הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי שרירים

Androxon

משתמש מתחיל
132
0
נק' מוניטין:
-237
132
0
תמיד יום למחרת אחרי אימון יש לי כאבים בשרירים שעבדתי עליהם וכבר מאז שבועיים עברו ואני לא מרגיש כאבים כלל. כאב=גדילה. אז מה צריך לעבור תוכנית או מה לעשות ???

כאב ≠ גדילה.
כאב הוא לא מדד לכלום כשמדובר על התקדמות.
תעבוד עצים, ואם אתה ממשיך לעלות במשקלי עבודה ומשק'ל גוף, אז הכל בסדר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני כעיקרון עושה ABCXABCX מתאמן בערך חודשיים באותה תוכנית משקל 90 גובה 182 אחוז שומן 16~

חומרים יש?
אם אין זו תוכנית די רעה לעבוד שש פעמים בשבוע כול אימון איזה 20 סטים לשני שרירים זה יכולה להיות הסיבה תשנה לAB עם עבודה של 3-4 פעמים בשבוע.

בטח שזאת הבעייה
אתה לא יכול להתאמן 6 פעמים בשבוע ! פשוט לא !
אתה לא יכול להתאושש מאימון לאימון --> לעלות משקלי עבודה
צריך קצת הגיון
למכון הולכים 3 פעמים בשבוע
גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג 4 פעמים.

מהניסיון שלי, כשאני יושן פחות מ7 שעות אחרי יום של אימון השרירים שעבדתי עליהם תפוסים לכמה ימים הבאים ברמה שקשה לבצע פעולות בסיסיות (שלא נדבר על אימון).

• פותח/ת השרשור
מהניסיון שלי, כשאני יושן פחות מ7 שעות אחרי יום של אימון השרירים שעבדתי עליהם תפוסים לכמה ימים הבאים ברמה שקשה לבצע פעולות בסיסיות (שלא נדבר על אימון).
קודם כל אם אתה לא רגיל לאימונים או כרגע חזרתה מחופשה של אימונים וישר הלכתה לחדר כושר ועבדתהעצים לא משנה כמה זמן ישנתה גם אם ישנתה 10 שעות השרירים יכאבו לך ליומיים מינימום

בקשר לתוכנית AB, אני חושב זה לוקח הרבה זמן לאימון אם אני צריך לעבוד על 3 שרירים גדולים.
אני יכול לעבוד A-יד אחורית חזה וכתפיים
B-גב,יד קידמית,רגליים

חחחחחחחחחחחחחחח

לא צריך לכאוב כדי שיהיה אימון טוב
כאב זה או שאתה עובד כמו טמבל
או שיש לך דומס

לא נכון והנה העובדות : כאב שלאחר האימון זה דבר ידוע וכן יכול להוות מדד לאימון טוב, שגירה את השריר מספיק, כדי שהוא יגדל בהמשך. כאב זה יכול להיות תוצאה של הצתברות רבה של חומצת חלב בשריר שלא הספיקה להתפרק או תוצאה של קרעים מיקרוסקופיים בשריר שנוצרו באימון עם משקלים כבדים או זה יכול להיות גם וגם.

P.S. חברה, זה חבל שאתם מעירים הערות מבלי לעשות שיעורי בית קודם על הנושא. 😣

לא נכון והנה העובדות : כאב שלאחר האימון זה דבר ידוע וכן יכול להוות מדד לאימון טוב, שגירה את השריר מספיק, כדי שהוא יגדל בהמשך. כאב זה יכול להיות תוצאה של הצתברות רבה של חומצת חלב בשריר שלא הספיקה להתפרק או תוצאה של קרעים מיקרוסקופיים בשריר שנוצרו באימון עם משקלים כבדים או זה יכול להיות גם וגם.

P.S. חברה, זה חבל שאתם מעירים הערות מבלי לעשות שיעורי בית קודם על הנושא. 😣

מאיפה הבאת את זה יש לך סימוכין ?

כדי להוציא את הגוף משיווי משקל ולגרום לו להתחזק/לגדול צריך להגביר את העומס מאימון קודם, הדרך היעילה תהיה הוספת משקל למוט.

מתוך PPST של ריפ

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית