הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קנייה קבוצתית של נעלי משקולות מחו"ל, מי מעוניין?

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
התפתח דיון באוף טופיק, מי מעוניין לקנות נעלי הרמת משקולות/PL

יוצא לכם 250 ש"ח לנעל לערך כולל משלוח, ככל שיהיו יותר אנשים כך הדבר יהיה זול יותר.
מי שרציני ורוצה לקנות שירשום את שמו ומאיפה הוא בארץ.

אלו שני הסוגים:

http://www.vsathletics.com/product.php?xProd=1301&xSec=158

http://www.vsathletics.com/product.php?xProd=1917&xSec=158

איך לדעת מה המידה שלך?
http://www.espikes.com/weightsizesd.htm

גם אני ודניאל רוצים לקנות, אבל נראה לי שבניגוד לחגורות נצטרך לעשות את זה הפעם בקבוצות קטנות יותר, אחרת המחירים יצאו מאוד גבוהים.

אני לא יודע אם אני מעוניין, אבל כתוב שם "Call for team pricing." אז יכול להיות שהם יסכימו להוזיל את זה עוד.

אני גם מעוניין .
מישהו יודע אם יש הבדל בין השחורות ללבנות (מלבד הצבע כמובן ) ?

יש שני הבדלים:
1. השחורות מזאמש, הלבנות מעור.
2. השחורות מגניבות טילים- כמו שיש לאדר; הלבנות רוסיות- כמו שיש לאלכס.

אם זה יוצא פחות מ300-350 לנעל אני בפנים. מעל 350 אני לא משלם.

בוא תעשה קניה קבוצתית על האדידס אם כבר אז לך על הטופ אם כן אני בפנים

באתר של החגורות זה אותו מחיר משלוח לכל כמות שהיא.
לא ניראה לי שפה זה גם ככה.
כמו ששלד אמר, אם זה מתחת ל-250 אז משלתם, אני בפנים.

יש באמת הבדל בין הסוגים חוץ מהצבע?

כבר רשמו מה ההבדלים בין הנעליים, תסתכל למעלה.

ואלא אם הם יסכימו שם להוזיל משמעותית את המשלוח בגלל שזאת קניה קבוצתית, אל תצפו לשלם פחות מ350 שקל. רק הזוג עצמו עולה בסביבות ה280-290 שקל.

אני מעוניין אם זה יוצא מתחת ל250 שקל הכל כולל הכל.
אבל יש בעיה, אין לי paypal ואני גר בקריית שמונה.

אם יצא מתחת ל 300

COUNT ME IN ..... ויותר מזה.. אני כנראה יקנה 2 אם יצא מחיר טוב [לי ולאחי]

ד"א.. זה באמת משנה אם הנעל מזמש או עור? ...

נערך לאחרונה:
שלחתי להם אימייל בשביל לבדוק איזה סוג של עיסקאות הם יכולים להציע במשלוח גדול של נעליים, מבחינת מחיר לזוג והמחיר של המשלוח. שתהיה תשובה אני אפרסם פה.

משה זה יוצא הרבה יותר יקר
בערך 110$ כולל משלוח
וכל נעל מחוייבת מע"מ/מכס ב 85 ש"ח

סה"כ 400-500 לנעל
גם אם תקצץ במשלוח זה חסכון של כ100 גג וגם אם תתחמק ממע"מ/מכס זה 85
ככה שנעל תעלה כ 315 במקרה הכי טוב (שכנראה לא יקרה)

• פותח/ת השרשור
אני לקחתי בחשבון ששולחים מייל לנציג הזה שלהם והוא עושה כל נעל ב $45

גם אם מזמינים מה-Rich הזה (מה שלא בטוח שעוד אקטואלי בכלל), זה עדיין יוצא בסביבות ה-300 שקל לזוג כולל משלוח ומע"מ ובלי מכס. לפי מה שהבנתי, הם מוכנים ברמת העיקרון לשלוח בPriority Mail אם מבקשים ספציפית.

אם מזמינים מהאתר עצמו זה יוצא באיזור ה-350 עם משלוח ומכס, אבל הם מכריחים אותך להזמין דרך EMS/USPS Express, מה שאומר שאתה גם בטוח משלם את העמלה שלהם שתעלה את המחיר בעוד 100 שקל לזוג בכיף. יש אפשרות שהמחיר הסופי, לפני המכס, יהיה יותר זול בגלל שזאת הזמנה קבוצתית, הנציג שלהם נתן לי איזה תשובה סתומה לגבי offer code, ולא טרח להגיד לי בכלל מה הוא נותן. שהוא יענה לי שוב אני אגיד בדיוק מה ההטבה שהם מציעים.
עריכה: טוב הוא בדיוק ענה לי באמת, מה שהם מציעים כהנחה לקניה קבוצתית זה קופון של 10% הנחה. מה שאומר שסה"כ, אם זאת הזמנה של 3 זוגות, חוסכים בסביבות ה-40 שקל לזוג, אבל עדיין משלמים את המכס כי הם מכריחים אותך להזמין בExpress.

השורה התחתונה זה שבמקרה ועדיין אפשר להזמין מהנציג ההוא ב-45$ דולר לזוג זה יוצא יותר זול באיזור ה-100-150 שקל לזוג.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית