הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית החלפת press

• פותח/ת השרשור Amadey
  • פורסם בתאריך

Amadey

משתמש מתחיל
202
1
נק' מוניטין:
42
202
1
הי,

חשבתי להחליף press ב "לחיצת חזה עליון " ( לא זוכר את השם באנגלית)

עד שאני יצליח לזגור חמש חזרות בטכניקה סבריה ב press. ( מוט ריק-20 KG)

זה אפשרי?

האמת גם וגם...
אני מצליח ללחוץ 20 קילו אבל לא 5X3 וגם בטכניקה לא טובה
יש לי 2 הצעות:
1. תעבוד 3x3 בטכניקה טובה. אם הצלחת, אימון הבא 3x5 ומשם תמשיך.
2. יש לכם מוט קצר? (מוט ישר ששוקל 10 ק"ג ולא 20) אם כן, תתחיל בלעבוד איתו ותוסיף משקל עד שתעבוד עם מוט רגיל.

לחיצת חזה עליון לא משרתת את אותה המטרה שפרס משרת. אני מניח שהמטרה שלך להתחזק, ולחיצת חזה רגילה כבר עושה מה שלחיצה בחזה עליון עושה, ועם יותר משקל. התרגיל נועד למטרות של תנועה ספציפית לספורטאים.

אין שום תרגיל שיכול להחליף את הפרס ?
אני משום שיש לי בעיה בעמוד השדרה
זה יוצר קשר כזה שכל פעם שמעלים או מורידים את המוט שומעים קליק כזה בגב
וזה יוצר כאב אחרי התרגיל וביום יום

מדובר על בן אדם בריא. אם יש לך בעיה רפואית שמונעת ממך לבצע תרגיל (בהנחה שאתה מבצע כמו שצריך) אז זה מקרה חריג.

בנץ' או כל תרגיל כתפיים אחר כן יחזק את הפרס במידה כזאת או אחרת,כשעברתי מכון זאת הייתה פעם ראשונה שלי שעשיתי לחיצת כתפיים (פרס) ועשיתי 45 קילו דיי בקלות,וזה דיי בזכות הבנץ'. ברור שאני לא מצדיק את זה והיחס בין הפרס לבנץ' הוא גרוע לגמרי,אבל הוא מצתמתם דיי מהר,בכל מקרה אם אתה יכול 3 חזרות תעשה 3 חזרות,אם גם שם הטכניקה מתחרבשת לך תעבוד עם מוט קצר יותר

Benpi93 - אף אחד לא אמר שהבנץ' לא מחזק את הפרס. אבל הבנץץ לא עושה בדיוק מה שהפרס עושה מבחינת החלוקת עבודה על הגוף, והעבודה על השרירים המייצבים.

אין לי תרגיל חלופי לפרס, למה לא ללמוד לבצע כמו שצריך? זה תרגיל מאוד פשוט לביצוע ברמה סבירה.

• פותח/ת השרשור
3X3 אפשרי , למעשה אני תמיד סוגר שלוש וברבעי מתחיל החירבוש בטכניקה.

את החימום אני עושה בעזרת מוט W. ( על הפנים ) ואין מוט ישר קצר במכון.

קורן,דיברתי על השבוע - שבועיים הראשונים,אני מניח שאם הוא לא עושה 20 קילו פרס הוא רק התחיל להתאמן או שהוא ממש ממש רזה,ולשבוע שבועיים הראשונים הבנץ' או כל תרגיל כתפיים אחרי יכול לעזור לו להגיע למטרה - להתחיל פרס

תעבוד עם דאמבלים,אתה תגיע ל 20 ל5 מהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית