עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אף אחד לא "משוגר" לnfl. מדובר באחוז כלכך קטן של יחידי סגולה..
ולא,לא רק הם.
החינוך,ההבנה,התרבות..הכל אחרת שם.
האימוני ספורט ושיעורי חינוך גופני מקצועיים מאוד ואשכרה יש חדרי כושר איכותיים בבית ספר.
אם כבר הזכרת nfl,.. יש יום בחינות שנקרא nfl combine. הגיל הממוצע שם הוא 21 , ואחת הבחינות היא בנץ פרס 100 קילו למקסימום חזרות.
בעמדת התופס(wr) שזה השחקן הכי קטן וקל על המגרש בדרך כלל,הממוצע הוא 15.2 חזרות ל100 קילו ביום הבחינה במהלך הקולג'
אף אחד בפורום הזה הוא לא ממוצע. כל מי שנרשם לפה,משתף מידע,שואל שאלות ומנסה ללמוד,הוא כבר עשה צעד אחד קדימה מ"ממוצע" והוא אדם שמתייחס לזה ברצינות ואוהב את מה שהוא עושה
אף אחד לא "משוגר" לnfl. מדובר באחוז כלכך קטן של יחידי סגולה..
ולא,לא רק הם.
החינוך,ההבנה,התרבות..הכל אחרת שם.
האימוני ספורט ושיעורי חינוך גופני מקצועיים מאוד ואשכרה יש חדרי כושר איכותיים בבית ספר.
אם כבר הזכרת nfl,.. יש יום בחינות שנקרא nfl combine. הגיל הממוצע שם הוא 21 , ואחת הבחינות היא בנץ פרס 100 קילו למקסימום חזרות.
בעמדת התופס(wr) שזה השחקן הכי קטן וקל על המגרש בדרך כלל,הממוצע הוא 15.2 חזרות ל100 קילו ביום הבחינה במהלך הקולג'
אף אחד בפורום הזה הוא לא ממוצע. כל מי שנרשם לפה,משתף מידע,שואל שאלות ומנסה ללמוד,הוא כבר עשה צעד אחד קדימה מ"ממוצע" והוא אדם שמתייחס לזה ברצינות ואוהב את מה שהוא עושה
אתם עדיין לא מבינים את הנקודה.אתה מודע לעובדה שכמעט הרוב המוחלט של החברה שאתה מדבר עליהם , אלה שנבחנים לNFL הם כאלו ששחקו בקולג'
ברור שלא כל אחד, אבל אתה רוצה להשוות 10 תלמידים אמריקאים רנדומלים ל10 ישראלים בני 25+ שמתאמנים בחדר כושר? אני בטוח שהתלמידי תיכון ברובם,מרימים יותר כבדאבל זה לא שכל תלמיד תיכון פה על 200kg סקוואט...
אתם עדיין לא מבינים את הנקודה.
זה בסוף חבורת אנשים שלא מתמקדים בפאוורליפטינג , ומגיעים לממוצע חזרות ל100 קילו בנץ פרס של בין 15-30, תלוי בעמדות.
וזה קורה בגלל עבודה נכונה והכוונה נכונה
ואף אחד מהם לא פריק גנטי..מתוך ה7% האלה רק חלק עומדים בסטנדרטים של ה-NFL מבחינת כוח. וכמובן ששחקני הפוטבול בתיכון הם אחוז קטן מכלל התלמידים.
ואף אחד מהם לא פריק גנטי..
מכיר את השם ארון דונאלד? שחקן פוטבול שדוחק 220 ומסקוויט 450. זה באמת חריג ולזה אני יכול לקרוא גנטיקה נדירה
נכון, ו...סתם זרקת מספר שנשמע לך נחמד באוזן
מצעים כסף לשלושת המקומות הראשונים, זה גורם לתחרותיות, שמעודדת אנשים להרים משקל כבד ביותר, ושבעקיפין גורמת לסקוואטים מעל 200. מה לא ברור?מציעה כסף למקום ראשון או שני או שלישי לא לכל מי שנותן מעל 200
שאלתי אם אתה מכיר מכון שיש בה בכל ה 24 שעות שלה 20 אנשים שמתאמנים בה עם 200 ק"ג סקוואט.אז אתה רוצה מכון שכל שעה יש בו 20 איש שעושים מעל 200? מה זו השטות הזו?
אז היה לך 120 בנצ' לסטים אבל רגלים של דחליל?איזה תרגילים אחרים? לא עבדתי רגליים מעולם.
התחלתי לפני חודש לעשות סקוואטים עם 80 קילו ועבדתי משם
חייב לשאול אחרי שנה שנייה לכמה סווקאט אתה אמור להגיע? 250? 300?אם בשנה אתה לא מגיע ל200,או מתקרב לשם כנראה יש בעיה בתכנית
קלילזה הסטנדרט ב2020? כל אחד תוך שנה מגיע ל200 סקוואט?
מה תוך חודש לא הגעת כבר ל150?אני לא אומר ש200 סקוואט בשנה זה לא ריאלי, אבל לא קליל כמו שאתה עושה מזה.
אתה אומר את זה בתור אמריקאי בתור אחד שבכלל דרך באמריקה או בתור מה?ברור שלא כל אחד, אבל אתה רוצה להשוות 10 תלמידים אמריקאים רנדומלים ל10 ישראלים בני 25+ שמתאמנים בחדר כושר? אני בטוח שהתלמידי תיכון ברובם,מרימים יותר כבד
אז זה לא שווה כלוםנכון, ו...
אוקיי אז אם 70 יבואו להתחרות כמה יקבלו כסף?מצעים כסף לשלושת המקומות הראשונים, זה גורם לתחרותיות, שמעודדת אנשים להרים משקל כבד ביותר, ושבעקיפין גורמת לסקוואטים מעל 200. מה לא ברור?
לא עוקב אחרי שגרת האימונים של אנשים אחרים אבל כל יום כמעט שאני בא למכון יהיו כמה שיש להם 200+שאלתי אם אתה מכיר מכון שיש בה בכל ה 24 שעות שלה 20 אנשים שמתאמנים בה עם 200 ק"ג סקוואט.
כדי להוכיח שזה בכלל לא נפוץ בארץ.
לא,היה לי 140-150 לסטים, ורגליים גדולות באופן טבעיאז היה לך 120 בנצ' לסטים אבל רגלים של דחליל?
אפילו לא מכונות?
אתה סתם טרול.אז היה לך 120 בנצ' לסטים אבל רגלים של דחליל?
אפילו לא מכונות?
חייב לשאול אחרי שנה שנייה לכמה סווקאט אתה אמור להגיע? 250? 300?
קליל
מה תוך חודש לא הגעת כבר ל150?
אתה אומר את זה בתור אמריקאי בתור אחד שבכלל דרך באמריקה או בתור מה?
כי בתור אחד שהיה באמריקה חודשים ויש לו חברים שהיו באמריקה שנים אתה מדבר שטויות
אז זה לא שווה כלום
אוקיי אז אם 70 יבואו להתחרות כמה יקבלו כסף?
לא עוקב אחרי שגרת האימונים של אנשים אחרים אבל כל יום כמעט שאני בא למכון יהיו כמה שיש להם 200+
אז אתה אומר שתרבות הספורט באמריקה לא שונה ?כי בתור אחד שהיה באמריקה חודשים ויש לו חברים שהיו באמריקה שנים אתה מדבר שטויות
נשמע מופרךלא,היה לי 140-150 לסטים, ורגליים גדולות באופן טבעי
אתם סתם טרול קל להגיב את זה במיוחד שאין מה להגיבאתה סתם טרול.
לא, אני אומר שאתה מגזיםאז אתה אומר שתרבות הספורט באמריקה לא שונה ?
אתה שוכח שכולם שם עם משפרי ביצועיםאתם עדיין לא מבינים את הנקודה.
זה בסוף חבורת אנשים שלא מתמקדים בפאוורליפטינג , ומגיעים לממוצע חזרות ל100 קילו בנץ פרס של בין 15-30, תלוי בעמדות
אינסטגרם?בתור אחד שעוקב אחרי מספר ליפטרים צעירים מחו״ל באינסטגרם ורואה מה הולך שם. 200 סקוואט זה משהו די נפוץ
אינסטגרם?
האינסטגרם נותן את האשליה שכולם רזים וחזקים וחיים באושר, בזמן שהסטטיסטיקה והמציאות מראים אחרת.
לא הייתי מגבש דעה מאינסטגרם.
אם כי תרבות הספורט בארץ זוועה ביחס לארה"ב, למרות שאחוז ההשמנה שם הרבה יותר גבוה, סתם מעניין.
נכון, אבל זה יתן לך אשליה שזה קל ושכולם עושים את זה.אושר זה דבר שאפשר לזייף כלפי חוץ. 250 סקוואט עם פלטות של אלייקו פחות.
כמה?נעזוב את זה לרגע. אני מכיר יחסית הרבה אנשים עם 200+ סקוואט במציאות גם מהארץ.
נכון, אבל זה יתן לך אשליה שזה קל ושכולם עושים את זה.
כמה?
למה שלא תתאים את התוכנית לעצמך? אם מפריע לך שהדדליפט אחרי סקוואטים שים אותו ביום התאוששות.. וזה לא יפריע לכלום.יצולם 😃
שניהם מפגרים הרבה מאחור. אני חושב שהחסרון הגדול של TM (ותכניות רבות אחרות בסגנון) הוא השילוב של הדדליפט. אני אמור לעשות סט אחד אחרי 5X5 סקוואטים כבדים וזה פשוט לא הולך, אז רוב הזמן אני בכלל לא עושה. אולי פעם בחודש ככה. עומד על 230 ל5 כרגע (אחרי סקוואטים). בנצ', תמיד הייתי נתקע סביב ה120. רק לאחרונה פתרתי את זה ע"י דגש על תנועה נגדית (התקדמות במשיכות) והמשקל עף ל135 ל5. אני כנראה אתחיל חיטוב בקרוב ואחריו אגיע ל"עונה" הבאה בה אני מתכנן לפתור גם את בעיית הדדילפט ומקווה להגיע למשקלים יותר רציניים בשני התרגילים הנ"ל.