עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואפס בארץ ככל הידוע לי.יש 446 בחורות בעולם ששפפו מעל 200, JUST SAYIN׳
ואפס בארץ ככל הידוע לי.
בתחרות האחרונה היו 13 שהצליחו להרים מעל 200 מתוך 60 מתחרים ומתחרות.נכון, אבל בכל זאת אם תיקח את הגברים ששופפים מעל 200, זה יהיה אחוז גבוה מאוד (יחסית) מסך המתחרים.
בתחרות האחרונה היו 13 שהצליחו להרים מעל 200 מתוך 60 מתחרים ומתחרות.
בתחרות שלפניו, היו 8 מתוך 50.
בהחלט, אני גם לא טוען שסקוואט 200 זה מקצועי וותיק, אבל בגלל שבארץ שלנו התחרויות מורכבות ברוך ה' מחובבנים, הסקוואט 200 הוא הישג.אני עדיין מחשיב את זה כדי גבוה. מעבר לזה, דבר שהוא חיובי לגמרי בתחרויות של אליהו, יש השקעה והשתתפות של הרבה חבר׳ה מתחילים-בינוניים, לכן יש מגוון של רמות כוח.
יש 446 בחורות בעולם ששפפו מעל 200, JUST SAYIN׳
אבל כמה מהן טבעיות?
כלומר בלי בסטרואידים אדי הול עושה 450 דדליפט?זה בדיוק הפגם בחשיבה שלך.
ספורטאי עם כימיה ששבר שיא עולם הגיע לאן שהגיע לא באמצעות הכימיה, אלא באמצעות הרבה עבודה קשה, הקפדה על שינה, תזונה ולהתאמן קשה, ורק ה-10% הנותרים שהוא היה צריך בשביל לשבור את שיא העולם זה הכימיה.
כמו ש @רקון אמר, אם אתה חושב שמתאמן שהגיע ל-170 לחיצה באופן טבעי ונאבק שם שנים יוכל ללחוץ 350 עם חומרים אז זה לא המצב.
אתה מתייחס לחומרים בתור קיצור דרך.
אין דבר יותר רחוק מהמציאות.
אם אתה לא משקיע את החיים שלך בספורט, לא משנה כמה חומרים תזריק - אתה לא תגיע לתוצאות.
יש לך דרך להוכיח שזה לא נכון?כלומר בלי סטרואידים אדי הול עושה 450 דדליפט?
כלומר בלי בסטרואידים אדי הול עושה 450 דדליפט?
אני משווה בין הקהילות של מוזרקים ולא מוזרקים, הבעיה מבחינתי כשאני מנסה להוכיח לך את זה, זה שאתה תאמר "מאיפה אתה יודע שהם מוזרקים?", אז "ההוכחה" הזאת טובה רק לי ולמי שמאמין בזה והיא:יש לך דרך להוכיח שזה לא נכון?
אני מקווה שאתה בעצמך מבין מה הבעייתיות במה שאתה אומר כאן.אני משווה בין הקהילות של מוזרקים ולא מוזרקים, הבעיה מבחינתי כשאני מנסה להוכיח לך את זה, זה שאתה תאמר "מאיפה אתה יודע שהם מוזרקים?", אז "ההוכחה" הזאת טובה רק לי ולמי שמאמין בזה והיא:
אני לוקח אנשים שאני יודע (או מאמין שהם לא מוזרקים) כמו אליהו הנקין, גרשון ירצר (משהו כזה), דוד זורביין וכו ואני רואה שהמשקלים הם נעים בסביבות ה300, ואני לוקח משקלים של אנשים שהם מוזרקים (שוב, שאני מאמין) כמו ולאד אלחזוב, ריי וילאמס (סליחה @PowerLifting 😃) ואדי הול ואני רואה שהמשקלים הם בסביבות ה500, אז אני מניח שהסטרואידים הוסיפו להם 200 קילו...
איך, תסביר לי פעם אחת איך הוא יכול להיות מוזרק אם הוא מתחרה בIPF?ריי וילאמס (סליחה @PowerLifting
האנשים שציינת שטבעיים, יש להם עוד הרבה בטנק.אני משווה בין הקהילות של מוזרקים ולא מוזרקים, הבעיה מבחינתי כשאני מנסה להוכיח לך את זה, זה שאתה תאמר "מאיפה אתה יודע שהם מוזרקים?", אז "ההוכחה" הזאת טובה רק לי ולמי שמאמין בזה והיא:
אני לוקח אנשים שאני יודע (או מאמין שהם לא מוזרקים) כמו אליהו הנקין, גרשון ירצר (משהו כזה), דוד זורביין וכו ואני רואה שהמשקלים הם נעים בסביבות ה300, ואני לוקח משקלים של אנשים שהם מוזרקים (שוב, שאני מאמין) כמו ולאד אלחזוב, ריי וילאמס (סליחה @PowerLifting 😃) ואדי הול ואני רואה שהמשקלים הם בסביבות ה500, אז אני מניח שהסטרואידים הוסיפו להם 200 קילו...
ברצינות?יש לך דרך להוכיח שזה לא נכון?
באמת שאני לא מבין גדול בסטרואידים, תקן אותי אם אני טועה...איך, תסביר לי פעם אחת איך הוא יכול להיות מוזרק אם הוא מתחרה בIPF?
ברעיון יש להם בדיקות פתע בלי קשר למועד התחרות.באמת שאני לא מבין גדול בסטרואידים, תקן אותי אם אני טועה...
כמו שלשמור על התוצאות יותר קל ככה גם בסטרואידים, ר"ל שכמה חודשים שצריך (עד שהסם יוצא מהדם) לפני התחרות הוא מפסיק להשתמש...ואז אומנם הוא נחלש אבל הוא מגיע לתחרות עם הרבה יותר מסת שריר (ויעילות עצבית?)אלמלא לא היה משתמש, כי לשמור על המצב יותר קל מלהתקדם...
כלומר הגרף חוזק שלו נראה כמו פונקציה שמתחילה מ(0,0) עולה עד נקודת קיצון (5,10) ואז יורד לאסימפטוטה ב (0,5).[תראו מזה גם אחרי הבגרות זוכרים:)]
הנלעד"כ
אני צוחקבאמת שאני לא מבין גדול בסטרואידים, תקן אותי אם אני טועה...
כמו שלשמור על התוצאות יותר קל ככה גם בסטרואידים, ר"ל שכמה חודשים שצריך (עד שהסם יוצא מהדם) לפני התחרות הוא מפסיק להשתמש...ואז אומנם הוא נחלש אבל הוא מגיע לתחרות עם הרבה יותר מסת שריר (ויעילות עצבית?)אלמלא לא היה משתמש, כי לשמור על המצב יותר קל מלהתקדם...
כלומר הגרף חוזק שלו נראה כמו פונקציה שמתחילה מ(0,0) עולה עד נקודת קיצון (5,10) ואז יורד לאסימפטוטה ב (0,5).[תראו מזה גם אחרי הבגרות זוכרים:)]
הנלעד"כ
אני משווה בין הקהילות של מוזרקים ולא מוזרקים, הבעיה מבחינתי כשאני מנסה להוכיח לך את זה, זה שאתה תאמר "מאיפה אתה יודע שהם מוזרקים?", אז "ההוכחה" הזאת טובה רק לי ולמי שמאמין בזה והיא:
מזאת אומרת לא ייקחו אישית?אני מקווה שאנשים לא יקחו את זה אישית, אבל מה שאתה אומר זה: אדי הול מרים 500, אח שלי מרים 150, ושלמה החזק מהמכון מרים 200. לכן זה הכי חזק שיכול להיות.
אחי, בחיאת. יש אנשים טבעיים הרבה יותר חזקים.
הספורט בארץ לא מספיק מפותח כדי שתוכל להשוות. יש לך עכשיו דור של אנשים עם רקע ספורטיבי כל חייהם שהחליפו לליפטינג עם רקע רציני.
אליהו בחור מאוד חזק אבל התחיל להתאמן בגיל מאוד מאוחר בלי שום רקע ספורטיבי למיטב ידיעתי, מעבר לזה, הוא לא התאמן ליפטינג במשך תקופה מאוד ארוכה שתוכל בארץ לראות את הפוטנציאל שלו. בקיצור - לא בר השוואה.
על?אני צוחק
הסיבה שאני הבאתי אנשים מהארץ כי בארץ יש לך למה להיות טבעי בחו"ל קצת פחותאני מקווה שאנשים לא יקחו את זה אישית, אבל מה שאתה אומר זה: אדי הול מרים 500, אח שלי מרים 150, ושלמה החזק מהמכון מרים 200. לכן זה הכי חזק שיכול להיות.
אחי, בחיאת. יש אנשים טבעיים הרבה יותר חזקים.
הספורט בארץ לא מספיק מפותח כדי שתוכל להשוות. יש לך עכשיו דור של אנשים עם רקע ספורטיבי כל חייהם שהחליפו לליפטינג עם רקע רציני.
אליהו בחור מאוד חזק אבל התחיל להתאמן בגיל מאוד מאוחר בלי שום רקע ספורטיבי למיטב ידיעתי, מעבר לזה, הוא לא התאמן ליפטינג במשך תקופה מאוד ארוכה שתוכל בארץ לראות את הפוטנציאל שלו. בקיצור - לא בר השוואה.
הייתי ציני