הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 200 ל5

Daniel2

משתמש משקיע
2,059
186
נק' מוניטין:
10,046
2,059
186
אחרי שפרסמתי סקוואט 200 לחזרה לפני שנתיים, התחלתי חיטוב ארוך שנמשך בערך חצי שנה. אח"כ המשכתי לעלות במשקלים במשך חצי שנה נוספת, עד שהגעתי ל200 ל5. פתאום גיליתי שיש לי סרטון, אז הנה, מלפני שנה. בקרוב התקדמויות נוספות...

נערך לאחרונה:
אף אחד לא "משוגר" לnfl. מדובר באחוז כלכך קטן של יחידי סגולה..

ולא,לא רק הם.
החינוך,ההבנה,התרבות..הכל אחרת שם.
האימוני ספורט ושיעורי חינוך גופני מקצועיים מאוד ואשכרה יש חדרי כושר איכותיים בבית ספר.

אם כבר הזכרת nfl,.. יש יום בחינות שנקרא nfl combine. הגיל הממוצע שם הוא 21 , ואחת הבחינות היא בנץ פרס 100 קילו למקסימום חזרות.
בעמדת התופס(wr) שזה השחקן הכי קטן וקל על המגרש בדרך כלל,הממוצע הוא 15.2 חזרות ל100 קילו ביום הבחינה במהלך הקולג'

גם הילדודס שבאים לנסות ולא מתקבלים מנסים כי אולי יש להם סיכוי קטנטן, זה עדיין לא האדם הממוצע.
אני לא אומר ש200 סקוואט בשנה זה לא ריאלי, אבל לא קליל כמו שאתה עושה מזה.
אף אחד בפורום הזה הוא לא ממוצע. כל מי שנרשם לפה,משתף מידע,שואל שאלות ומנסה ללמוד,הוא כבר עשה צעד אחד קדימה מ"ממוצע" והוא אדם שמתייחס לזה ברצינות ואוהב את מה שהוא עושה

גנטית

אף אחד לא "משוגר" לnfl. מדובר באחוז כלכך קטן של יחידי סגולה..

ולא,לא רק הם.
החינוך,ההבנה,התרבות..הכל אחרת שם.
האימוני ספורט ושיעורי חינוך גופני מקצועיים מאוד ואשכרה יש חדרי כושר איכותיים בבית ספר.

אם כבר הזכרת nfl,.. יש יום בחינות שנקרא nfl combine. הגיל הממוצע שם הוא 21 , ואחת הבחינות היא בנץ פרס 100 קילו למקסימום חזרות.
בעמדת התופס(wr) שזה השחקן הכי קטן וקל על המגרש בדרך כלל,הממוצע הוא 15.2 חזרות ל100 קילו ביום הבחינה במהלך הקולג'

אף אחד בפורום הזה הוא לא ממוצע. כל מי שנרשם לפה,משתף מידע,שואל שאלות ומנסה ללמוד,הוא כבר עשה צעד אחד קדימה מ"ממוצע" והוא אדם שמתייחס לזה ברצינות ואוהב את מה שהוא עושה

אתה מודע לעובדה שכמעט הרוב המוחלט של החברה שאתה מדבר עליהם , אלה שנבחנים לNFL הם כאלו ששחקו בקולג' (וגם זה רק אחוז מהם). אחוז השחקנים שממשיכים לשחק בקולג' אחרי התיכון נמוך מ7%. מתוך ה7% האלה רק חלק עומדים בסטנדרטים של ה-NFL מבחינת כוח. וכמובן ששחקני הפוטבול בתיכון הם אחוז קטן מכלל התלמידים.

ועזוב את העובדה שאם שחקו בקולג' זה כבר אומר שהם בעלי גנטיקה מרשימה וגדולים פיזית.

אז כן, אתה צודק שתרבות הספורט פה הרבה יותר מפותחת. (והסיבה היחידה לזה היא שספורט = כסף)
אבל זה לא שכל תלמיד תיכון פה על 200kg סקוואט...
אחי הקטן תלמיד תיכון , זה נכון שבשיעורי ספורט שלהם הם מידי פעם מתאמנים בחדכ ועושים דדליפט/סקוואט/בנץ'... אבל זה לא שמאמנים כל אחד שם להישיגים... היחידים שמשקיעים בהם באמת מהבחינה הזאת הם האתלטים כי זה רווחי

דרך אגב... גם wide receiver ממוצע בnfl שוקל יותר מ100kg

אתה מודע לעובדה שכמעט הרוב המוחלט של החברה שאתה מדבר עליהם , אלה שנבחנים לNFL הם כאלו ששחקו בקולג'
אתם עדיין לא מבינים את הנקודה.
זה בסוף חבורת אנשים שלא מתמקדים בפאוורליפטינג , ומגיעים לממוצע חזרות ל100 קילו בנץ פרס של בין 15-30, תלוי בעמדות.

וזה קורה בגלל עבודה נכונה והכוונה נכונה
אבל זה לא שכל תלמיד תיכון פה על 200kg סקוואט...
ברור שלא כל אחד, אבל אתה רוצה להשוות 10 תלמידים אמריקאים רנדומלים ל10 ישראלים בני 25+ שמתאמנים בחדר כושר? אני בטוח שהתלמידי תיכון ברובם,מרימים יותר כבד

זה בסוף חבורת אנשים שלא מתמקדים בפאוורליפטינג , ומגיעים לממוצע חזרות ל100 קילו בנץ פרס של בין 15-30, תלוי בעמדות.

וזה קורה בגלל עבודה נכונה והכוונה נכונה

אני מבין את הנקודה שלך אבל אני חושב שהדוגמה שהצגת היא רחוקה מלהיות רלוונטית...
לקחת כדוגמה חברה שמושקע בהם הרמות של כסף, מאמנים ברמה גבוהה מאוד, בעלי גנטיקה מצויינת, גדולים מאוד ואתלטיים בטירוף והשוואת אותם למתאמן הממוצע

אבל אני מסכים איתך בטענה שאצל אמריקאים אימוני כוח הם משהו שהוא יותר נפוץ

מתוך ה7% האלה רק חלק עומדים בסטנדרטים של ה-NFL מבחינת כוח. וכמובן ששחקני הפוטבול בתיכון הם אחוז קטן מכלל התלמידים.
ואף אחד מהם לא פריק גנטי..
מכיר את השם ארון דונאלד? שחקן פוטבול שדוחק 220 ומסקוויט 450. זה באמת חריג ולזה אני יכול לקרוא גנטיקה נדירה

ואף אחד מהם לא פריק גנטי..
מכיר את השם ארון דונאלד? שחקן פוטבול שדוחק 220 ומסקוויט 450. זה באמת חריג ולזה אני יכול לקרוא גנטיקה נדירה

לא הייתי קורא לזה פריקים גנטיים אלא מבורכים גנטית ורוב שחקני הNFL הם כאלה. זאת הדעה שלי...
מדובר בחברה גדולים מאוד, גם מבחינת גובה וגם משקל (ובוא לא נכנס לקטנות על יחידי סגולה שהגיעו לNFL למרות שלא עמדו בסטנדרט של הגובה כי תמצא תמצא יוצאי דופן חריגים) שנמצאים במסגרת אימונים שמושקע בה המון כסף כבר מגיל צעיר.

דרך אגב , כמו בכל ספורט מקצועי גם שם לא חסר סימום (וזה מתחיל עוד בתיכונים)

סתם זרקת מספר שנשמע לך נחמד באוזן
נכון, ו...
מציעה כסף למקום ראשון או שני או שלישי לא לכל מי שנותן מעל 200
מצעים כסף לשלושת המקומות הראשונים, זה גורם לתחרותיות, שמעודדת אנשים להרים משקל כבד ביותר, ושבעקיפין גורמת לסקוואטים מעל 200. מה לא ברור?
אז אתה רוצה מכון שכל שעה יש בו 20 איש שעושים מעל 200? מה זו השטות הזו?
שאלתי אם אתה מכיר מכון שיש בה בכל ה 24 שעות שלה 20 אנשים שמתאמנים בה עם 200 ק"ג סקוואט.
כדי להוכיח שזה בכלל לא נפוץ בארץ.

איזה תרגילים אחרים? לא עבדתי רגליים מעולם.
התחלתי לפני חודש לעשות סקוואטים עם 80 קילו ועבדתי משם
אז היה לך 120 בנצ' לסטים אבל רגלים של דחליל?
אפילו לא מכונות?
אם בשנה אתה לא מגיע ל200,או מתקרב לשם כנראה יש בעיה בתכנית
חייב לשאול אחרי שנה שנייה לכמה סווקאט אתה אמור להגיע? 250? 300?
זה הסטנדרט ב2020? כל אחד תוך שנה מגיע ל200 סקוואט?
קליל
אני לא אומר ש200 סקוואט בשנה זה לא ריאלי, אבל לא קליל כמו שאתה עושה מזה.
מה תוך חודש לא הגעת כבר ל150?
ברור שלא כל אחד, אבל אתה רוצה להשוות 10 תלמידים אמריקאים רנדומלים ל10 ישראלים בני 25+ שמתאמנים בחדר כושר? אני בטוח שהתלמידי תיכון ברובם,מרימים יותר כבד
אתה אומר את זה בתור אמריקאי בתור אחד שבכלל דרך באמריקה או בתור מה?
כי בתור אחד שהיה באמריקה חודשים ויש לו חברים שהיו באמריקה שנים אתה מדבר שטויות
אז זה לא שווה כלום
מצעים כסף לשלושת המקומות הראשונים, זה גורם לתחרותיות, שמעודדת אנשים להרים משקל כבד ביותר, ושבעקיפין גורמת לסקוואטים מעל 200. מה לא ברור?
אוקיי אז אם 70 יבואו להתחרות כמה יקבלו כסף?
שאלתי אם אתה מכיר מכון שיש בה בכל ה 24 שעות שלה 20 אנשים שמתאמנים בה עם 200 ק"ג סקוואט.
כדי להוכיח שזה בכלל לא נפוץ בארץ.
לא עוקב אחרי שגרת האימונים של אנשים אחרים אבל כל יום כמעט שאני בא למכון יהיו כמה שיש להם 200+

אז היה לך 120 בנצ' לסטים אבל רגלים של דחליל?
אפילו לא מכונות?

חייב לשאול אחרי שנה שנייה לכמה סווקאט אתה אמור להגיע? 250? 300?

קליל

מה תוך חודש לא הגעת כבר ל150?

אתה אומר את זה בתור אמריקאי בתור אחד שבכלל דרך באמריקה או בתור מה?
כי בתור אחד שהיה באמריקה חודשים ויש לו חברים שהיו באמריקה שנים אתה מדבר שטויות

אז זה לא שווה כלום

אוקיי אז אם 70 יבואו להתחרות כמה יקבלו כסף?

לא עוקב אחרי שגרת האימונים של אנשים אחרים אבל כל יום כמעט שאני בא למכון יהיו כמה שיש להם 200+
אתה סתם טרול.

לא,היה לי 140-150 לסטים, ורגליים גדולות באופן טבעי
נשמע מופרך
אתה סתם טרול.
אתם סתם טרול קל להגיב את זה במיוחד שאין מה להגיב
אז אתה אומר שתרבות הספורט באמריקה לא שונה ?
לא, אני אומר שאתה מגזים

זה בסוף חבורת אנשים שלא מתמקדים בפאוורליפטינג , ומגיעים לממוצע חזרות ל100 קילו בנץ פרס של בין 15-30, תלוי בעמדות
אתה שוכח שכולם שם עם משפרי ביצועים
למרות שמסכים איתך שהתרבות ספורט אחראית, אין ספק שהמאמני כח שלהם יודעים מה הם עושים

בתור אחד שעוקב אחרי מספר ליפטרים צעירים מחו״ל באינסטגרם ורואה מה הולך שם. 200 סקוואט זה משהו די נפוץ

בתור אחד שעוקב אחרי מספר ליפטרים צעירים מחו״ל באינסטגרם ורואה מה הולך שם. 200 סקוואט זה משהו די נפוץ
אינסטגרם?
האינסטגרם נותן את האשליה שכולם רזים וחזקים וחיים באושר, בזמן שהסטטיסטיקה והמציאות מראים אחרת.
לא הייתי מגבש דעה מאינסטגרם.

אם כי תרבות הספורט בארץ זוועה ביחס לארה"ב, למרות שאחוז ההשמנה שם הרבה יותר גבוה, סתם מעניין.

אינסטגרם?
האינסטגרם נותן את האשליה שכולם רזים וחזקים וחיים באושר, בזמן שהסטטיסטיקה והמציאות מראים אחרת.
לא הייתי מגבש דעה מאינסטגרם.

אם כי תרבות הספורט בארץ זוועה ביחס לארה"ב, למרות שאחוז ההשמנה שם הרבה יותר גבוה, סתם מעניין.

אושר זה דבר שאפשר לזייף כלפי חוץ. 250 סקוואט עם פלטות של אלייקו פחות.

נעזוב את זה לרגע. אני מכיר יחסית הרבה אנשים עם 200+ סקוואט במציאות גם מהארץ.

נכון, אבל זה יתן לך אשליה שזה קל ושכולם עושים את זה.

כמה?

לא קל ולא כולם עושים את זה. אבל זה לא מרשים במיוחד מצד שני.

האמת שאיפה שאני מתאמן ראיתי מספר פעמים 200+. לאחרונה אני רואה את זה פחות משום מה ככה שקשה לומר בדיוק כמה

יצולם 😃

שניהם מפגרים הרבה מאחור. אני חושב שהחסרון הגדול של TM (ותכניות רבות אחרות בסגנון) הוא השילוב של הדדליפט. אני אמור לעשות סט אחד אחרי 5X5 סקוואטים כבדים וזה פשוט לא הולך, אז רוב הזמן אני בכלל לא עושה. אולי פעם בחודש ככה. עומד על 230 ל5 כרגע (אחרי סקוואטים). בנצ', תמיד הייתי נתקע סביב ה120. רק לאחרונה פתרתי את זה ע"י דגש על תנועה נגדית (התקדמות במשיכות) והמשקל עף ל135 ל5. אני כנראה אתחיל חיטוב בקרוב ואחריו אגיע ל"עונה" הבאה בה אני מתכנן לפתור גם את בעיית הדדילפט ומקווה להגיע למשקלים יותר רציניים בשני התרגילים הנ"ל.
למה שלא תתאים את התוכנית לעצמך? אם מפריע לך שהדדליפט אחרי סקוואטים שים אותו ביום התאוששות.. וזה לא יפריע לכלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית