הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שרירי חזה...

• פותח/ת השרשור losers
  • פורסם בתאריך

losers

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אין לי מושג למה זה ככה....אבל אני לא מרגיש את החזה שלי באימון...
כאילו נגיד עשיתי לחיצת חזה עם מוט חופשי...אני קם ואין כלום אני מרגיש רק יד אחורית...
וגם בפרפר אני לא מרגיש אותו...יענו אין כאילו החזה לא עובד ביכלל,זה ניראה לי ממש מוזר
ובוא נגיד שהוא גם לא מיתפתח מי יודע מה ... שאר הגוף מיתפתח סבבה..אבל חזה..בעיה.

תודה לעוזרים.

תעבוד עצים,משום מה 3 סטים כבדים מפוצצים לי את החזה,אני מסתובב ומרגיש כמו אישה,אני לא מבין איך אפשר לדחוף עוד דברים אחרי זה

יש לי בעיה דומה

גם אני בקושי מרגיש שהפעלתי את החזה אחרי אני עושה בנצ', אני עובד ב SS, היום (אחרי שעליתי עוד 2.5), אני דוחק 70, ואת החזרה האחרונה בסט האחרון לא הצלחתי לסיים (הנחתי את המוט על המדרגה הנמוכה יותר, לא הגבוהה).

גם כן, החזה שלי גודל פחות ביחס פרופורציונלי לגוף, למרות שגם שהתחלתי הוא לא היה בפרופרוציה.

אולי אתה צריך לחזק את היד האחורית, כי זה יכול להיות הבעיה. כשיד אחורית חלשה וחזה יותר חזק היא מקבילה אותך במשקל

אין לך שום בעיה
אני לא מבין את הנסיונות לסייע לחזה שלו

פשוט תביא את הבנץ שלך ל 100-120 קילו והחזה יגדל

יש לי בעיה דומה תיכננתי לפתוח על זה אשכול אבל אם כבר פתחת אני מצטרף לשאלה 😛 יש לי משקל יחסית נמוך בבנץ' אבל אני מרכיב שאני עובד אם המשקל הכי כבד שלי אבל אני פשוט לא מרגיש את החזה... ממש פעם בכמה אימונים אני מרגיש את החזה וגם אז לא ממש 😲

יש לי בעיה דומה תיכננתי לפתוח על זה אשכול אבל אם כבר פתחת אני מצטרף לשאלה 😛 יש לי משקל יחסית נמוך בבנץ' אבל אני מרכיב שאני עובד אם המשקל הכי כבד שלי אבל אני פשוט לא מרגיש את החזה... ממש פעם בכמה אימונים אני מרגיש את החזה וגם אז לא ממש 😲
אני בבנץ מרגיש את היד האחורית. התרגיל שבו אני הכי מרגיש את החזה הוא : מתח. [מתבצע מיד לאחר הבנץ].😲

אין לי מושג למה זה ככה....אבל אני לא מרגיש את החזה שלי באימון...
כאילו נגיד עשיתי לחיצת חזה עם מוט חופשי...אני קם ואין כלום אני מרגיש רק יד אחורית...
וגם בפרפר אני לא מרגיש אותו...יענו אין כאילו החזה לא עובד ביכלל,זה ניראה לי ממש מוזר
ובוא נגיד שהוא גם לא מיתפתח מי יודע מה ... שאר הגוף מיתפתח סבבה..אבל חזה..בעיה.

תודה לעוזרים.

מה הגובה שלך?
יתכן שכדאי לך לשלב עבודה עם משקולות-יד. משהו ששיפר הפעלת שריר מסויים בתרגילים שהרגשתי שלא מפעילים אותו מספיק, זה להוריד משקל דרסטית (זמנית, כמובן), ולהרים אותו בכך שאני "עושה שריר" כנגד המשקולת. אחרי שהגוף לומד את התנועה, יכלתי לחזור למשקלים כבדים יותר והפעם השריר ה"נכון" עשה את העבודה. זה עזר לי מאד בתרגילי ידים וגם BENCH.
בפרפר, לדעתי, אתה מרים את המשקל עם הכתפיים. תוריד דרסטית משקל, ותתמקד בתחושה של השריר שאתה רוצה להפעיל. "תאלף" את הגוף שלך.

עוד דבר - תחפש ברשת מאמרים על activation. קראתי המלצה להקדים עבודת BENCH עם תרגיל one arm DB clean and press (לא משקל כבד, זה למטרת עירור המערכת בלבד). אבל זה לא יעזור אם אתה לא רגיל לשלב את שרירי החזה בתנועה שלך.

דווקא היום, הרגשתי את החזה, אחרי שעליתי ל75, עדיין לא מספיק, אבל שיפור, למרות שהיה לי כשל בחזרה האחרונה בסט האחרון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית