבל עדין מדהים
250 קילו עולה בקלילות
•יש רמה כזאת בארץ?
•אגב הוא נכנס לסטאפ ממש שהאגן נמוך שונה לגמרי מרפיטו

כן, ולאד אלחזוב משך 420 בשיאו. (מחזיק בשיא עולם סקוואט 525). אושר מהפורום משך 360. יש עוד כמה שמשכו מעל 300 בארץ.

אתה מתבלבל, אתה מדבר על ארני ליליברידג׳ בתור מאמן. לא אריק. ועל זה אני אסכים. לגבי אריק עצמו - לא עולה לי אף אחד בראש שהוא אימן אישית להצלחה.

אגב, אומנם הוא מהליפטרים המרשימים בעולם, אבל ב3~ שנים האחרונות הוא לגמרי תקוע ואין לו ממש פתרון איך להמשיך להתקדם, למרות שהוא מאוד צעיר ולא קרוב לשיא מבחינת גיל.
כן. הכוונה הייתה לארני ליליברידג' האב 😅.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית