הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחנן לעזרה

אלון1233445

משתמש מתחיל
37
3
נק' מוניטין:
6
37
3
קצת רקע: הייתי במתחם נינגה עם חברים יום אחרי קמתי עם כאבים יום אחכ השתפר. התחלתי להתאמן במכון אחרי שהייתי בסטריט קיצור אחרי חודש וחצי הבנתי שעדיין כואב לי ועדיף לי לטפל בזה. הפסקתי עם האימונים, הלכתי לאורטופד הביא לי כדורים לדלקת שלא עזרו.

קיצור היום אני כבר 10 ימים עובד על הrotator cuff וscapula push ups גם ליציבות של הכתף. הייתה לי תחושה של צביטה שהשתפרה ועכשיו שוב קצת כואב לי. חוץ מזה, קליקים הזויים בכתפיים שמכאיבים.
חוץ מזה, כאבים במרפק בחיבור עם היד האחורית ששכחתי לציין שגררתי אותם 2 אימונים השתפר עדיין אבל כואב ביישור מלא של המרפק

אציין: לא עשיתי אימון כוח כבר חודש, אלא בשבועיים האחרונים עבודה על הrotator cuff שלא כזה עזרה

מאוד קשה לנחש מה מקור הכאב על פי התיאור שלך, לכן אני מציע להמשיך לאמן את הזרועות והכתפיים בעומס נמוך ויומיומי, לצמצם תנועות או טווחי תנועה שכואבים ולהתמקד במה שמרגיש בסדר.

• פותח/ת השרשור
מאוד קשה לנחש מה מקור הכאב על פי התיאור שלך, לכן אני מציע להמשיך לאמן את הזרועות והכתפיים בעומס נמוך ויומיומי, לצמצם תנועות או טווחי תנועה שכואבים ולהתמקד במה שמרגיש בסדר.

שמע עד עכשיו עם הגומייה עשיתי גם תנועות שכואבות לי כדי להזרים דם כי נגיד בחזרות הראשונות זה כואב אבל בחזרה ה20 בערך כבר מרגיש יותר תשישות בשריר ופחות צביטה.. אחכ הצביטה חוזרת

אל תבצע פעולות שכואבות לך, כאב אומר "אל תעשה את זה" (אלא אם מדובר על כאב קל מאוד, עד 3/10)

• פותח/ת השרשור
אז אל תבצע מה שגורם לך כל כך כאב ולך על אלטרנטיבות

זה השתפר עוד או לא?

באמת כבר אני לא יודע מה יש לי. הכתף אותו חרא הפסקתי בינתיים עם הגומייה מנסה לטפל במרפק שאין לי מושג מה יש לי בכלל.. זה כאבים במרפק עם החיבור של היד אחורית באזור שם בעיקר כשמיישר את היד לגמרי.. לא יודע מה לעשות כבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית