הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 200 ל5

Daniel2

משתמש משקיע
2,059
186
נק' מוניטין:
10,046
2,059
186
אחרי שפרסמתי סקוואט 200 לחזרה לפני שנתיים, התחלתי חיטוב ארוך שנמשך בערך חצי שנה. אח"כ המשכתי לעלות במשקלים במשך חצי שנה נוספת, עד שהגעתי ל200 ל5. פתאום גיליתי שיש לי סרטון, אז הנה, מלפני שנה. בקרוב התקדמויות נוספות...

נערך לאחרונה:
נכון, אבל בכל זאת אם תיקח את הגברים ששופפים מעל 200, זה יהיה אחוז גבוה מאוד (יחסית) מסך המתחרים.
בתחרות האחרונה היו 13 שהצליחו להרים מעל 200 מתוך 60 מתחרים ומתחרות.
בתחרות שלפניו, היו 8 מתוך 50.

בתחרות האחרונה היו 13 שהצליחו להרים מעל 200 מתוך 60 מתחרים ומתחרות.
בתחרות שלפניו, היו 8 מתוך 50.

אני עדיין מחשיב את זה כדי גבוה. מעבר לזה, דבר שהוא חיובי לגמרי בתחרויות של אליהו, יש השקעה והשתתפות של הרבה חבר׳ה מתחילים-בינוניים, לכן יש מגוון של רמות כוח.

אני עדיין מחשיב את זה כדי גבוה. מעבר לזה, דבר שהוא חיובי לגמרי בתחרויות של אליהו, יש השקעה והשתתפות של הרבה חבר׳ה מתחילים-בינוניים, לכן יש מגוון של רמות כוח.
בהחלט, אני גם לא טוען שסקוואט 200 זה מקצועי וותיק, אבל בגלל שבארץ שלנו התחרויות מורכבות ברוך ה' מחובבנים, הסקוואט 200 הוא הישג.
וזה מעיד על כך שעוד ספורטאי התמסר עבור משהו חשוב לדעתי.

זה בדיוק הפגם בחשיבה שלך.
ספורטאי עם כימיה ששבר שיא עולם הגיע לאן שהגיע לא באמצעות הכימיה, אלא באמצעות הרבה עבודה קשה, הקפדה על שינה, תזונה ולהתאמן קשה, ורק ה-10% הנותרים שהוא היה צריך בשביל לשבור את שיא העולם זה הכימיה.
כמו ש @רקון אמר, אם אתה חושב שמתאמן שהגיע ל-170 לחיצה באופן טבעי ונאבק שם שנים יוכל ללחוץ 350 עם חומרים אז זה לא המצב.

אתה מתייחס לחומרים בתור קיצור דרך.
אין דבר יותר רחוק מהמציאות.
אם אתה לא משקיע את החיים שלך בספורט, לא משנה כמה חומרים תזריק - אתה לא תגיע לתוצאות.
כלומר בלי בסטרואידים אדי הול עושה 450 דדליפט?

כלומר בלי בסטרואידים אדי הול עושה 450 דדליפט?

היפותטית, יכול להיות. בהנחה ומי שמתחרה עם בדיקות באמת נקי, היו כמה שהרימו מעל 400 עם מוט קשיח ללא רצועות אחרי סקוואט ובנץ׳. אבל זה ויכוח עקר, כי אי אפשר לדעת. מה שבטוח, מי שבטופ הוא שם כי הוא פריק קיצוני + עובד קשה לאורך שנים ועשורים, אחרת, מוזרק אחר היה עוקף אותו.

יש לך דרך להוכיח שזה לא נכון?
אני משווה בין הקהילות של מוזרקים ולא מוזרקים, הבעיה מבחינתי כשאני מנסה להוכיח לך את זה, זה שאתה תאמר "מאיפה אתה יודע שהם מוזרקים?", אז "ההוכחה" הזאת טובה רק לי ולמי שמאמין בזה והיא:
אני לוקח אנשים שאני יודע (או מאמין שהם לא מוזרקים) כמו אליהו הנקין, גרשון ירצר (משהו כזה), דוד זורביין וכו ואני רואה שהמשקלים הם נעים בסביבות ה300, ואני לוקח משקלים של אנשים שהם מוזרקים (שוב, שאני מאמין) כמו ולאד אלחזוב, ריי וילאמס (סליחה @PowerLifting 😃) ואדי הול ואני רואה שהמשקלים הם בסביבות ה500, אז אני מניח שהסטרואידים הוסיפו להם 200 קילו...

אני משווה בין הקהילות של מוזרקים ולא מוזרקים, הבעיה מבחינתי כשאני מנסה להוכיח לך את זה, זה שאתה תאמר "מאיפה אתה יודע שהם מוזרקים?", אז "ההוכחה" הזאת טובה רק לי ולמי שמאמין בזה והיא:
אני לוקח אנשים שאני יודע (או מאמין שהם לא מוזרקים) כמו אליהו הנקין, גרשון ירצר (משהו כזה), דוד זורביין וכו ואני רואה שהמשקלים הם נעים בסביבות ה300, ואני לוקח משקלים של אנשים שהם מוזרקים (שוב, שאני מאמין) כמו ולאד אלחזוב, ריי וילאמס (סליחה @PowerLifting 😃) ואדי הול ואני רואה שהמשקלים הם בסביבות ה500, אז אני מניח שהסטרואידים הוסיפו להם 200 קילו...
אני מקווה שאתה בעצמך מבין מה הבעייתיות במה שאתה אומר כאן.

כל אדם הוא שונה והגנטיקה משחקת תפקיד משמעותי.

מאיפה אתה יכול להגיד לי בביטחון מלא שאם ריי וויליאמס לא היה לוקח סטרואידים (בהנחה שהוא כן) היה לו סקוואט של 200 ק"ג פחות? אתה לא.

זה כבר באמת חסר תועלת לחשב את המספרים המדויקים, כי אין כאלה.

אין ויכוח על כך שחומרים אסורים עוזרים לך להתקדם יותר מהר, אך הנקודה שלי היא שהם בהחלט לא מרימים את המשקל בשבילך.

האנשים שציינת שטבעיים, יש להם עוד הרבה בטנק.
אליהו סוג של שומר על המשקלים.
אבל שני האחרים אני מאמין הולכים להרים הרבה יותר.

המוזרקים שציינת די בסוף הקרירה שלהם, אז כנראה שהם באמת מיצו את עצמך, אבל קשה לדעת.
יש לך דרך להוכיח שזה לא נכון?
ברצינות?
אני מקווה שאתה לא באמת חושב ככה.
אני בספק אם אדי מושך 450 ללא רצועות וחליפה, תיקון קטן, אני "בטוח" שהוא לא מושך.

בלי סטרואידים ובתנאי פאוורליפטינג, לתת לו 350 זה מחמאה.
אבל לא נדע.

איך, תסביר לי פעם אחת איך הוא יכול להיות מוזרק אם הוא מתחרה בIPF?
באמת שאני לא מבין גדול בסטרואידים, תקן אותי אם אני טועה...
כמו שלשמור על התוצאות יותר קל ככה גם בסטרואידים, ר"ל שכמה חודשים שצריך (עד שהסם יוצא מהדם) לפני התחרות הוא מפסיק להשתמש...ואז אומנם הוא נחלש אבל הוא מגיע לתחרות עם הרבה יותר מסת שריר (ויעילות עצבית?)אלמלא לא היה משתמש, כי לשמור על המצב יותר קל מלהתקדם...
כלומר הגרף חוזק שלו נראה כמו פונקציה שמתחילה מ(0,0) עולה עד נקודת קיצון (5,10) ואז יורד לאסימפטוטה ב (0,5).[תראו מזה גם אחרי הבגרות זוכרים:)]
הנלעד"כ

כמו שלשמור על התוצאות יותר קל ככה גם בסטרואידים, ר"ל שכמה חודשים שצריך (עד שהסם יוצא מהדם) לפני התחרות הוא מפסיק להשתמש...ואז אומנם הוא נחלש אבל הוא מגיע לתחרות עם הרבה יותר מסת שריר (ויעילות עצבית?)אלמלא לא היה משתמש, כי לשמור על המצב יותר קל מלהתקדם...
כלומר הגרף חוזק שלו נראה כמו פונקציה שמתחילה מ(0,0) עולה עד נקודת קיצון (5,10) ואז יורד לאסימפטוטה ב (0,5).[תראו מזה גם אחרי הבגרות זוכרים:)]
הנלעד"כ
ברעיון יש להם בדיקות פתע בלי קשר למועד התחרות.
אבל יש הרבה סרטונים ביוטיוב איך אנשים משערים שאפשר לרמות בתחרויות.
הרי באולימפיה תמיד יש המון שמנסים לרמות, אני בטוח שיש גם הרבה שהצליחו.

הנלעד"כ
אני צוחק

אני מקווה שאנשים לא יקחו את זה אישית, אבל מה שאתה אומר זה: אדי הול מרים 500, אח שלי מרים 150, ושלמה החזק מהמכון מרים 200. לכן זה הכי חזק שיכול להיות.

אחי, בחיאת. יש אנשים טבעיים הרבה יותר חזקים.

הספורט בארץ לא מספיק מפותח כדי שתוכל להשוות. יש לך עכשיו דור של אנשים עם רקע ספורטיבי כל חייהם שהחליפו לליפטינג עם רקע רציני.

אליהו בחור מאוד חזק אבל התחיל להתאמן בגיל מאוד מאוחר בלי שום רקע ספורטיבי למיטב ידיעתי, מעבר לזה, הוא לא התאמן ליפטינג במשך תקופה מאוד ארוכה שתוכל בארץ לראות את הפוטנציאל שלו. בקיצור - לא בר השוואה.

אני מקווה שאנשים לא יקחו את זה אישית, אבל מה שאתה אומר זה: אדי הול מרים 500, אח שלי מרים 150, ושלמה החזק מהמכון מרים 200. לכן זה הכי חזק שיכול להיות.

הספורט בארץ לא מספיק מפותח כדי שתוכל להשוות. יש לך עכשיו דור של אנשים עם רקע ספורטיבי כל חייהם שהחליפו לליפטינג עם רקע רציני.

אליהו בחור מאוד חזק אבל התחיל להתאמן בגיל מאוד מאוחר בלי שום רקע ספורטיבי למיטב ידיעתי, מעבר לזה, הוא לא התאמן ליפטינג במשך תקופה מאוד ארוכה שתוכל בארץ לראות את הפוטנציאל שלו. בקיצור - לא בר השוואה.
מזאת אומרת לא ייקחו אישית?
ובשאר העולם מהמשקלים של טבעיים?
על?

הסיבה שאני הבאתי אנשים מהארץ כי בארץ יש לך למה להיות טבעי בחו"ל קצת פחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית