הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לביצים

מצב
השרשור נעול

amitiiiii13

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שמעו אני אוכל 3 ביצים ביום ואוכל גם עם הצהוב יעני עם הכול ביחד
עכשיו חברים שלי אמרו שזה לא בריא , זה נכון?
ואם כן תפרטו בבקשה

אתה שם גם גבינה צהובה ?
נראה לי זה יותר טעים עם.

צהוב, אומנם מכיל את הכולסטרול הרע, אבל שני סיבות למה אתה יכול להרשות לך כמה שאתה רוצה:
1)יש בו מספיק ויטמינים ומינרלים בשביל לא לוותר עליו
2)אתה צעיר, וכמות גדולה מאוד של כולסטרול(במינון...) לא תזיק לך (הכולסטרול בכלל מיוצר בגוף ע"י הכבד)
אז זה בסדר...

צהוב, אומנם מכיל את הכולסטרול הרע, אבל שני סיבות למה אתה יכול להרשות לך כמה שאתה רוצה:
1)יש בו מספיק ויטמינים ומינרלים בשביל לא לוותר עליו
2)אתה צעיר, וכמות גדולה מאוד של כולסטרול(במינון...) לא תזיק לך (הכולסטרול בכלל מיוצר בגוף ע"י הכבד)
אז זה בסדר...

אין לך מושג על מה אתה מדבר, הא? מה זה הכולסטרול הרע? יש כולסטרול אחד ויחיד.

שמעו אני אוכל 3 ביצים ביום ואוכל גם עם הצהוב יעני עם הכול ביחד
עכשיו חברים שלי אמרו שזה לא בריא , זה נכון?
ואם כן תפרטו בבקשה

זה באמת לא בריא שאתה אוכל רק 3
אתה עלול להשאר רעב

אין לך מושג על מה אתה מדבר, הא? מה זה הכולסטרול הרע? יש כולסטרול אחד ויחיד.
אולי תנסה לעזור לאנשים במקום במקום להיות ציני 24/7...תקרא שוב על כולסטרול, אני לא ממש הולך להציב לא מונחים מסובכים רק בשביל להתגאות ב"ידע" שלי

יכול להיות שאתם לא יודעים מה ההבדל בין כולסטרול ל LDL ועדיין מזיינים בשכל עם ה"עזרה" שלכם.

יכול להיות שאתם לא יודעים מה ההבדל בין כולסטרול ל LDL ועדיין מזיינים בשכל עם ה"עזרה" שלכם.
את האמת שכן אני יודע, אבל אני לא בדיוק הולך לחפור למשתמש ממוצע על כל צורת התירכובת של הכולסטרול, נכון? אז משתמשים במונחים פשוטים שיבלע ויבין וזהו

אתה מזיין את השכל, ואתה לא יודע כלום. אם היית יודע לא היית אומר שבביצה יש "כולסטרול רע". יש בביצה כולסטרול. נקודה. אין סוגים.

איך כל פעם הדיון המטומטם הזה צץ. למה אין איזה נעוץ בפורום שאפשר להפנות אליו וזהו?

אתה מקרה אבוד

Stupidity.png

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית