הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בנוגע לביצים

מצב
השרשור נעול

amitiiiii13

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שמעו אני אוכל 3 ביצים ביום ואוכל גם עם הצהוב יעני עם הכול ביחד
עכשיו חברים שלי אמרו שזה לא בריא , זה נכון?
ואם כן תפרטו בבקשה

תגידו, אתם צוחקים?
אני באמת לא מבין מה עובר עליכם.

מה הבעיה הקיימת? תעביר עמוד אחורה תראה כמה פעמים אנשים כותבים "כולסטרול", אז מה אתה חושב שלפי דעתי הבעיה, החלבון?! 😵

מה הבעיה בצריכת כולסטרול?

תגידו, אתם צוחקים?
אני באמת לא מבין מה עובר עליכם.

מה הבעיה הקיימת? תעביר עמוד אחורה תראה כמה פעמים אנשים כותבים "כולסטרול", אז מה אתה חושב שלפי דעתי הבעיה, החלבון?! 😵

כולסטרול זו בעיה? של מי?

הכולסטרול "הרע" LDL, הוא זה ששוקע בדפנות העורק ויוצר את הפלק האטרומטוי (או איך שלא כותבים את זה), איך אני מבחין ביניהם? :|

הכולסטרול "הרע" LDL, הוא זה ששוקע בדפנות העורק ויוצר את הפלק האטרומטוי (או איך שלא כותבים את זה), איך אני מבחין ביניהם? :|

אההה! ככה זה עובד? כדאי לך לכתוב על זה כתבה.

אתה יכול לפתוח את הביצה, ויש שם על כל מולקולה של כולסטרול תווית קטנה. כתוב אם הוא רע או טוב.

אל תיהיה מצחיק, נורא קל לזהות את הכולסטרול הרע.
הוא תמיד נראה משהוא בסגנון הזה:
whiplash.jpg

אתה צודק
כדי להוציא את הכולסטרול הרע מהביצה אני עושה חביתה עם 5 ביצים מטוגנות בחמאה

לחמאה יש סגולות להוציא את הכולסטרול הרע מהביצה כתוצאה מראקציה כימית של חימום שלה עם חמאה

אחי הם סתם אוכלים כולסטרול רע אחר כך יהיה להם בעיות בעורקים
אתה צודק אחי

אתה צודק

לחמאה יש סגולות להוציא את הכולסטרול הרע מהביצה כתוצאה מראקציה כימית של חימום שלה עם חמאה

אתה צודק אחי
תאכלס היה אחד ב BB.COM שאכל פעם 21 ביצים בארוחה,זה באמת מוגזם, לא שזה מזיק איכשהו אם נכנס בערכים אבל זה נראה לי מחניק :nono:
איך היה ההעמסה? נהנת בשירותים? :D

אתה צודק

אתה צודק אחי

אבל אחי, מתזונה כזו אתה תקבל התקף לב; הרי ידוע שחמש ביצים זה לא מספיק, צריך לפחות שש ולידן כדאי שיהיה בייקון מטוגן.

לכל מי ששומר על כשרות, אין בעיה עם בייקון בחמאה ואני אוכיח:
1. לאכול בשר וחלב זה לא כשר.
2. לאכול בייקון זה לא כשר.
3. אם משלבים את שני האיסורים האלה, מקבלים היתר, כמו שבמתימטיקה כפל של שלילי בשלילי נותן חיובי.
מ.ש.ל/ Q.E.D

לכל מי ששומר על כשרות, אין בעיה עם בייקון בחמאה ואני אוכיח:
1. לאכול בשר וחלב זה לא כשר.
2. לאכול בייקון זה לא כשר.
3. אם משלבים את שני האיסורים האלה, מקבלים היתר, כמו שבמתימטיקה כפל של שלילי בשלילי נותן חיובי.
מ.ש.ל/ Q.E.D
אהבתי חח

מה הבעיה שהוא יראה ככה וגם שתהייה עליו תווית? אתה תזהה אותו ביתר קלות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית