עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכננתי שפה ישלחו לי ויתנו לי סוג טוב אני לא מבין בזה כלוםשלח את הסוג. יש טובים יותר טובים פחות
יכול לפרט קצת? זה נכון לכל דברבשימוש נכון הוא בטוח מאוד, בשימוש לא נכון הוא לא
הבעיה עם מתברגות, שהם תמיד היו נופלים.מוט מתח פשוט ב-100 שקל יכול להחזיק מעמד די טוב. אתה מחזק אותו בברגים (יש לו חורים בשביל זה) והוא יכול להחזיק הרבה זמן:
מוט מתח למשקוף HI-TEC
שלי כבר המון זמן מחזיק ואני עם משקל עליי עובר את ה100 קילו. ולא, לא השתמשתי בברגים, ואקום בלבד.מוט מתח פשוט ב-100 שקל יכול להחזיק מעמד די טוב. אתה מחזק אותו בברגים (יש לו חורים בשביל זה) והוא יכול להחזיק הרבה זמן:
מוט מתח למשקוף HI-TEC
דווקא עם וואקום היו לי נפילות די כואבות.שלי כבר המון זמן מחזיק ואני עם משקל עליי עובר את ה100 קילו. ולא, לא השתמשתי בברגים, ואקום בלבד.
אחד פשוט ממגה ספורט ב100 שקל.(נראה לי יש אפשרות גם להבריג)
זה תלוי מאוד מסוג המתח.יכול לפרט קצת? זה נכון לכל דבר
זה תלוי מאוד מסוג המתח.
זה שקודחים בקיר נדיר שייצור בעיות אלא אם קדחת בקיר חלש או שאת לא יודעת לקדוח ועשית חורים גדולים מדי שמהם המתח החליק החוצה.
מתח שפשוט מניחים על המשקוף הוא גם בטוח מאוד, אבל דבר ראשון צריך משקוף עמיד יחסית ולא אחד מתפרק, ודבר שני המתח הזה מתבסס מאוד על המתח שנוצר בין המתח למשקוף בעזרת המשקל, אז תנועות מתפרצות מאוד יכולות לשחרר את המתח הזה ואת נופלת ביחד עם המתח.
כאלה שמניחים בתוך המשקוף בוואקום יכולים להשתחרר עם הזמן, זה למה כדאי לוודא לפני כל שימוש שהמתח מחזיק טוב ושהוא לא יושב בצורה רופפת