הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה ושקרים אחרים

• פותח/ת השרשור Viking
  • פורסם בתאריך

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
בחייאת רבאק אנחנו ב2020 למה אנשים עדיין מתעקשים לאכול כמו חזירים ולהשמין ואז לסבול פי 2 בחיטוב?
הוכח כבר אין ספור פעמים שאפשר לבנות מסה בגירעון(עד גבול מסויים כמובן) נתקעתם ?תעברו לניטרלי
לא מספיק? תוסיפו 50-100 קלוריות לתפריט שלכם ולא 1000 תוכלו לייצר עליה במסה ולהשאר בשייפ במקום להראות כמו גוש חסר צורה חצי מהשנה.
נקודה למחשבה
ואם מישהו חושב שאני טועה אני אשמח שתראו לי תמונות שלכם אני אוכיח לכם שאתם הרבה יותר שמנים ממה שאתם חושבים.

קודם כל , מה אכפת לך מה אנשים עושים ?
יש כאלו שבוחרים לעלות באופן יותר מבוקר וכאלו שפחות , אני אישית חושב שהכי טוב זה להיות גג בפלוס של 500 ואני במסה שלי נע בין 300-500 מבחינת הפלוס . זה האמא של הבזבוזי זמן להיות בפלוס של 50-100 קלוריות , מעולם לא תוכל לדעת כמה אתה מוציא באמת ככה שגם אם תאכל כל דבר ותשקול כל גרגיר שאתה מכניס לפה לא תוכל לדעת בוודאות כמה פלוס אתה ושאתה על כזה פלוס מאוד קל לטעות וחוץ מזה נגיד ותהיה בפלוס של 100 קלוריות בדיוק עדיין הכמות זמן שיקח לך לראות שינוי רציני בגוף היא אדירה לעומת מה שתוכל להשיג אם תעשה מסה וחיטוב מסה וחיטוב . בגלל זה כדאי להיות בפלוס של 300 לפחות שלא יהיו טעיות ואם תעבוד מספיק קשה באימונים ותהיה בפלוס של 300-500 התוצאות יהיו בהתאם , מלא אני מכיר שעלו במסת שריר והם עדיין על אחוזי שומן נמוכים ועשו שינוי יפה מאוד בגוף שלהם וכן אכלו בפלוס מכובד , יש פה גם עניין של גנטיקה , עבודה קשה , תזונה ושינה הכל ביחד יוצר תוצאה , בקיצור מה שאני אומר פלוס של 100 קלוריות ? בהצלחה עם זה , לדעתי ממש ללכת במקום .

@Viking אני חושב להשאיר את התאוריה שכרגע יודעים עליה רק המפתחיי גוף עלית לעצמנו 😉 למה אתה מגלה להם ?
תן לכולם לעשות מסה וזה .. צחוקים 🤣
תשאיר את הסוד למקצוענים 🤫

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית