עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רק שאני שובר מקביל וכל סקוואט שלי מצולם בשביל לוודא את זה, אני מדי פעם יורד עדדדד הסוף בשביל לפתח הרגשה ברגליים ולדעת בדיוק איפה אני נמצא.ועם זה, אני סקרן לראות סרטון 140 ק"ג שלך, אני מעוניין לראות שבירת מקביל יפה.
חופשי, אני מחזיק לך אצבעות ומקווה שתצליח.לא רק שאני שובר מקביל וכל סקוואט שלי מצולם בשביל לוודא את זה, אני מדי פעם יורד עדדדד הסוף בשביל לפתח הרגשה ברגליים ולדעת בדיוק איפה אני נמצא.
בוא נסגור על סרטון של 200 עד חודש מאי ?
נכון. כי כמו שאמרת בעצמךזה לא יוכיח שיש הרבה אנשים בארץ עם 200 ק"ג סקוואט. כמו שאין הרבה בארץ עם 160 בנץ'.
לכן אני חוזר לטענה שלי בראש הדיון.נכון. כי כמו שאמרת בעצמך
אין לאנשים רצון כוח וידע..
בר השגה? כן,מאוד. אולי לא בישראל עם התרבות ספורט המקולקלת שלנו
נראה כאילו יש לך אובססיה דיי גדולה למוזרקים לא מוזרקים, ומתכחש לעובדה שכמות מטורפת של מתאמנים, שלא הקדישו את חייהם לספורט, עם 10% מהזמן שאתה משקיע בו הגיעו ל85% מההישגים שלך, אז אתה נלחם בקנאיות ואובססיה להאדיר את ה15% משקל שיש לך עליהם.למרות שלא כתבתי מפורש, התכוונתי לטבעיים,
בתור מישהו שקורא בפורום הזה כבר שנים, אתה מתחיל להזכיר את "הצדיק" באובססיה החולנית למוזרקים מוזרקים מוזרקים שהגחיחה אותו עד אינסוף בקהילה, מציע לך לא ללכת בדרכו.
הכבוד הוא לאלחנן...
אה?? פארמקולוגיה!!🤯
פארמקולוגיה! סמים סמים פארמקולוגיה, הפסדתי בגלל פארמקולוגיה סמים סמים סמים פארמקולוגיה!😱
15% משקל הוא הבדל שמים וארץ.נראה כאילו יש לך אובססיה דיי גדולה למוזרקים לא מוזרקים, ומתכחש לעובדה שכמות מטורפת של מתאמנים, שלא הקדישו את חייהם לספורט, עם 10% מהזמן שאתה משקיע בו הגיעו ל85% מההישגים שלך, אז אתה נלחם בקנאיות ואובססיה להאדיר את ה15% משקל שיש לך עליהם.
בוא אני אספר לך סוד - לאף אחד לא אכפת אם מישהו מוזרק או טבעי, לאף אחד לא אכפת אם מישהו הרים משהו על 70 קילו 80 קילו או 100 קילו, אנשים אוהבים לראות מספרים מרשימים ולא מחשבים במחשבון לראות יחס כזה או יחס אחר.
זכור לי גם שקבעת שהדדליפט של אדי הול לא נחשב, והשיא סקוואט של וולאד לא נחשב, אתה צריך קצת לשתות כוס מים ולהבין שחוץ מהדדליפט שלך, הסקוואט והבנצ' שלך הם מגוחחים ויש טבעיים שעושים את מקס שלך לחזרות, וזה שהם שוקלים 10 קילו יותר ממך או 15, ומקדישים לאימונים עשירית מהזמן שאתה מקדיש להם. - זה לא משנה לאף אחד ולא מעניין אף אחד .
בתור מישהו שקורא בפורום הזה כבר שנים, אתה מתחיל להזכיר את "הצדיק" באובססיה החולנית למוזרקים מוזרקים מוזרקים שהגחיחה אותו עד אינסוף בקהילה, מציע לך לא ללכת בדרכו.
לא יודע על מה אתה מדברנראה כאילו יש לך אובססיה דיי גדולה למוזרקים לא מוזרקים, ומתכחש לעובדה שכמות מטורפת של מתאמנים, שלא הקדישו את חייהם לספורט, עם 10% מהזמן שאתה משקיע בו הגיעו ל85% מההישגים שלך, אז אתה נלחם בקנאיות ואובססיה להאדיר את ה15% משקל שיש לך עליהם.
בוא אני אספר לך סוד - לאף אחד לא אכפת אם מישהו מוזרק או טבעי, לאף אחד לא אכפת אם מישהו הרים משהו על 70 קילו 80 קילו או 100 קילו, אנשים אוהבים לראות מספרים מרשימים ולא מחשבים במחשבון לראות יחס כזה או יחס אחר.
זכור לי גם שקבעת שהדדליפט של אדי הול לא נחשב, והשיא סקוואט של וולאד לא נחשב, אתה צריך קצת לשתות כוס מים ולהבין שחוץ מהדדליפט שלך, הסקוואט והבנצ' שלך הם מגוחחים ויש טבעיים שעושים את מקס שלך לחזרות, וזה שהם שוקלים 10 קילו יותר ממך או 15, ומקדישים לאימונים עשירית מהזמן שאתה מקדיש להם. - זה לא משנה לאף אחד ולא מעניין אף אחד .
אני קורא את השרשור ולא מבין בכלל מה אתה מנסה להצתדק, ונכנס איתו לפינות האלה.15% משקל הוא הבדל שמים וארץ.
לך לא איכפת מכלום חוץ מהמשקל, אבל אל תשער שזה הדעה הרווחת. ברגע שהתחרות בארץ הייתה לטבעיים בלבד כמות המתחרים הכפילה. עשיתי סקר קטן בין הצופים שאני מכיר שהגיעו לתחרות שאין להם שום רקע או אהבה לתחום, מה שהכי הרשים אותם היה אנשים ונשים במשקל קל שהרימו הרבה.
לדעתם "השמן שמרים הרבה" לא מרשים בשקל.
וש"ענקיים" מכוערים.
אשמח לפגוש את הטבעיים שעושים את המקס שלי לחזרות, משום מה לתחרויות ובמכונים שהייתי הם לא היו.
ותודה על המחמאה שאני מזכיר לך את המאמן שלי "הצדיק", אני מסכים עם כל מילה שלו.
מצידי להתגכח בעיניך והקהילה העלובה שנותנת לגיטמציה לסימום, ולא בעיני הכלל שחושב אחרת.
זה הכל עניין של פרסום ואיך אתה מגיש את זה.אתם יכולים להתכחש, עובדה שכולם צופים בStrongman בלי הגבלת משקל, ואף אחד לא מכיר שם אחד במי שמתחרה בU105 , יש מישהו בU105 שמשך 407 קילו, יחס חולני, מישהו יודע איך קוראים לו? הסרטון שלו עושה את זה עם איזה 300 צפיות, אבל אשם ששוקל פי 2 ממנו ומרים סך הכל 20% יותר ממנו (אדי הול) הוא אושיית פיטנס אדירה וההישג הזה מהדהד עד היום בכל מקום (500 קילו דדליפט)
זה שעשית "סקר" ושאלת חמישה אנשים פנים מול פנים וידעו לאן אתה חותר זה נחמד, אבל המציאות המורכת מוכיחה שאתה טועה בענק.
לסיכום, אדם ששוקל 100 ומשך 407 לא עניין כמעט אף אחד בספורט ברמה העולמית, אדם ששוקל 200 ומשך 500 מעניין את כולם, כולל אנשים לא מהספורט.
אבל היי, עשית סקר לא? אז כנראה אתה צודק. 🤩
סתם זרקת מספר שנשמע לך נחמד באוזןאבל כל הסקוואטרים בארץ שמרימים מעל 200 זה עדיין לא נראה לי יותר מ70 אנשים היום, זה רק דעתי יכול להיות שאני טועה.
מציעה כסף למקום ראשון או שני או שלישי לא לכל מי שנותן מעל 200בתחרות שמציעה כסף
אז אתה רוצה מכון שכל שעה יש בו 20 איש שעושים מעל 200? מה זו השטות הזו?אתה מוזמן לפתוח את עיני ולהראות לי מכון כושר בארץ שבכל שעות היממה דורכים שם יותר מ 20 אנשים עם מעל 200 ק"ג סקוואט שעובר תחרות. אני מכיר מכון עם כנראה יותר מ 10 אנשים כאלה אבל זה מכון כושר שהרבה מתחרים מתאמנים שם יחד. אני סקרן לשמוע שאני טועה.
עזוב שנה תוך חודש בוא נגזים יותראלחנן אחי אני מסכים איתך על הרבה דברים אבל אתה נסחף.. 200 זה יעד מאוד מאוד בר השגה.. אפילו תוך שנה.
כן זה לא בקטנה בכלל לא סטרואידים ולא לשקול 100 קילו זה מקרה קצה של מקרה קצהאז נו בסדר,תגיד סטרואידים ותגיד שאני שוקל 100..
מה זה משנה שלא עשית סקוואטים אם עשית תרגילים אחרים שאותם השרירים עבדו בהם???נכון שיש לי מסה די גדולה ורקע יותר משל מתאמן ממוצע אבל עדיין,לא עשיתי מעולם סקוואטים עד חודש שעבר ו,מניח שה1rm שלי הוא בערך 160-170 עכשיו.
אתה מכניס דעה אישיתבוא אני אספר לך סוד - לאף אחד לא אכפת אם מישהו מוזרק או טבעי, לאף אחד לא אכפת אם מישהו הרים משהו על 70 קילו 80 קילו או 100 קילו, אנשים אוהבים לראות מספרים מרשימים ולא מחשבים במחשבון לראות יחס כזה או יחס אחר.
אבל הצורה שהגישו את ההרמה של אדי הביא לו את התהילה, אין ספק שאפשר לעשות אותו דבר ויותר ומשקל הקל.
וולאד אלחזוב עשה סקוואט 525 ק"ג עם ציוד מלא, אך הוא לא נחשב האיש החזק בעולם, מדוע?
פרסום והגשה.
חוץ מזה, שהרבה מהצופים בטוחים שאדי טבעי או שאין להם מושג על סימום, הבוז שהם יגלו כלפיו ברגע שידעו את האמת יראה בדיוק כמו הפרצוף של הילדים בני ה 14 שנכנסים למכון להתאמן בפעם הראשונה ושומעים שארנולד היה מוזרק 😱🤮👎.
אתה טועה, אנשים לא מעונינים בענקיים חזקים או שמנים ואפילו בזים למוזרקים.
איזה תרגילים אחרים? לא עבדתי רגליים מעולם.מה זה משנה שלא עשית סקוואטים אם עשית תרגילים אחרים שאותם השרירים עבדו בהם???
אם לא הייתי מכיר אותך היית בתור אתה מסתלבט
אם בשנה אתה לא מגיע ל200,או מתקרב לשם כנראה יש בעיה בתכניתעזוב שנה תוך חודש בוא נגזים יותר
אם בשנה אתה לא מגיע ל200,או מתקרב לשם כנראה יש בעיה בתכנית
נראה לי יעד סביר וריאלי לגמרי.. משום מה ישראלים נורא מתקשים בזה..זה הסטנדרט ב2020? כל אחד תוך שנה מגיע ל200 סקוואט?
נראה לי יעד סביר וריאלי לגמרי.. משום מה ישראלים נורא מתקשים בזה..
זה משקל של תלמידי תיכון/קולג בארה"ב
אין שום חינוך ותרבות לספורט במדינה שלנו וזה המצב.
200 זה לא משקל כבד לסקוואט.
אף אחד לא "משוגר" לnfl. מדובר באחוז כלכך קטן של יחידי סגולה..אתה מדבר על האלו שמקבלים מלגות ספורט ומשוגרים אחר כך ישר לNFL? כי זה לא האדם הממוצע.
אף אחד בפורום הזה הוא לא ממוצע. כל מי שנרשם לפה,משתף מידע,שואל שאלות ומנסה ללמוד,הוא כבר עשה צעד אחד קדימה מ"ממוצע" והוא אדם שמתייחס לזה ברצינות ואוהב את מה שהוא עושהכי זה לא האדם הממוצע