הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ|בקשר לתוכנית שבניתי

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
אני קראתי עכשיו 5X5 גרסא ליניארית כי ראיתי שהרבה כאן עושים אותה בחיטוב, אבל בתאכלס זאת תוכנית מורכבת מידי בישבילי אני רוצה ללכת על משו פשוט... אוליי על AB ולעשות אותה 3 פעמים בשבוע עם כל התרגילים אבל זאת פעם ראשונה שתיהיה שאני יעשה מילטרי פרס, דד וסקוואט אז אני יעבוד על טכניקה ואני אפרסם סירטונים לשיפור

קיצר מה אתם אומרים על תוכנית כזאת לחיטוב?

A

סקוואט 3X6
מכרעיים 3X8-12

חזה:
בנץ' פרס 3X5-6
פרפר 3X8-12

יד קדמית:
כפיפת מרפקים מוט W עמידה 3X8-12

B

גב:
מתח 3XMAX
מסור 2X10
דדליפט (סוף אימון) 1X5

כתפיים:
פרס 3X6

יד אחורית:
מקבילים 3XMAX

ד''א, תגידו אם אני עושה תרגיל לגב במתח הצר (יש מתח רחב ויש מתח שהוא צר) זה עדיין טוב לגב נכון? כי עדיין קשה לי ברחב אני כבד מידי בשביל הידיים שלי

---------- התגובה התווספה 02-05-2010 ב 13:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה 01-05-2010 ב 22:49 ----------

מצטער על הדאבל אבל אני חייב תשובה כי עוד כמה דקות אני הולך להתאמן ואני רוצה לדעת אם אפשר להתאמן עם תוכנית כזאת בחיטוב

אפשר הכל השאלה מה הכי יעיל
היו על זה שאלות, אתה גם יכול לראות לוגים של אנשים בחיטוב

באופן כללי אימון טוב יהיה
סקוואט+לחיצה+משיכה +(תרגילי עזר, לא חייב)

• פותח/ת השרשור
אפשר הכל השאלה מה הכי יעיל
היו על זה שאלות, אתה גם יכול לראות לוגים של אנשים בחיטוב

באופן כללי אימון טוב יהיה
סקוואט+לחיצה+משיכה +(תרגילי עזר, לא חייב)
באותו אימון או שאשפר לחלק?

ד''א, עשיתי היום סקוואט לא עשיתי הכי נכון שבעולם ועשיתי סקוואט חופשי. כמו שאתם כבר יודעים חפרתי הרבה שאי אפשר לעשות בגלל שצפוף ואין כלום ובאמת כמעט בלתי אפשר היה לעשות.. אבל בספה של הבנץ' אפשר לעשות למרות שזה לא הכי נוח, המדריך שהוא גם בעל החדר כושר הסתכל עליי ואמר שלא עשיתי נכון קיצר דיברנו קצת וזה, הוא אמר שאימון הבא הוא יילמד אותי איך לעשות סקוואט, ראיתי אותו עושה סקוואט והוא עשה מושלם ממש כמו שראיתי בסירטון הזה שניסיתי לילמוד... מקווה שהוא ייתן לעשות אימון הבא לחיצה ומשיכה...

באותו אימון או שאשפר לחלק?

ד''א, עשיתי היום סקוואט לא עשיתי הכי נכון שבעולם ועשיתי סקוואט חופשי. כמו שאתם כבר יודעים חפרתי הרבה שאי אפשר לעשות בגלל שצפוף ואין כלום ובאמת כמעט בלתי אפשר היה לעשות.. אבל בספה של הבנץ' אפשר לעשות למרות שזה לא הכי נוח, המדריך שהוא גם בעל החדר כושר הסתכל עליי ואמר שלא עשיתי נכון קיצר דיברנו קצת וזה, הוא אמר שאימון הבא הוא יילמד אותי איך לעשות סקוואט, ראיתי אותו עושה סקוואט והוא עשה מושלם ממש כמו שראיתי בסירטון הזה שניסיתי לילמוד... מקווה שהוא ייתן לעשות אימון הבא לחיצה ומשיכה...

קלוד נתן לך לעשות בסוף?
איזה נדיר זה אני ישאל אותו היום גם.
עכשיו קמתי רק חחח.

• פותח/ת השרשור
קלוד נתן לך לעשות בסוף?
איזה נדיר זה אני ישאל אותו היום גם.
עכשיו קמתי רק חחח.
אני כזה באתי התחלתי לעשות לבד בלי לישאול, אחרי זה הוא קרה לי ושאל מאיפה ראיתי ת'תרגיל הזה וכו', הקיצר הוא מסכים...

• פותח/ת השרשור
לההההההה...
אבל הוא לא אמר ששזה מסוכן?
והביא לך את כול החארטות בעולם לא לעשות את זה וכו'?
לא... הוא קרה לי אמר מאיפה לקחת ת'תרגיל אמרתי מהאינטרנט וזה והוא אמר פעם הבאה שאני אשאל אותו כי אני מספיק גדול והוא יכול להסביר לי והוא אמר שלא עשיתי נכון (באמת לא עשיתי נכון זה פעם ראשונה, אבל היה דיי טוב הרגליים שלי מתות) אז הוא הראה לי איך עושים אחרי זה אבל ביום חמישי שאני שוב יעשה אני אשאל אותו ויגיד לי אם אני עושה נכון

• פותח/ת השרשור
אהה חחח בוא נתאמן שתינו אתה בFBW נכון?
אז אני יעשה גם אותה.
ודדליפט שאלתה אותו ?
לא שיניתי תוכנית תסכל למעלה.

לא, אני רוצה לעשות דדליפט מתי שהוא לא ייראה חחח כי גם ככה זה סט 1 מי ישים לב חח

הוא יגיד שלא צריך לעבוד על זוקפי גב וכאלה חח 200 אחוז... אני אשאל אותו נקווה שהוא ייתן אין מה לעשות זה החדר כושר שלו והוא פוחד עלינו, בתאכלס עכשיו תיהיה בעל מקום ותשמע ילד עושה דדליפט זה קצת מבהיל חח... נקווה שהוא יסכים יום שלישי אני עושה גם מילטרי וגם דדליפט

הוא נתן לך סקוואט חופשי בלי כלוב ובלי כלום זה כמו קפיצה חופשית בלי מצנח.
והוא אמר שאתה מספיק גדול לא ?
אז תשאל אותו וגם זה לא רק זוקפי גב זה רגליים ובטן גם ועוד אני חושב , וגם תגיד לו רק 2 סטים בשבוע לא ממש מזיק.
חחח והוא אמר שאני יכול לעשות ססקוואט אבל אי אפשר נסייתי הרמתי את המוט אני בא לרדת כול שניה מישו בא ממולי והיה מפוצץץ באנשים , אם הייתי עושה באמצע החדר כושר הייתי הורג מישו על בטוח !

• פותח/ת השרשור
הוא נתן לך סקוואט חופשי בלי כלוב ובלי כלום זה כמו קפיצה חופשית בלי מצנח.
והוא אמר שאתה מספיק גדול לא ?
אז תשאל אותו וגם זה לא רק זוקפי גב זה רגליים ובטן גם ועוד אני חושב , וגם תגיד לו רק 2 סטים בשבוע לא ממש מזיק.
חחח והוא אמר שאני יכול לעשות ססקוואט אבל אי אפשר נסייתי הרמתי את המוט אני בא לרדת כול שניה מישו בא ממולי והיה מפוצץץ באנשים , אם הייתי עושה באמצע החדר כושר הייתי הורג מישו על בטוח !
חח הוא שאל בן כמה אני, אמרתי בן 17 אז הוא אמר שאני מספיק גדול בשביל לישאול משו כזה.. אמרתי לך הוא ייתן הוא פשוט מפחד, נראלי לך הוא לא ייתן כי אתה נראה לו קטן חח... הוא גם אמר לי שהרגליים שלי מספיק מפותחות אמרתי לא איזה אני רוצה לעלות על הבא אז אמר אה הבנתי חח ובאמת אני רוצה לעלות אוליי עוד שנה וחצי ואמרתי לו שרגליים זה חשוב בשבילי... הקיצר יהיה טוב.

חחח הוא מסכים לי פשוט הוא אמר שאני נראה לו נמוך ואני לא יצליח להרים את המוט מהסטנד.
יהיה טוב באמת בינתיים מתקדמים איתו בשיחות חחח.

יפה
תעשו SS ביחד
ותעלו לפה סרטונים

כל הכבוד על העקשנות
בסוף זה משתלם

בקשר לSS אני רוצה להתחיל כבר ביום ראשון אני ידבר איתו קודם על הדדליפט אבל זה כולה סט אחד בשבוע אז הוא יסכים כנראה, ואני יבקש שילמד אותי טכניקה הוא יודע הכול ולא מדבר ה***** הזה 40 שנה מאמן.
וכן הוא היה ממש קשה בהתחלה ולא הסכים בכלל עכשיו עוד אפשר להביא תדדליפט ואת המילטרי 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית