עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרופורציה זה מאוד אינדיבידואלי.
אותו שריר שלא תעבוד עליו כן יגדל פחות (כנראה כן תהיה עבודה קלה מאוד מסויימת כשריר תומך), אבל לומר שלחלוטין יצא מפרופורציה, לא סביר
חודשיים שלושה הם כנראה יהיו בפיגור מסויים, אבל זה לא שהכל יעלםנקח דוגמא
אם עכשיו אני מפסיק להתאמן רגליים ומרים ברגליים 130 קילו סקוואט 8 חזרות והם בגודל מסויים
ולחיצת חזה 110 על 8 חזרות
ופולי עליון משיכה לחזה בשביל הגב 110 על 8 חזרות
ואני על המשקלים האלה כבר שנה ואין לי מטרה לעלות.
אם נגיד מזניח את הסקוואט לחודשיים שלוש נניח הוא יורד מ 130 ל 100 ועובד על חזה וגב נשמרים. אחרי זה מתאמן חודשיים שלוש על הכל חוזר לאותו מקום ?
או נשאר בפיגור? הרגליים
שלושה
תחשוב קצת בהגיון..ולאחר התקופה שזה יהיה בפיגור מסויים
עם הזמן זה יתאזן שוב ?
תחשוב קצת בהגיון..
מה נראה לך שאם לא התאמנת חודשיים אז גורלך נחרץ לנצח?
מה הבעיה להתאמן מאוזן בפלג הגוף העליון גם בלי ציוד? יש מלא תרגילים שאתה יכול לבצע עם קצת חשיבה מחוץ לקופסה.
אם יש מוט מתח ניתן להתקדם עד ביצוע פרונט לבר או לבצע חתירה במצב פרונט לבר (עם ברכיים כפופות). כמובן שהמטרה בסופו של דבר היא לבצע חתירה במצב פרונט לבר מלא אבל לא ריאלי לחודשים הקרובים אם אתה מתאמן מתחיל.
אם יש שולחן או כיסאות ומוט מטאטא ניתן לבצע חתירה רגילה כשאתה מושך את גופך מעלה (התקדמות בעצימות: חתירה עם רגליים כפופת על הרצפה -> חתירה עם רגליים ישרות על הרצפה -> חתירה ביד אחת עם רגליים כפופות על הרצפה -> מכאן מתחילים לקחת את הרגליים יותר ויותר קדימה בכל אימון עד לביצוע חתירה ביד אחת עם רגליים ישרות.
אם אין שום דבר והאמצעי היחיד לרשותך זה דלת אתה יכול לבצע תרגילי גב (כן, גם חתירה) באמצעות מפתן הדלת.
מה הבעיה להתאמן מאוזן בפלג הגוף העליון גם בלי ציוד? יש מלא תרגילים שאתה יכול לבצע עם קצת חשיבה מחוץ לקופסה.
מה הכוונה בחוזר לאותה נקודה?אין בעיה
אבל אם זה חוזר לאותה נקודה אז מה זה משנה ?
מה הכוונה בחוזר לאותה נקודה?
לא הבנתי את השאלה אבל להיפרטרופיה מומלץ לעבוד על כל שריר לפחות פעמיים בשבוע.נגיד אני מתאמן מספר שנים 4 פעמים בשבוע תוכנית ab
מרים לחיצת חזה 110 קילו ופולי עליון רחב 110 קילו לגב
עכשיו נניח תקופה של כמה חודשים בא למשל פעם בשבוע רק פעם 1
יוצא שאני יורד בכל הגוף אבל משמר את השריר שעושה נניח עושה רק לחיצת חזה היא יורדת פחות.
נגיד אחרי 3 חודשים יוצא ש הלחיצת חזה ב 90 והפולי עליון משיכה ב 80
אחרי זה שחוזר לשגרת אימון פעם a פעם b שניהם יחזרו אחרי חודשיים שלוש ל 110
אז מה זה משנה אם בתקופה שאני בא קצת עושה גב או רק a כלומר חזה?
לא הבנתי את השאלה אבל להיפרטרופיה מומלץ לעבוד על כל שריר לפחות פעמיים בשבוע.
אם אתה שומר על הנפח הכללי אתה תשמור על מסת השריר.