הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית אחרי SS

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
היי,
אחרי המון זמן שלא הרמתי בגלל צבא וכו' חזרתי להרים כרגיל.
עכשיו אני בSS והתחלתי כבר להתקע בבנץ' ופרס אבל בדדליפט+סקוואט אני עדיין מתקדם מאימון לאימון.
אני צריך להתחיל לחשוב לאיזה אימון אני אעבור אחרי שאתקע בסקוואט ודדליפט, אני מתלבט בין 5/3/1 או טקסס (ממה שאני זוכר שעשיתי פעם אבל אם עדיף משהו אחר, אשמח להצעה 😁)
המשקלים למקרה שמישהו ישאל - 77.5 בנץ' שהצלחתי אחרי כשל וריסט, 60 פרס אבל לא ל3X5 אז עשיתי ריסט, סקוואט 117.5(ממשיך לעלות) ודדליפט 145(ממשיך לעלות)
איך לעזאזל יש לי משקלים נמוכים בבנץ' ופרס ? שאלה טובה:)

המשקלים שלך לא נמוכים כל כך בלחיצות. הפרס אפילו דיי חזק. הבנץ' טיפה חלש ביחס אליו אבל סה"כ דיי סביר ביחד ל117.5 סקוואט ו145 בנץ'. בתחרויות הראשונות שלי הבנץ' היה חצי מהדדליפט שלי. (100,200 בתחרות הראשונה ו110,220 בתחרות השניה).

לנושא טקסס זה המעבר הקלאסי אחרי SS.

לדעתי 1/3/5 זו אופציה פחות טובה להתקדמות מיד לאחר SS משום שמתקדמים בה פעם בחודש וההתקדמות היא לא ישירה (השפעה על ה-RM5 באמצעות העלאת מס' חזרות, לא משקל), כך שההתקדמות שלך יכולה להיות יותר מהירה מזה (לפחות בסקוואט ובדדליפט).
כל תכנית שמתקדמים בה בצורה שבועית תהיה טובה לשלב הזה, תנסה למצות אותו עד תום.

• פותח/ת השרשור
המשקלים שלך לא נמוכים כל כך בלחיצות. הפרס אפילו דיי חזק. הבנץ' טיפה חלש ביחס אליו אבל סה"כ דיי סביר ביחד ל117.5 סקוואט ו145 בנץ'. בתחרויות הראשונות שלי הבנץ' היה חצי מהדדליפט שלי. (100,200 בתחרות הראשונה ו110,220 בתחרות השניה).

לנושא טקסס זה המעבר הקלאסי אחרי SS.
כרגע כן..לפני הצבא הבנץ' שלי בכלל היה על הפנים ביחס לשאר התרגילים(210 דדליפט, 170-160 סקוואט לא זוכר פשוט ו100 או 105 בנץ' גם לא זוכר, פרס בכלל לא זוכר). נקווה שיהיה בסדר בהמשך עם הבנץ' 😁
ותודה רבה על התשובה!
לדעתי 1/3/5 זו אופציה פחות טובה להתקדמות מיד לאחר SS משום שמתקדמים בה פעם בחודש וההתקדמות היא לא ישירה (השפעה על ה-RM5 באמצעות העלאת מס' חזרות, לא משקל), כך שההתקדמות שלך יכולה להיות יותר מהירה מזה (לפחות בסקוואט ובדדליפט).
כל תכנית שמתקדמים בה בצורה שבועית תהיה טובה לשלב הזה, תנסה למצות אותו עד תום.
תודה רבה לשניכם !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית