הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד כמה זה בטיחותי מתח לבית?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני רוצה להזמין מתח לבית אבל שמעתי שזה מסוכן ומלא נפצעו מזה.
איזה מתח אתם ממליצים? ואיך אני מתקין אותו ואיפה?

מוט מתח פשוט ב-100 שקל יכול להחזיק מעמד די טוב. אתה מחזק אותו בברגים (יש לו חורים בשביל זה) והוא יכול להחזיק הרבה זמן:
מוט מתח למשקוף HI-TEC
הבעיה עם מתברגות, שהם תמיד היו נופלים.
והם גם צרים מידי כך שהמפקים שלי תמיד פוגעים במשקופים.

לדעתי כדאי משהו יותר קבוע, הייתי ממליץ לחבר מוט ברזל מוצק לפרגולה או משהו כזה.

אני לעולם לא הייתי סומך על מתח מתברג.

מוט מתח פשוט ב-100 שקל יכול להחזיק מעמד די טוב. אתה מחזק אותו בברגים (יש לו חורים בשביל זה) והוא יכול להחזיק הרבה זמן:
מוט מתח למשקוף HI-TEC
שלי כבר המון זמן מחזיק ואני עם משקל עליי עובר את ה100 קילו. ולא, לא השתמשתי בברגים, ואקום בלבד.

אחד פשוט ממגה ספורט ב100 שקל.(נראה לי יש אפשרות גם להבריג)

שלי כבר המון זמן מחזיק ואני עם משקל עליי עובר את ה100 קילו. ולא, לא השתמשתי בברגים, ואקום בלבד.

אחד פשוט ממגה ספורט ב100 שקל.(נראה לי יש אפשרות גם להבריג)
דווקא עם וואקום היו לי נפילות די כואבות.
מעניין מה שאתה אומר, ואני אישית די זהיר עם מוטות מתח (את הסטים הכי כבדים הייתי עושה במכון, ובבית אני עובד עם משקל גוף או העמסה קלה של פלטות).

אישית אני אוחז די צר ובסופינציה, כך שאין לי בעיה עם הרוחב של הדלת.

יכול לפרט קצת? זה נכון לכל דבר
זה תלוי מאוד מסוג המתח.
זה שקודחים בקיר נדיר שייצור בעיות אלא אם קדחת בקיר חלש או שאת לא יודעת לקדוח ועשית חורים גדולים מדי שמהם המתח החליק החוצה.
מתח שפשוט מניחים על המשקוף הוא גם בטוח מאוד, אבל דבר ראשון צריך משקוף עמיד יחסית ולא אחד מתפרק, ודבר שני המתח הזה מתבסס מאוד על המתח שנוצר בין המתח למשקוף בעזרת המשקל, אז תנועות מתפרצות מאוד יכולות לשחרר את המתח הזה ואת נופלת ביחד עם המתח.
כאלה שמניחים בתוך המשקוף בוואקום יכולים להשתחרר עם הזמן, זה למה כדאי לוודא לפני כל שימוש שהמתח מחזיק טוב ושהוא לא יושב בצורה רופפת

זה תלוי מאוד מסוג המתח.
זה שקודחים בקיר נדיר שייצור בעיות אלא אם קדחת בקיר חלש או שאת לא יודעת לקדוח ועשית חורים גדולים מדי שמהם המתח החליק החוצה.
מתח שפשוט מניחים על המשקוף הוא גם בטוח מאוד, אבל דבר ראשון צריך משקוף עמיד יחסית ולא אחד מתפרק, ודבר שני המתח הזה מתבסס מאוד על המתח שנוצר בין המתח למשקוף בעזרת המשקל, אז תנועות מתפרצות מאוד יכולות לשחרר את המתח הזה ואת נופלת ביחד עם המתח.
כאלה שמניחים בתוך המשקוף בוואקום יכולים להשתחרר עם הזמן, זה למה כדאי לוודא לפני כל שימוש שהמתח מחזיק טוב ושהוא לא יושב בצורה רופפת

יש לי מתח משקוף (לא ווקום אלא אחד שיושב מעל המשקוף כזה) ולא נפל לי פעם אחת רק צריך לפני כל סט לבדוק שהמתח יושב רגיל ומישהו לא נגע בו

ממליץ לך על המתח של DYOMOS(חברת בת של דקאטלון) המתח 70 ס"מ שלהם עולה 95 ש"ח אומנם יותר זול ב5 שקל אבל מחזיק עד 120 קילו לעומת 100 המתח של HI-TECH שפורסם פה.
המתח קל להתקנה והפלסטיק אחיזה שלו נוח יחסית לאחיזה.
(אגב הם עוטפים אותו כאילו עוטפים גופה אז תזהרי שאת חותכת את הניילונים כי אני בטעות עשיתי פנס בפלסטיק :\ ).
https://www.decathlon.co.il/iw/p/8353818_-70cm.html
לגבי המשלוח,
הזמנתי יום שישי שעבר שעבר והגיע לי בראשון שעבר על הבוקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית