הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט בסמית 😃

maor5656

משתמש פעיל
380
1
נק' מוניטין:
348
380
1
אני יודע ששתי המילים האלה נפגשות תמיד הדיון חייב להסתיים עם 4 דפים מינימום אז תקשיבו.

מה כ"כ רע בסקוואט בסמית'?
אומרים שאי אפשר לעשות תנועה מלאה ושזה כמו לג פרס בעמידה וזה לא מערב שום שריר חוץ מה-4 ראשי.
אין לי כלוב בחדר כושר חפרתי על זה כבר והמכונה של הלג פרס אני שם את כול המשקל וקל.
תאמינו לי שבדקתי תאופציות להרים את המוט מהספה של החזה בשיפוע אי אפשר.והמקבילים הם ממש בפינה.
היום עשיתי בסמית וזה נראה אחלה אז מה כ"כ רע?זה יכול לגרום בעיות? אני יודע שסקוואט רגיל וסקוואט בסמית זה לא אותו תרגיל אבל זה עובד על השרירים שהסקוואט חופשי עובד ?
ה4 ראשי , ההמסטרינג , גב תחתון ובטן?

תנסו להיות רציניים רגע מספיק צחקו על זה.

חח לא אני לא מתאמן שם אבל הזוי 😃

וDMIFTAH
חיפשתי את הסטנדים האלה שמדובר בהם בסמיט' ולא מצאתי
נראה לי מכשיר ישן או משהו

ןCOLDMETAL
אם אני מתקדם קדימה
אני חוסם את הכניסה 😃

• פותח/ת השרשור
חחח פעם אחת עשיתי בנט אובר באתי להחזיר את המוט ואיזה אחד עשה חתירה במכונה לידי הכנסתי לו את המוט לצלעותתת הוא בכה שם חחחחחחח !!!

נו מה אתם מפגרים?? על מה עומד המוט בסמית'?? מין תופסנים כאלו,והוא מחובר עם חוט,אבל עזבו תחוט,הוא יושב של תופסנים,תעלו אותו לתופסן הכי גבוהה,ושים 2 מתחתיו מוט אולימפי

לא זה לא ככה
קשה להסביר

הנה מצאתי תמונה
F2.large.jpg

• פותח/ת השרשור
נו מה אתם מפגרים?? על מה עומד המוט בסמית'?? מין תופסנים כאלו,והוא מחובר עם חוט,אבל עזבו תחוט,הוא יושב של תופסנים,תעלו אותו לתופסן הכי גבוהה,ושים 2 מתחתיו מוט אולימפי

רואים שאתה לא יודע מזה סמית'. 🤡

חחח מאור תאכלס אפשר לעשות הכול

דדליפט אין בעיה.
בנט אובר רואו אין בעיה
סקוואט יש לי רעיון שמע אבל צריך להגיד לקלוד אבל הוא יגיד שאין הבדל ובטח הוא יגיד שסמית' יותר טוב חחחחחח קיצר שמע, אפשר לשים ת'מוט הכי למעלה איפה שהבנץ' ולעשות שמה, אפשר לעשות סקוואט רק צריך לישאול את קלוד על תתדאג ביום ראשון נשאל אותו שנינו בתקווה שהוא לא ייצרח עלינו

דדליפט אין בעיה.
בנט אובר רואו אין בעיה
סקוואט יש לי רעיון שמע אבל צריך להגיד לקלוד אבל הוא יגיד שאין הבדל ובטח הוא יגיד שסמית' יותר טוב חחחחחח קיצר שמע, אפשר לשים ת'מוט הכי למעלה איפה שהבנץ' ולעשות שמה, אפשר לעשות סקוואט רק צריך לישאול את קלוד על תתדאג ביום ראשון נשאל אותו שנינו בתקווה שהוא לא ייצרח עלינו

חח מאמן שקוראים לו קלוד לא נותן לכם לעשות סקוואט??

חח מאמן שקוראים לו קלוד לא נותן לכם לעשות סקוואט??
זה לא שהוא לא נותן. זה חדר כושר שהוא דיי שלו, זה חדר כושר קטן קיצר הוא אחראי עלינו והוא אחלה גבר והוא ענק והכול. מה גם יש לו ידע, אני לא יודע אם הוא לא מסכים לעשות סקוואט חופשי, כיאילו אם היה כלוב הוא כן היה מסכים אבל החדר כושר צפוף וזה מסוכן לעשות סקוואט שאין כלוב. הוא לא רוצה שנעשה דדליפט שלא נפגע בגב התחתון... הוא לא רוצה לקחת סיכון, הוא פוחד שאם נפגע בעצמנו (נגיד ו...) ההורים שלנו יעשו לו בלגן...

כמובן !
אם תהיה לך פציעה, ההורים יהרגו אותו..
ואני חושב שאין לו ביטוח לחדר כושר (קטן ופרטי) אז בכלל..
אחי, תאמין או לא, החדר כושר הוא 8 מטר מרובע. זה אומר שאם אתה שובר את הקירות בבית שלי (שמפרידות בין החדרים והמטבח) הדירה בגודל יותר גדולה מהחדר כושר XD רק תבין כמה הוא קטן, ויש ימים שיש שם 50 אנשים ולעשות שם סקוואט חופשי בלי מקום וכלוב זה אומר שמישו נהרג על בטוח חח

מכיר תקטע.. גם אצלי במכון הבעלים מפחד אחו****** שניפצע ואז נתבע אותו..

הוא סיפר לי איך לילד בן 15 נתפסה האצבע בין הפלטות והוא תבע אותו על זה..

אז הוא חופר שעדיף להחליף את הדד ליפט בכיסא רומי או משהו..

• פותח/ת השרשור

דדליפט אין בעיה.
בנט אובר רואו אין בעיה

אם אתה גברר בוא נשאל אותו על דדליפט וסקוואט חופשי במיטה של הבנץ או השיפוע !!
לא מעניין אותי מה הוא יעשה הוא מפחיד אבל בסדר אתה תחפה עליי 😉.
ומה אתה כוסית מה אתה עושה חיטובב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית