הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לביצים

מצב
השרשור נעול

amitiiiii13

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שמעו אני אוכל 3 ביצים ביום ואוכל גם עם הצהוב יעני עם הכול ביחד
עכשיו חברים שלי אמרו שזה לא בריא , זה נכון?
ואם כן תפרטו בבקשה

אני אוכל 8 ביצים כל יום. מיום ליום אני אכן גוסס ומרגיש את זה, אבל בשביל להתקדם אני מקריב אחיי!!!!

נערך לאחרונה:
הוא השתמש וקרא בYNET. אל תזלזל

בביצה יש כולסטרול שמכיל חלבונים מסוג LDL
messiahcat.gif

לא נמאס לך פשוט להיות נחמד לאנשים לשם שינוי? מזכיר לי מתבגרות שמזיינות את השכל כי הן לא יכולות להזדיין עדיין

בביצה יש כולסטרול שמכיל חלבונים מסוג LDL?
החתול הזה מופתע מהטיפשות שלך במקרה?

לא בקטע של להתערב או משהו, אבל למה להרוג בן אדם על שאלה דפוקה\טעות ? ואל תגידו.. "רשום קודם לקרוא" בסדר,קורה, בן אדם לא ידע, שאל, תענו לו ברצינות.
לנושא - אחי תאכל כמה ביצים שאתה רוצה גם אם 20.

טוב בוא נסגור את הלייצנייה ונגיד שבביצה יש כולסטרול וזהו.
LDL ו HDL הם ערכים בגוף ואינם נמצאים במזון.

LDL = סוג של ליפופרוטאין(סוג של חלבון) שמוביל כולסטרול וטרגליצרידים מהכבד לרקמות הגוף.
HDL = עושה בדיוק ההפך
יש גם ערכי VLDL ו IDL

לא בקטע של להתערב או משהו, אבל למה להרוג בן אדם על שאלה דפוקה\טעות ? ואל תגידו.. "רשום קודם לקרוא" בסדר,קורה, בן אדם לא ידע, שאל, תענו לו ברצינות.
לנושא - אחי תאכל כמה ביצים שאתה רוצה גם אם 20.

זה לא כיף ככה.

PALA אתה ממש מפגר אני זוכר ראיתי תגובה שלך או בפורום הזה או בפורום אחר שדיאטת עשירה בשומן מורידה את רמת ההורמונים בגוף את פרס המדע צריך לתת לך

אתה מוכן להסביר את הנושא ברצינות?!
אני גם רוצה להבין למה לאכילת הרבה ביצים יצא שם כל כך רע, ותתמודד עם העבודה שבכל מקום שאני הולך ומגיע לנושא של אכילת ביצים כולם קופצים ואומרים שזה לא בריא.

תסביר את הנושא אחת ולתמיד, שגם אני אדע מה לאמר לאנשים כאלו,
שאני אוכל כמה ביצים בלי חשש מכלום.

תסביר במקום לעשות צחוק מכולם ומעצמך.

אני גם רוצה להבין למה לאכילת הרבה ביצים יצא שם כל כך רע, ותתמודד עם העבודה שבכל מקום שאני הולך ומגיע לנושא של אכילת ביצים כולם קופצים ואומרים שזה לא בריא.

אתה רוצה שאני אסביר למה זה בסדר לאכול ביצים? 😳

יצא שם רע כי יש יחסית הרבה כולסטרול בביצים,אז אנשים חשבו ווואוו הרבה כולסטרול אחנו נמות מהתקף לב.מה שהם לא ידעו שכ 90 אחוז מהכולסטרול נוצר בגוף האדם ורק סביב 10 אחוז מגיע מהתזונה.וגם אם אתה אוכל כולסטרול בכמויות אסטרונומיות הגוף פשוט ייצר פחות כולסטרול.
וגם מה שקריטי זה לא כמה כולוסטרול כללי יש לך או כמה HDL LDL מה שחשוב זה מה היחס ביניהם.

קליטה קצת איטית אבל לאט לאט זה מגיע.
כן, אם לא הבנת עד עכשיו.

לא הבנת, אתה צריך להסביר מה הבעיה הקיימת לדעתך.
הוא לא יכול לנחש למה אתה מפחד מביצים.

לא הבנת, אתה צריך להסביר מה הבעיה הקיימת לדעתך.
הוא לא יכול לנחש למה אתה מפחד מביצים.
תגידו, אתם צוחקים?
אני באמת לא מבין מה עובר עליכם.

מה הבעיה הקיימת? תעביר עמוד אחורה תראה כמה פעמים אנשים כותבים "כולסטרול", אז מה אתה חושב שלפי דעתי הבעיה, החלבון?! 😵

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית